28 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-28 / 06:43:36
Så då var februaris sista dag framme... Jag sitter och äter frukost och ska sedan sminka för att sen bege mig till universitetet. Otroligt jobbigt att behöva gå upp klockan 6 en måndag morgon när man har en underbar pojkvän sovandes i sängen!

Vi hade en mysig dag igår som bestod av långpromenad i skogen, solsidan och gos. Jag hittade för övrigt en app igår som räknar alla kalorier man äter, ska se hur den fungerar och framför allt OM den fungerar :)

Du och jag syster ;)


27 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-27 / 08:53:42

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänk mig, men så kan det vara!

Idag ska jag enbart ta det lugnt och läsa lite kurslitteratur.



26 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-26 / 10:41:10
God morgon!

Trött, tröttare, Sofia... Vi har tagit en ordentlig sovmorgon och sedan frukost på sängen, mys! Tim snarkade för fullt hela natten och när jag väl somnade drömde jag mardrömmar. Ingen höjdare...

Trist väder idag, men nåt skoj ska det allt bli :)


Mätt som en plätt

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-25 / 19:01:57
Vi har nu ätit massa god mat! Tim fixade med maten och jag fixade efterrätten. Efterrätten tog ju typ 1 minut att göra, hehe lagom för mig som inte är världsbäst i köket.

Lite senare blir det choklad och filmmys, gick nån lagom spännande komedi på ettan vid 22, utan reklam!







Ett godkänt

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-25 / 11:27:12

Jag fick godkänt på gruppsykologin, tack för den :) Än så länge inget underkänt och hoppas på att det fortfarande flyter på bra! Hemtentan vi lämnade in igår kan mycket väl inte ha gått så bra, men äsch det tar jag då!

Mia taggade mig på bilden nedan på fejjan. Hehe! Ser ni vad lilla Loa trivs i mitt knä? Jag vill ha VOVVE!

Picknick ute i snön för ett par veckor sedan med Mia och Tim, mys!


25 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-25 / 10:24:55
Hej!

Imorse trillade studiebidraget/lånet in på kontot och efter att betalat räkningar och beställt ny kurslitteratur kan jag ju säga att mycket av dom trillat ut igen. Mindre roligt, men vad ska man göra? Alla har ju mer eller mindre samma "problem" ;) Någon gång hade det ju varit fint att faktiskt få lite pengar över och samtidigt kunna unna sig lite trevligt när man slitit med tentor och långa föreläsningar.

Jag väntar på att Tim ska skriva färdigt sin tenta så att vår mysdag kan börja, 18 månader tillsammans måste man ju fira lite. Höll nästan på att skriva 18 år, men nja, inte än!

Inom en snar framtid har vi grannar planerat att ha lite filmkväll för studenterna i huset, mycket trevligt! Det känns nästan som att leva i ett litet kollektiv ibland, fikar och äter hos varandra det är vad vi gör det ;)

Jennis supergoda muffins!


Little Owly and Flowers

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-24 / 19:26:56
Tentan är inlämnad och jag är därmed mycket lättad och lite gladare idag! Alltid lika underbart att ha saker och ting gjort.

Mitt paket från Ellos kom förut och allt passade perfekt och jag är positivt överraskad :) För övrigt passade jag på att kolla runt bland sommarkläderna, och jag kan bara konstatera att jag längtar efter att få ta på mig mina blommiga härliga klänningar!

Älskling har tenta imorgon och pluggar för fullt inför den. Imorgon är det 18 månader sedan vi blev tillsammans och det ska självklart firas med mys och gos, och såklart att han fått sin hemska tenta gjord.


Blueberry

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-23 / 18:20:54
Hej hej!

Idag har varit en dag som bestått av storhandling på Ica Maxi. Fyllde kylskåpet med en hel del mat och lite annat smått och gott. Bland annat ett helt ljuvligt blåbärste med lite vaniljsmak. Rekomenderas till dom som gillar te :)


21 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-21 / 10:23:43

God morgon!

Jag gick upp hyffsat tidigt idag och har redan suttit en stund med tentan. Om den blir bra är en annan femma, känner mig ungefär lika taggad på att plugga som en manglad groda...

4 dagar kvar tills pengarna kommer wiihooo! Då ska det shoppas vårkläder vill jag lova. Får se det som en morrot, plugga duktigt och sedan få shoppa ;)

Jag är toksugen på att få börja använda mina nya Converse..! Vår tack!


20 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-20 / 15:34:29

Hej!

Det blev ingen Melodifestivalen för min del igår, istället hamnade vi hos grannen och drack gott och pratade hela kvällen. Vid tvåtiden vandrade vi ner de 16 trappstegen och gick och la oss. Hur smart är det egentligen inte att ha fina vänner i samma hus? Underbart!

Jag och Tim har under förmiddagen gått en sväng till stan för att handla lite nödvändigt och nu på eftermiddagen blir det tvätt och städning för min del. Sedan blir det såklart Solsidan ikväll!

Älvgatan- huset man både hatar och älskar......


19 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-19 / 17:23:33
Världens goaste tröja är helt klart denna nedan från Lindex! Tycker om att den inte har några knappar och att man bara kan gosa in sig i den en kall vinterdag som denna :)



Köttbullar och fiskmåsar

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-19 / 14:28:03
Hej!

Alltid har jag en bild framför mig hur mysigt och harmoniskt det är att sitta och äta lunch på Ikea. Den där bilden går allt för ofta i kras då mängder av människor, skrikande barn förstör den där lugna fina stämningen. Trots bristen på lugn och ro var det rätt mysigt och gott med lite mat. Efter det blev det en promenad på fina Skutberget!

Vi stannde till inne på Mio en sväng och hittade en jättefin soffa som mer än gärna hade fått stå i min framtida lägenhet som förhoppningsvis har stora vackra gamla fönster, vitt trägolv och såklart öppen spis. Soffan hette "Seagull" och kostade 30 tusen. Jag drömmer vidare...




Underbara lördag!

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-19 / 10:50:03

Hej!

Solen tittar in genom fönstret och jag ska slänga på lite smink och sedan är jag redo för vad denna lördag har att erbjuda. Först kära Ikea och sedan blir det nog en promenad i det fina vintervädret!

Kram



Myspyskväll!

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-18 / 21:26:26
Vi tittar lite så smått på Lets Dance och är rysligt mätta efter fryspizza och rotfruktschips samt morötter. Himla gott!

Det börjar en film på ettan vid 22 som vi ska titta på, först göra sig i ordning för natten och sedan krypa ner i den varma goa sängen.

Imorgon blir det nog Ikea och deras köttbullar för vår del.

Natti!




Den nya designen är uppe!

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-18 / 21:03:03
Underbara Tim har hjälpt mig med den fina designen och jag är så himla nöjd! Det blev precis som jag ville ha det, fast lite bättre ;)

mobilblogg

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-18 / 15:04:53
Jag testar för fullt med att blogga från lille x8 an. Går fint det :-)

Förmiddagsmys

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-18 / 10:57:07
Lite morgonkaos på skrivbordet... Någon gång i mitt liv ska jag se till att ha världens bästa ordning på mitt skrivbord, någon gång är dock inte nu.

Solen lyser för fullt där ute, så kanske ska man ta o bege sig ut för att bättra på fräknarna lite? :)



18 Februari

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-18 / 07:54:22
Hej!

Gårdagens magsjuka har slutat plåga mig och nu väntar en dag med tentaskrivande i Ledning & Samordning. Ganska rolig kurs, men vem vill skriva en tråkig tenta? Så mycket mer motiverande att bara få gå på föreläsningarna och sedan slippa examinationen.

Ikväll kommer Tim hit och då blir det helt klart lite myskväll framför Lets Dance :) Sen ska jag försöka få honom att fixa en rolig design åt den här stackars bloggen :)

Kram!

Alla som vill ha sommar räcker upp en hand!



Välkommen till min nya blogg!

KATEGORI: Allmänt | 2011-02-18 / 07:37:14