Smoothie.

KATEGORI: | 2013-02-28 / 15:33:56

Bästa mellanmålet!


KALAS!

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-28 / 10:01:33
Japp, det vankas kalas på Gröna vägen nästa lördag! Baxter har fyllt år, jag är så sugen på att träffa släktingar, vill baka men inte äta upp allt själv. Vad gör man då? Jo, man bjuder in på födelsedagskalas för Baxter! 
 
 

TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-28 / 09:57:20
God förmiddag!
 
Helt otroligt, men kanske ordnar det sig bra denna sommar också! Arbetsintervjun gick bra igår med andra ord, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig... På själva rekryteringsträffen fanns massa olika chefer från olika ställen på plats, men ingen chef från socialpsykiatrin kunde komma. Fick också veta att mer eller mindre alla platserna redan var tillsatta hos dom. Trist, men fick iaf träffa en chef från ett äldreboende och har redan bokat in en till träff med henne där hon ska visa mig runt på boendet och prata mer med mig. Så det verkar ju lite lovande! Tack för det. 
 
Idag ska jag panikplugga för glatta livet. Mindre roligt, men ack så nödvändigt! 
 
 
Oj som jag har saknat mina muminmuggar. 
 

HARMONI.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-27 / 12:06:33
Ja, så fort jag satte fötterna i lägenheten här i Skövde kände jag harmoni. Här ska jag vara, här mår jag bra liksom. Konstigt, men all tentastress/ångest/panik försvann och jag känner att jag kan ta det hela med ro. 
 
Jag ska på arbetsintervju senare idag. Min andra arbetsintervju någonsin. Den första gick ju bra för jag fick jobbet. Nu hoppas vi på samma tur denna gång! :) Tänkte att jag skulle springa in och besöka bokrean innan intervjun, muntra upp mig lite och sådär! Haha.. 
 
Min lilla ögonsten ♥
 
 

KEEP CALM.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-26 / 16:08:17
Hejsan!
 
Ja, då var jag på plats i Skövde! Härligt! Vilken lycka att få träffa mina killar igen. Baxter har äntligen lyckats gå upp lite i vikt, han är inte lika "vass" kring höftbenen, bra där! 
 
Igår pysslade jag faktiskt lite. Fick för mig att göra ett eget mobilskal. På Panduro finns grejerna man behöver för att göra nallen snygg :) men framför allt personlig. Jag tycker att mitt skal blev jättefint!
 
 

You think u are so good, you think u are Robin Hood.

KATEGORI: | 2013-02-26 / 09:16:41

Trött tjej här! Jag och Ts pappa ska åka ner till Skövde snart. Tim har influensa så jag får väl räkna med att bli sjuk också, men vad gör man inte för jobbintervjun imorgon?


Mot Karlstad.

KATEGORI: | 2013-02-23 / 12:56:39

Hej.

Igår var vi på min mormors begravning. Fint men sorgligt.

Idag sitter jag på tåget tillbaka till Kd.


Torsdag.

KATEGORI: | 2013-02-21 / 13:20:14

Hej.

Jag har varit på Uni en sväng idag. Kom nyss hem, har duschat och ska packa väskan och åka hem till föräldrarna ikväll.

Har läst nya numret av Härliga Hund, haha bästa stunden på månaden ;)


ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-20 / 20:28:41
Hej!
 
Det har inte funkat att ladda upp bilder från blogg- appen på mobilen, så jag har helt enkelt struntat i det här med bloggandet tills nu. De senaste dagarna har jag pluggat, blivit klippt av I, tränat, sovit och ätit, typ. 
 
Idag har vi suttit på Uni och pluggat. Sakta men säkert går det framåt, men det är verkligen inte lätt för en person som har svårt med siffror alltså. Usch! Dagens goda gärning förutom att plugga har varit att springa 5 km på löpbandet, mördat benen i benpress och lite annat smått och gott, samt, sist men inte minst handlat lite nyponsoppa-frukt-halstabletter åt Ts pappi som ligger hemma med influsensan! Stackarn! 
 
 
 
 
 

FÖR SMARTA.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-15 / 18:13:25
Alltså, matte är verkligen inte min grej. Som tur är har jag en likasinnad klasskompis som, hmmm, är lika duktig på det här med siffror som jag. Det är skönt! 
 
 
Men! Jag tänker bannemej inte ge upp om någon skulle tro det! Jag ska KÖTTA och få ett förbannat bra resultat på tentan!!! Blev så inspirerad av Linnéa som gjort en glosbok med statistik- termer typ, så nu har jag påbörjat en likadan! 
 

STAY.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-15 / 16:44:34
Vi har varit på Pets idag och köpt färskfoder. Fy vad det såg äckligt ut, men lille herr B tyckte minsan motsatsen. Bra! Utanför djuraffären mötte vi en fantastiskt fin saluki! Så himla ståtlig och vacker! Baxter tyckte för övrigt att det var pisstråkigt i djuraffären, så han gjorde just det där inne- kissade... Hmmm. 
 
Vi skulle åkt till Skövde igår och jag skulle ha gått på en rekryteringsdag, men jag orkade inte. Hugg i magen satte stopp för det, så får stanna här och vila, vila, vila. Det är för mycket nu. Så jäkla för mycket. Simmar som en galning för att inte drunkna. 
 

 Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay
 

Älskar Rihanna´s nya låt! 
 
 
 
 

STACKARS LITEN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-13 / 20:33:03
Jag var ju med Baxter hos veterinären igår på grund av hans öga. Han har nu fått antibiotika, ögonsalva och ögondroppar. Men, veterinären sa att han var underviktig och behövde gå upp i vikt... Då gör det ont i mattehjärtat vill jag lova. Vi ska prova att ge färskfoder till honom också och sedan byta tillbaka till Junior- maten, den är det mer kalorier i. Så himla svårt när man har en hund som är lite kräsen! Han har ju också världens energi så klart att han gör av med mycket med. 
 
Men det är så himla härligt att Bs uppfödare är så himla omtänksam och ger tips och råd! ♥
 

Träning.

KATEGORI: | 2013-02-13 / 20:05:35

Hejsan!

Allt pluggande tar verkligen musten ur mig! Så trött är jag.. Men! Provträningen igår på Actic gick jättebra! Stack dit idag efter Uni och körde.


MY LITTLE EYE.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-12 / 11:48:36
Baxters ena öga mår inte alls bra, så vid 15 ska vi till veterinären och kolla upp det. Det är rött och han kisar med det, stackarn! 
 
Strax ska jag och I dra iväg och träna! Skönt att tänka på lite annat :)
 

På tåget.

KATEGORI: | 2013-02-10 / 17:59:34

Sådär ja, då sitter vi och skumpar på tåget till Värmland igen :)

Baxter sover i tims knä, så det går bra. Lilla B har för övrigt värmt mig när jag suttit och pluggat. Så mysigt med en knähund!


LILLA HJÄRTAT.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-10 / 10:04:37
Så söt att det gör ont i mattehjärtat ♥
 
 
 

SMOOTHIE.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-10 / 09:58:13
Hejsan!
 
 
Det är redan Söndag vilket innebär tillbaka till Karlstad ikväll. Som tur är följer mina killar med upp och åker sen med mig tillbaka till Skövde på Torsdag. Fram och tillbaka. Hit och dit. Upp och ner. Men skitsamma! Det får vara såhär nu ett tag. 
 
 
Startar dagen med det obligatoriska kaffet och muminmugg såklart! Muggen nedan är min första muminmugg som jag köpte! Kärleksmuggen ♥
 
 
 

LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-09 / 14:47:08
Hejsan!
 
Jag har avverkat en liten tur på stan och sedan har vi lagat mat. Lax i ugn med potatis och tomat, enkelt och gott.
 
Ikväll ska vi titta på Melodifestivalen. Men innan det måste jag nog tyvärr läsa lite i vår statistik- bok. Hehe. Det är vad jag kallar lördagsnöje det... 
 
 
 
Lunchen:
 
Min mobil har fått vingar. 
 
Har insett hur mycket jag faktiskt saknar Baxter när jag varit i Kd... Hur, huuur, mycket kärlek och glädje kan en liten sak på fyra ben egentligen sprida? Väldigt mycket i alla fall!!!!
 

HEMMA.

KATEGORI: | 2013-02-08 / 20:11:46

Underbart att komma hem! Så himla härligt att få träffa mina hjärtan igen.

Mat och vin i magen, Gladiatorerna på teven. Vad mer kan man begära?




NIKE + SOC.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-08 / 15:18:00
På Tisdag ska jag som sagt provträna på Actic och om jag tycker om stället så ska jag helt enkelt börja där. Jag kommer ju att spendera mycket tid i Karlstad ett tag framöver så då känns det bra att ha något mer att göra än att studera! 
 
Den som sa att nya träningskläder inte gör en lycklig hade rätt. Men lite glad blir man ändå! Allt från Stadium. 
 
 

KNUT & NIKON.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-08 / 08:28:16
Hejsan!
 
Från att ha älskat att ha håret i en boll mitt på huvudet har jag numer övergått till knut i nacken istället ;) Klassiskt och fint! På bilden längst ner ser ni också min ganska så nya följeslagare; Nikon 1 J1. En kompakt systemkamera som är hur smidig som helst att ta med sig. 
 
Nåväl. Tentan är inskickad och jag hoppas på ett Godkänt betyg! Så himla svår har uppgiften varit... Men skitsamma, nu går det som det går!
 
Nu ska jag packa väskan, slurpa i mig kaffet och sedan dra ner till Västergööööötlannnnnd. Mmmmm!! 
 
 
 
 

FREDAG.

KATEGORI: | 2013-02-08 / 06:45:12

Underbart med fredag! Äntligen!

Ska greja det sist med tentan, sedan är jag redo för helg.

Och himmel vad jag saknar lille Baxter.. Honom kan jag ju inte prata med på telefon. Han fattar ju inte vart jag är. Ska pussa lille trubbnosen heeeela helgen!


TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-07 / 12:56:20
Hejsan!
 
Senare i eftermiddag är det dags för opponering! Får se hur det går med tanke på att bara en (!) till i gruppen verkar komma? Jaja, jag måste i alla fall få lite feedback så tentan kan bli färdig nu. Imorgon tar jag tåget ner till mina killar ♥ Längtar! 
 
Annars då? Joo, jag sitter och läser lite i statistikboken. Nästa vecka drar den kursen igång på allvar och jag vill verkligen, verkligen fixa den! 
 
Bästa pluggmyset får man med kaffe och ljus... och en katt som gömmer sig bakom gardinen! 
 
 
 

AVSLUTNING PÅ KVÄLLEN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-05 / 20:17:03
Okej, jag avslutar kvällen med en något osmickrande bild på mig själv och Baxter! För att den gör mig glad! Och nej, jag brukar oftast inte springa runt med näsan upp i vädret :)
 
 
 

KÄRLEK.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-05 / 20:12:51
Hej.
 
Allting rullar på som vanligt. Det känns som att allting stannar av när man blir bedövad av sorg, men riktigt så är det ju inte. Jag försöker vara så positiv som möjligt för det tjänar inget till att vara negativ och sur, men ibland undrar jag om jag inte lurar mig själv? Jag tittade på ett vykort som mormor skrivit till mig i höstas och då kommer de där känslorna som man försöker dölja.
Jag ska tända ett ljus för mormor ikväll, imorgon skulle du ha fyllt år, och lägga mig och läsa i min bok som inte är kurslitteratur. 
 
Jag känner mig nästan lika glad som hunden ser ut att vara på mitt nya bokmärke som egentligen är ett vykort... 
 
 
 

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-05 / 15:34:07
Hejsan!
 
Äntligen känner jag att jag har börjat ta tag i grejer! Nu ska jag bara se till att boka tågbiljett till mina hjärtan på fredag! Jag är såå redo för en helg i Skövde nu!!
 
  • tentan börjar bli färdig för opponering
  • bokat tid för provträning på Actic nästa vecka
  • börjat läsa i en skönlitterär bok
  • gjort matlådor
 

4 Februari.

KATEGORI: | 2013-02-04 / 13:04:07

Fick ett sms från Agria! Gulligt!


NYA TAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-03 / 08:53:33
Nu kan allt bara bli bättre! I går bestämde jag mig för att börja ta hand om mig själv bättre, göra saker jag mår bra av och sluta oroa mig över saker jag inte kan göra något åt. 
 
I går morse var hemsk. Jag visste att den dagen skulle komma, men ville inte tänka på det. Irene tog med mig till Bergvik där vi gick runt och tittade. Underbart att få tänka på annat! Idag ska jag åka hem till Linnea och se hennes nya lägenhet!! Så spännande ♥
 
 
Dagens första kopp kaffe. Den fina glasskålen fick jag av I och i befinner sig mitt té. 
 
 
Ska börja läsa roliga och lättsamma böcker igen. Minns knappt när jag läste en bra bok senast? Jag älskar ju att läsa böcker. 
 
Har bläddrat i fotoalbum och tittat på den här lilla gulleplutten! Kan det vara Tim eller kan det vara Tim? Haha ♥ Såå galet söt!! 

2 Februari.

KATEGORI: | 2013-02-02 / 10:49:10

Mormor slutade andas i natt och slapp ha ont mer. Lilla mormor, herregud vad jag saknar dig!!!

Tims mammi ska ta med mig till bergvik så det blir lite annat att tänka på.


LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-02-02 / 07:27:43
Hejsan!
 
Igår åkte T och Baxter tillbaka till Skövde. Fy! Himmel som jag saknar dom!! Det är svårt att motivera sig till skolarbete redan som det är, men utan mina hjärtan blir det liksom ännu värre. Jag får helt enkelt vänja mig och försöka uppskatta ensamtiden. 
 
Jag och Ts mamma har varit ute och promenerat på kvällarna, väldigt skönt faktiskt. Igår kväll hade jag jordens huvudvärk, men det gick bort efter långpromenaden. Irene tyckte också att jag skulle börja träna med henne så att hon också kunde få lite motivation till att komma iväg och det vore ju jättekul! Bara det att det kanske inte är någon idé att köpa träningskort och sedan kanske jag inte ens bor här sen? Jaja, en provträning kan man ju alltid göra. 
 
Har precis anmält mig till rekryteringsdagen här i Karlstad i mitten på februari. Ska ju gå på en sådan dag i Skövde också. Känns som att jag står med var sin fot i dessa olika städer, det är inget kul alls :( 
 
Min lilla morgontrötta voffis tidigare i veckan... satan vad jag saknar honom! Vill pussa på den blöta lilla trubbnosen...