Att vara ensam hemma.

KATEGORI: Allmänt | 2014-06-30 / 12:27:53


Tim och hundarna är i Karlstad och tittar på lägenhet, men eftersom jag jobbar får jag stanna hemma... Jag tycker att jag ser hundarna lite här och var i lägenheten, en svart filt i soffan kan lätt se ut som Baxter i ögonvrån. 

I väntan på att snart promenera i väg till jobbet läser jag lite härliga hund (såklart, hehe) och hoppas på att regnet ska ge sig! 




Att ha en ledig helg.

KATEGORI: Allmänt | 2014-06-28 / 16:29:28
 
 
Jag njuter för fullt av en ledig helg. Strosade runt på Akademibokhandeln och skaffade hem en ny bok, Det handlar om dig. Har läst ut halva och ryser nästan av välbehag när jag läser en sådan bra skriven bok. Inga dåliga översättningar från engelska till svenska. Vacker text om smärtsam kärlek är fint att läsa en regnig dag. 
 
Annars då? Igår när jag kom hem efter jobbet sov jag en timme, sedan tittade vi på en halvdålig thriller och åt godis. Kanske inte låter som en så rolig kväll, men himmel så skönt det är att vara med den personen som nog känner en allra bäst i hela världen men som ändå tycker om en för den man är. Det är lycka ♥
 
 
 
 

Perfekt söndag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-06-08 / 14:49:31


Jag har denna söndag till ära mina nya haremsbyxor från H&M! Ungefär de skönaste byxor man kan äga. Älskar pyjamasbyxemodet!! 
När jag väl fixat till mig lite och vi ätit lunch promenerade vi till stan, köpte glass och satt i en park och njöt av det underbara vädret. Efter det gick vi vidare mot Bolougnerskogen, gick förbi mitt jobb och sedan hem. Så skönt väder vi har! Då blir allt så himla trevligt! 


Dessutom smakade vi nya Loka crush med päron. Mums! 

RAWFOOD-BOLLAR.

KATEGORI: Allmänt | 2014-06-03 / 14:25:20
 
Det finns hur många recept som helst på nätet på rawfood-bollar, men jag testade mig fram och gjorde min egna variant! Jag mosade dadlar, tillsatte kakao och lite starkt kaffe, jag tog i lite havregryn också. Sedan rullade jag dom i rostade chiafrön, linfrön och kokos. Himla gott blev det, och mättande. Perfekt som mellanmål! Dessutom smakade de inte alls olikt "riktiga" chokladbollar ;). 
 
 
 

All it takes is all u got.

KATEGORI: Allmänt | 2014-06-02 / 13:10:08



I vintras började jag springa kontinuerligt, någonstans mellan 2-3 gånger i veckan ungefär. Oftast 5 km, inte för långt och inte för kort. Lagom för mig! Ibland är det pissjobbigt, ibland mår jag illa och i vissa fall vill jag bara krypa därifrån. Men det är alltid lika skönt när det väl är gjort! Nu försöker jag hinna med att springa minst 3-4 gånger i veckan och kanske försöka klämma in milen emellanåt. 

Jag känner att jag måste ha ett konkret mål att sträva mot för att viljan att fortsätta ska finnas där, det är såå mycket lättare att ta sovmorgon istället för att ställa klockan på 07:00, då måste man ha en morot. Jag vet fortfarande inte vad mitt mål är ännu, just nu får det helt enkelt räcka med att sträva efter att förbättra mina resultat, springa snabbare, längre och framförallt känna mig starkare! 







2 JUNI.

KATEGORI: Allmänt | 2014-06-02 / 12:36:41
 
Hej på er!
 
Helt ofattbart att vi redan är inne i Juni månad. Även om jag bara vill stanna tiden och hinna njuta lite mer av nuet vill jag också att tiden ska gå fortare så att vi har flyttat och ordnat med allt som rör det. Men snart så! 
 
Igår började jag äntligen på schema! Så, i tolv veckor framåt har jag jobb kontinuerligt och kan därmed planera in saker utan att behöva anpassa mig efter när jag får jobba. Obeskrivligt skönt! ;). Känner lite sådär spontant att jag och T nog får fira med ett glas bubbel i helgen!? Eller bio, vill ju så gärna se nya filmen om Grace Kelly!