Hemma.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-27 / 19:23:06



Jag, Tim och hundarna har varit hemma en sväng idag! Underbart att parkera sig på gräsmattan och läsa... Det är just på våren och sommaren som jag skulle kunna offra mina lillfingrar för att ha en egen trädgård! 


Honey & Baxter.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-25 / 10:51:11

Dvärgkaninen Honey :). 

Lillapan Baxter :). 

Mina små ögonstenar! ❤️ 

DOGS.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-25 / 09:09:07


Hejsan! 

Det gick jättebra på den nya avdelningen, roligt att se lite nytt! ;). 
Ikväll blir det full fart igen med jobb. Hade tänkt att slå till med ett pass på gymmet innan men då ska minsann bilen krångla! Jaja, blir kaffe och tidning och en svettfri morgon istället. 


Selfie.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-24 / 12:37:55


Haha jag ser nästan skelögd ut på bilden... 

Jobbet ringde och frågade om jag ville jobba ikväll, på en helt ny avdelning för mig. Varför inte liksom? Nu kör vi! 



TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-24 / 08:41:46
 
Hejsan på er! 
 
Det är redan torsdag idag och jag har haft min "helg". Mina helger blir ju oftast på vardagarna och helgerna blir mina jobbdagar, oftast. Men det är helt okej faktiskt! Man kan ha helg när man vill ;). 
 
Nåväl! Jag har i alla fall lyckats släpa mig iväg till gymmet tre dagar nu i veckan och även lyckats springa 5 km på min näst snabbaste tid någonsin, wow på den va. Idag däremot har jag sån jäkla träningsvärk i varje liten muskel i benen, den där benpressen på gymmet gör vad den ska vill jag lova! Puh! Det är få saker som är så himla härligt som att gå till gymmet, det är som en egen liten fristad. Men för att fortsätta känna att man vill ta ut sig till max och pressa sig till att bli lite, lite bättre tror jag att jag behöver ha ett mål att sträva efter- typ springa ett lopp eller liknande. 
 
 
 
 
 

Min påskhelg...

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-20 / 21:10:29

...har bestått av jobb och lite mer jobb ;). Nu ska det bli skönt med lite ledigt känner jag! På rasten idag satt jag i njöt i solen, så himla varmt å gött!


SCANDINAVIAN RETRO.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-10 / 19:58:16
 
Hejsan! Nämen här sitter jag med rykande färska numret av mitt favoritmagasin ;). Man blir så otroligt glad av att se alla gamla, vackra och roliga saker! ♥
 
Jag har varit ute på långvift idag och haft ett möte med studievägledaren. Mitt huvud svämmar mer eller mindre över med alla saker man ska tänka på, men nu har jag benat ut lite i alla fall. Just nu dunkar huvudet och känner mig varm och kall om vart annat. Fy! Den senaste veckan har jag bara velat dra täcket över mig och inte träffa någon, men nu tror jag det börjar vända. Nya tag nu va! 
 
Gjorde mina goda kesellaplättar förut, bara väntar på att de ska svalna lite. Lagom till bästaste serien- Badhotellet! 
 

FISKGRYTA.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-09 / 19:55:52
 
 
Tim gjorde en himla god fiskgryta till lunch. Massa gottigheter i! 
 
 

Påsken har hittat hit.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-09 / 11:30:52


På jobbet har det redan börjat påskpyntats och då vill jag ju inte vara sämre än att ha lite fjädrar här hemma också ;). 

VÅR.

KATEGORI: Allmänt | 2014-04-03 / 13:42:02
 
Ja, nu har väl ändå våren kommit?! Termometern visar 16 grader och jag har tagit fram mina bästa vårskor! Dessutom blir jag mer eller mindre bländad av att sitta här vid fönstret och knappra på datorn. Härligt ♥
 
Imorgon kommer syster hit och ska vara hundvakt medan jag jobbar och T är på utflykt, det blir roligt! Annars då? Jag har varit själv hemma i två dagar, utan hundar och allt, himla konstig känsla måste jag säga. Skönt i kanske en halv dag men sedan blir det lite... tråkigt! Har roat mig med att promenera till stan (måste liksom ha en destination att gå till om inte hundarna är med, känns föör konstigt annars), badat i badkaret, kollat på film, läst böcker. Ganska trivsamt ändå :). 
 
Och så lite kaffe på det- skål!