LILA.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-30 / 17:20:11

Hejsan!

Hittade ett nytt nagellack på stan. Älskar färgen! Vårigt och fräscht! :)


MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-30 / 12:51:49
Hej!
Jag har knappt någon koll alls på vad det är för veckodag längre, men tydligen ska det vara måndag idag, fast en måndag som är som en lördag. Jahapp.
Fint väder är det idag igen, härligt! Ska möta upp L på stan om en dryga timmen, blir lite nödvändig shopping och sedan promenad i stadsträdgården. Det är säkert helt underbart fint där nu :)
Puss!

ORRHOLMS-MYS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-29 / 22:14:19
Hejsan!
Jag och Linnéa hade en supermysig kväll med årets första picknick! Vi åt nämligen hamburgare ute på Orrholmen! Underbart väder och härligt sällskap- kan det bli bättre?! Nej! Efter det blev det film, Simon och ekarna. Bra tycker jag!
Kom hem för en liten stund sen och ska strax krypa ner i sängen och sova. Tentaskrivande imorgon står på schemat.
Ute på Orrholmen :)
Påväg hem till Sommarro genom Mariebergsskogen :)

SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-29 / 09:50:39
Hej och godmorgon!
Det gick bra på jobbet igår, antar att ni bitit naglarna av spänning över hur det skulle gå, haha... Bara det att jag har så sjukt dåligt lokalsinne! Lite frustrerande ibland!
Något jag har börjat med är att skriva dagbok! Känns som att man är 11 år igen, men det är faktiskt skönt att bara skriva det man känner för och slippa bry som om det "låter rätt" eller sånt. Man får lite distans till sina tankar.
Nu blir det mer tentaskrivande, sen ska jag träffa Linnéa i eftermiddag :)

BUTTERFLIES.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-28 / 11:41:34

Jag sydde på två små fjärilar på mitt draperi till sovalkoven. Tycker det blev lite gulligt jag!



LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-28 / 09:36:40
Hejsan!
Jag hade en mycket trevlig fredagskväll igår! Tänk att jag har så härliga grannar ♥
Nåväl. Jag och Tim har börjat smida lite sommarplaner. Vecka 31 ska jag vara ledig från jobbet och då ska vi försöka komma iväg och göra något roligt! Båda vill ha vacker natur och lugn miljö (jaa, pensionärsparet är vi det) och stanna i Sverige. Så vi får väl se vart det kan bli att vi åker. Kanske Öland? Eller uppåt i landet. Hur som helst är det roligt att planera!
Nu ska jag fortsätta med tvätt, städ och matlåda- fix och sen åka till jobbet! Ha en fin dag!
Kan för övrigt tipsa om denna make- up removern i brist på andra bilder :P Finns på apoteket för 60 kr. Grymt bra!

TELEFONTJATTER.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-27 / 18:48:50
Hejsan!
Lång dag på Uni idag. Skönt att vara hemma igen! Ikväll ska det softas hemma hos grannen med godis :) Sen har jag planerat in en lång sovmorgon plus lite tvätt på det och sen jobbelijobb.
Tog en bild när jag pratade med T i telefonen. Lite busigt sådär, haha...

KOM KETCHUP, SÅ GÅR VI.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-26 / 11:54:10
Wihoo lyckades inte bara släpa mig ut på en promenad, blev jogging också! 5 km jogging och 1 km PW.
Nu ska det lagas mat! Och hmmm plugga också kanske.... 
Tomatfärgen i ansiktet är underbar....

TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-26 / 09:04:03
God morgon!
Jag sitter med min lilla Muminmamma- mugg och dricker kaffe och försöker piggna till. Måste helt klart försöka komma igång med tentaskrivandet nu snart. Men det finns ju så mycket annat roligt att pyssla med ;)
Har inget inplanerat idag. Får bli promenad sen och bara lugnt.
Nästa kurs heter Brukarperspektiv. Tror att det kommer bli en väldigt bra kurs då vi har en av de föreläsare som jag tycker om mest- en före detta präst som har gått igenom massa tufft i livet som han berättat om. Bara det är ju beundransvärt tycker jag.

Kvällsmat.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-24 / 18:11:32

Fruktsallad och ägg på knäckebröd fick bli dagens kvällsmat.

Och föresten, imorgon är ingen vanlig dag, då har jag och T varit tillsammans i 2,5 år!


RUNNING.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-24 / 17:19:48
Jag var ute på en joggingtur förut. Skönt! 5 km jogging + 1 km PW. Nu är jag lagom mör i benen. Ska försöka hitta tid till minst två stycken springturer per vecka, känns ganska lagom om man varvar det med promenader.
Nu ska jag försöka återgå till plugget, tyvärr är det inte så lätt när tusen tankar far runt i huvudet. Ikväll ska jag titta på mina älskade vampyrer, Breaking Dawn part 1 ♥ haha
Imorgon vankas det föreläsning på Uni. Coaching. Appropå det känns det som att det är just en coach jag behöver som kan tvinga mig till att komma igång med saker, hehehe.

SHOPPING.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-24 / 13:17:56
Dessa två fina tröjor hittade jag idag! Älskar verkligen randigt och denna typen av stickade tröjor. Stilrent och snyggt! Perfekt vid lite kyliga sommarkvällar ute vid Stugan....

WORK.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-24 / 08:54:20
Jag är glad just nu! Eftersom jag hade noll planerat i helgen (förutom att plugga) bokade jag mig tillgänglig för jobb i helgen. Och nu blev jag bokad på lördag :P Bra där! Jag behöver pengar!

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-24 / 06:55:58
Hallå där!
Tisdag idag och inget Uni idag heller. Idag ska jag och L dra till Lager 157 och shoppa lite, vi behöver lite tentamotivation innan det är dags att förkovra sig i wellness på allvar...
Halv sju började en granne att spika (!) så ingen direkt sovmorgon här inte. 

Primadonnans häst.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-23 / 13:52:01

Hej på er!

Har hunnit med lite ärenden i stan. Nu försöker jag plugga :)

Denna mugg fick följa med hem!


Shopping.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-22 / 17:13:50
Hejsan!
Snart är det dags för sommarjobb. Tycker faktiskt att det ska bli ganska skönt att jobba istället för att plugga, haha. Nåväl. Kände att det var dags att beställa lite "jobbkläder", i detta fall sportbehåar, för det är det jag brukar ha. Inget obekvämt här inte! ;) Ska försöka införskaffa mig ett par svarta tygskor samt ett par sköna byxor att ha på jobbet också, sen är jag redo!

Dessa kommer från Ginatricot. Bra pris också!

Well, holy moly, me- oh- my, you´re the apple of my eye.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-22 / 16:37:49
Hej.
Jag kämpar på med tentaskrivandet. Känns inte så motiverande bara. Det är trist att T åkt hem, tentan hånar mig, trist väder, trött... Ja, ni vet. En sån dag.

Söndag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-22 / 12:03:53

Hej!

Jag och T har haft en finfin helg :) igår kollade vi på tapeter till hans kök, men vi hittade väl inga direkt som vi tror skulle passa i ett kök... Däremot älskar jag tapeten nedan- tänk den i ett sovrum i ett hus på landet, tänk vitt trägolv till det, luftiga vita gardiner och en stor vit säng... Min dröm mina vänner, min dröm...


Dark Shadows.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-20 / 16:19:00
Alltså, jag längtar tills denna film kommer ut på bio! Tim Burton har regisserat och Johnny Depp och Eva Green är med! Det KAN INTE gå fel! Trailern är sjukt kul, så kolla upp den! Den 11:e maj har den premiär (Linnéa jag bokar dig dåå ;))


Äppelpäppel.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-20 / 14:04:29
Detta snygga iPhone- skalet damp ner i brevlådan idag. Har inte haft något skal eller skydd som jag gillat riktigt förut. Detta är superfint tycker jag! Skaffade även ett i lila också, om jag skulle tröttna på det vita ;) Gillar att äpplet får synas också! Fint! Som ni kanske vet är ju min iPhone min lilla bebis! MacBooken också!

Fredag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-20 / 12:45:30
Hejsan!
Jag och fröken Peacemärke hade det supertrevligt igår! Filmen Hunger games var bra! Ganska hemsk dock och jag fattar inte varför den bara har 11- årsgräns?! Hua! Efter filmen trodde vi att Linnéa tappat bort sin en dag gamla mobil, haha, men den låg i hennes ficka ;) Hihi, sööto!
Idag har jag hunnit skriva en tematisk analys samt skickat in den, dammsugit (råkade även suga upp en av mina splitternya strumpor, tyyypiskt!) och gjort biffar för första gången i mitt liv helt själv, haha. Nu väntar jag på att T ska komma och lysa upp denna gråa och regniga dag!

Torsdag + Neon.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-19 / 12:34:51
Hej på er!
Jag har sovit supergott i min nya pyjamas, trots det är jag trött som en tok. Jag gick en pw tidigt i morse och efter det blev jag ännu tröttare, haha... Nåväl. Jag piggnar nog till snart när kaffet börjat verka.
Pratade lite med jobbet förut. Skönt att ha det gjort. Jag ska försöka jobba lite innan sommaren, känns skönt att ha lite extra pengar, utifall att liksom. Jag saknar jobbet liiite, men samtidigt är jag rädd för att jag ska stressa ihjäl mig och bara må skit. Hoppas att jag har lärt mig lite mer om mig själv så att jag kan hantera den där jäkla stressen och oron!
Ikväll blir det bio med Linnéa. Vi ska Hunger games. Imorgon kommer Tim till Karlstad. Det blir en bra helg det!
Shoppade lite fina underkläder påLindex igår. Behövde lite färg tyckte jag.

Onsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-18 / 20:44:42

Hej!

Idag har varit en fin dag. Hade en Qigong- föreläsning med en av Saras föreläsare, visade det sig ;) kul ju!

Efter Uni gick jag och Linnea (mitt lilla peacemärke) på stan. Jag köpte en pyjamas med katter på och Blondinbellas nya bok bl.a. Nice!
Allt blir lite lättare med en kattpyjamas liksom! Min garderob är nu fulländad som ni förstår.


TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-17 / 08:35:00
Hejsan!
Alltså nu blir jag lite trött på vädret. Det är typ snöstorm ute. Fram med vinterjacka och vinterskor igen. Lite tröttsamt nu va!
Nåväl. Min kusinvitamin Dasha ringde mig igår. Skoj! Hon hade lite panik över högskoleval och sånt där, så hon ville höra lite hur det var i Karlstad. Och vad ska jag säga? Jag älskar Karlstad! Jag är lite kär i denna staden tror jag. Kan kanske ha något med att göra att Tim bor/bodde här? Kommer aldrig glömma när han hämtade mig på stationen första gången jag åkte hit. Supernervös inför att träffa hans föräldrar var jag. Först åkte vi igenom stan som var klädd i julbelysning. Så vackert. Och sedan hem till honom. Fick en mysig kram av Ts mammi och sen väntade en kväll i soffan med katten Kajsa i knät, haha- så härligt!
För mig betyder den här staden väldigt mycket ♥
Okej, i eftermiddag är det dags för föreläsning. Längtar efter min Linnéa juuu! Så det blir bra med lite Uni idag minsan!!
Och en egooobild då. Helt naturlig pose. Liksom. Typ.

Gissa vädret...?

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-17 / 07:42:48


Notebook + Mumin.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-16 / 12:10:08

Det blev inte så värst mycket shopping alls i Köpenhamn, lika bra det med tanke på studentekonomin. Men detta lilla vackra anteckningsblock och muminkorten från en toksöt butik fick följa med mig hem. Hur fina?!


Måndag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-16 / 10:31:17

Hejsan!

Tillbaka till vardagen då! Medan T låg och sov passade jag på att bege mig ut på en morgonpromenad. Efter det blev det frukost. Nu ska jag försöka ta tag i plugget... Och sedan åka hem mot Karlstad i eftermiddag. Känns sådär faktiskt.

Frukost med blondinbella, haha...


Om the way home.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-15 / 16:27:16

Känns som vi åkt tåg i hundra år ungefär, men snart är vi i Gbg. Vi har hur som helst haft en underbar semester :)


Love.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-14 / 10:04:40


Lördag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-14 / 07:37:14

Mmm så gott jag har sovit! T ligger fortfarande och snarkar ;)

Igår åt vi på hotellets restaurang, trevligt! Hotellet andas lyx, därför är priserna tyvärr därefter. Inte heller finns det någon affär på gångavstånd där man kan köpa nåt att äta? Haha, vi får väl köpa med lite från stan sen :) mysigt är det i alla fall här!

Snart blir det hotellfrukost och sen mot Ströget :D


Bella sky.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-13 / 17:02:17

Äntligen framme på hotellet! Så fint är det!

Jag och T har gett upp med att prata svenska- vi fattar inte danskan som vi får som svar. Hello english! Haha.


Tokyo.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-12 / 14:55:05

Okej, jag har ju som mål att resa till Tokyo någon gång, helst inte om en allt för lång framtid. Såå nu har jag börjat spara, haha. En liiten bit påväg iaf! Och ska påminna mig om att det är inte att vara vid målet som är det viktigaste, utan HUR man tar sig dit.


@ the train.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-12 / 13:45:05

Sitter på tåget nu. Hoppas resan går fort! Jag vill vara ute i det fina vädret jue! Och pussa på T så fort som möjligt.. Hihi :)


Torsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-12 / 09:32:27

Hej och godmorgon!

Jag packar gör fullt och tittar på Lyckan i LA.

Frukost består av ägg, rivet äpple, keso, kiwi, kanel och russin. Gottit!!


Pink.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-11 / 19:20:48

Visst blir man glad över lite färg på naglarna!


ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-11 / 14:52:36
Hej på er!
Jag har spenderat min dag hos frisören. Snart är jag så blond som jag vill vara ;) hihi! I liiiike it!
Nåväl. Ikväll blir det till att packa en liten kappsäck, för imorrn drar jag till Skövde och sedan till Cooopenhaaagen. Blir perfekt det! ♥

Saknar.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-11 / 08:19:46


BRA DAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-10 / 15:25:45
Hej på er!
Trots att jag gick och la mig klockan 7 igårkväll (neej, jag skojar inte) så var jag redigt trött när jag vaknade i alla fall.
Har haft en himla bra dag! För det första fick jag VG på tentan i kbt, schäfermannens schäfer fick avlivas förra veckan- men nu har han skaffat en ny vovvis som jag klappade på! Mys! Och sist men inte minst hittade Linnéa lchf- choklad som vi köpte! Och den smakar BRA! Det är lycka.

@ KAU

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-10 / 12:21:34


Everyone wants to be found.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-09 / 15:10:27

Nu blir det filmtajm! Jag tycker så mycket om den här filmen.


Så mycket kärlek.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-09 / 10:52:02
Jag startade dagen med lite sovmorgon och sedan blev det en PW i skogen. Är lite halvförkyld tyvärr, men lite frisk luft gjorde nog mig gott!
Jag känner mig så himla glad just nu. Efter en helg hemma med underbara människor (och katter, såklart ;)) samt en kväll med Sandra igår, känns hela jag som ett glatt energiknippe. Kan inte beskriva med ord hur stolt jag är över min vän som blivit caféägare! Att hon vågade och att det går hur bra som helst. Så coolt! ♥ Någonstans har jag en liiiiten dröm om att starta något litet företag tillsammans med Sandra och Sara (som läser till spakonsulent). Tänk liksom ett litet "måbra"- ställe där man kan få massage av Sara, lite KBT- terapi av mig och sist med inte minst lite kakor/bröd/kaffe av Sandra. Haha! Jag är hur som helst stolt som en tupp över mina vänner, de följer sina drömmar :)
Jag ska spendera resten av dagen med att göra prototeman till min tematiska analys. Jag kan hålla mig för skratt.

Söndag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-08 / 10:00:03

Sista dagen hemma. Trist! Roligt är dock att min Sandra är i Karlstad över helgen och kommer att hälsa på mig ikväll! Så länge sen sist!

Nåväl. Hittade denna bilden på T i min plånbok precis. Så liiiiten! Och så söt! Jag sitter här och fnissar för mig själv. Världens goaste man är han nu, och jäkligt gullig som liten var han ;)


Butterflies.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-07 / 19:48:34

Hejsan!

Jag har det fortsatt bra här hemma på landet. Så härligt att ha åkrar och skog som grannar istället för massa människor som väsnas ;)

Har bläddrat i massa inredningstidningar och hittat en liten tavelvägg som jag älskar! Så fint med fjärilar. Jag har en teori (som Linnea brukar säga, hihi!) om att det skulle vara så fint i köket hemma hos T!


Glad påsk önskar Elvis!

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-06 / 18:30:36


Fantasy

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-06 / 12:54:58

Världens goaste syster gav mig en parfym som jag önskat mig! Himla fint av henne. Nu har min vaniljparfym fått konkurrens minsann!


Som hotellfrukost fast bättre!

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-06 / 11:22:37

Underbart att vara hemma. Vi har ätit mysig frukost och bara pratat massa :)

Nu sitter jag med vetenskapliga artiklar, myser med katter och pratar med syster. Detta är livet det!

Puss!


"Påsklov"

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-04 / 17:55:52
Hejsan!
Föreläsningen om andlighet var helt okej! Förutom att jag blev lite trött, haha...
Nåväl. Imorgon åker jag hem till Grästorp. Längeee sen jag var hemma. Pussa på katter och njuta av livet på landet och inga måsten ska jag minsann göra! I need it. Ett riktigt påsklov blir det ju inte då studierna inte upphör bara för att Jesus dör och återuppstår.
Jag har slängt i massa hårinpackning i håret och gjorde därefter en knut. Samma frisyr som Mymlans mamma med andra ord ;)

Wellness...

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-03 / 16:42:24
... är precis vad nya kursen heter som börjar imorgon. Spännande ska det bli! Hoppas man får lära sig lite man själv kan ta till sig :P Gratis-terapi typ, haha! Hämtade ut nya litteraturen förut och en bok verkar himla bra! Handlar om mindfulness och man får till och med med en skiva på övningar :) Bra där!
Jag var så himla arg och ledsen imorse. Jag förstår inte hur illa människor kan bete sig mot andra, det är helt sjukt! Var himla sugen på att klösa ögonen ur vissa idioter! Blä!
Nåväl. På torsdag åker jag hem. Senast vi var hemma alla i familjen samtidigt var för 1 år och 3 månader sedan. Nu vill jag bara gosa och krama på släktingarna och ta till vara på tiden till max. Längtar efter alla! ♥
Sötsak för handleden...

Puss

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-03 / 15:46:36


TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-03 / 09:17:43

God morgon.

Har planerat in en mycket lugn och fin dag idag! Ska till Ica och hämta ut ny kurslitteratur, sen ska jag mysa ner mig i soffan och läsa färdigt brobyggarna, den är så bra!


MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-02 / 15:01:17
Hejsan.
Okej, då var metoduppgiften färdig. Skööönt! Snart blir det en stor kopp té och bok. Ingen kurslitteratur. Yey! :D Föresten så läckte mitt mjölkpaket (!) och den enda saken som ens liknar en tillbringare i min lägenhet är min kaffepress, så där fick jag placera den stackars mjölken. Alltså inget kaffe förrän jag druckit upp mjölken :) det ska väl inte vara så svårt? Mmmmjölk.
Tänkte bara berätta för er att på onsdag har jag en föreläsning som ska handla om andlighet. Ja ni läste rätt. Det känns lite sådär, jag vet inte om jag gillar det riktigt. För flummigt.

Som ett brev på posten.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-02 / 13:02:38

Hejsan!

Hämtade ut paketet med hårprodukter jag beställde för nån vecka sen. Nu blir nog mitt hår lyckligt!

Det går framåt med metoduppgiften. Snart klar. Sen blir det sängen, fryser som satan :( hej feber.


Living on the edge.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-01 / 21:00:39
Hejsan.
Alltså, hallå?! Precis var jag i Skövde och gosade på T, nu är jag hemma på Älvgatan igen. Bara sådär. Jahapp. Dessutom har hjärtat smittat mig med förkylning och feber. Åååh jag hinner inte vara sjuk. Har tryckt i mig fruktsallad och ägg. Så nu hoppas jag att jag blir frisk igen. Ska vara i stan klockan 8 på möra imorrn, huur ska jag orka... haha...
Nåväl. Imorgon ska en metoduppgift in, den handlar om grounded theory och fenomenologi. Precis lika kul som det låter. Har inte ens börjat än. Men tar det imorrn. Den ska ju bara in klockan 23:59 på kvällen såå. Living on the edge liksom... Man får ju passa på att göra livet lite spännande när man väl kan.
Jag älskar inte den här boken.

Nya jeans

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-01 / 14:56:16

Vi har vart på stan igen. T köpte en scanner och jag fick med mig ett par jeans hem. 149 spänn på cubus. Himla bra tycker jag!


Jag älskar tims högtalare ;) !

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-01 / 11:03:58


Obekväma strumpor.

KATEGORI: Allmänt | 2012-04-01 / 10:58:15

Varför har män sånna här obekväma stackars strumpor? Stela och för tighta och tjocka. Jag har nämligen rest hit med minimal packning, hehe därför lånar jag lite av T ;) perfekt! (förutom obekväma strumpor då!)