Pluggdag

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-28 / 08:17:34

Nu vankas det pluggdag på bibblo med den finaste!


Besök av Siot!

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-27 / 16:18:28


Estelle.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-27 / 11:33:08
Namnet på Victorias och Daniels bebis är ju bara för fint! Roligt med ett otippat namn. Jag sitter själv och funderar på vilka namn jag tycker är fina... Haha, ja är man uttråkad så är man ;)
Här är min favoritnamns- lista (bli inte allt för svettig nu Tim!): 
  • Dante
  • Viggo
  • Jolie
  • Belle

Tisdag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-27 / 11:04:46

Min älskade ring har varit ute på vift, trodde jag. När jag trodde att jag aldrig mer skulle få se den så låg den i min kökshandduk...


Om det går bra med tentaskrivandet?

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-26 / 16:29:15

Suck!!!!


Happyface.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-26 / 12:00:55
Hej hej!
Jag och T har sagt så många gånger att vi ska hitta på något roligt, något lite extra sådär. Men det blir ju aldrig av! Hehe, tills nu då. Bokade precis en helg på det där hotellet i inlägget nedan. Ska bli såå härligt att möta våren i Köpenhamn med den finaste mannen..
Solen strålar idag med. Igår hade jag en riktigt dålig dag som slutade bra. Hyrde en film som jag ska gå och lämna tillbaka snart. Sen får det nog ta och pluggas lite!!

Ja tack.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-24 / 12:44:23
Det mesta som har med skolan att göra tar musten ur mig just nu. Den dumma hemtentan börjar nästan göra mig panikslagen.
Drömmer mig bort till detta hotell i Köpenhamn....

Mina framtida nätter är räddade...

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-23 / 20:17:43

... Har man en man som snarkar (nej, vi har inte gift oss, men i Värmland säger man inte pojkvän/kille utan man säger man eller karl som för övrigt uttalas käär med k) och ibland högljudda grannar med hundar som voffar och helikoptrar som åker förbi kan det nog vara på sin plats med öronproppar. Rosa såklart.


Äre påsk snart elle?...

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-23 / 18:55:53
... för då vill jag ha mitt påskgodis i någon av dessa ägg! Haha ;)

Children are you learning?

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-23 / 18:26:33
Hejsan hejsan!
Jag startade dagen med PW tidigt imorse, drog sedan iväg till jobbet för en timmes vikarieutbildning.
Har hunnit med att läsa i en av de nya böckerna, bakat bröd och planerat bio med Linnéa imorgon.
Ny religion? Närå. Halsduken/snodden som jag har på mig typ dygnet runt är ibland för joobig att ta av sig helt när det väl blir för varmt. Den sitter liksom fint på huvudet, redo att dras ner och värma halsen vilken sekund som helst ;) Gud vilken pose jag fick till.

I love Bokrea

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-22 / 11:44:48

Mötte upp L vid 8 för att ta en sväng till Akademibokhandeln. Fanns hur mycket böcker som helst, såklart. Fick med mig fyra stycken hem, en blandad kompott av genrer.
Nu ska jag försöka hinna med att läsa dom också, för man mår ju så bra av att ta sig den tiden!


Semmeldagen

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-21 / 09:53:26
Hejsan!
Semmeldagen idag då, men jag har redan ätit årets semla, så det får vara för min del!
Har otroligt nog skrivit nästan en hel sida på hemtentan. Att det jag skrivit känns som blaj är en annan femma... 
Nåväl. Vid 11 ska jag möta upp Linnéa för promenix, myys! Nästan all snö har smält bort nu, kanske är våren påväg? Jag hoppas det i alla fall ♥

Godaste mellanmålet

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-20 / 16:48:10

Varmt äpple med kanel på är sjukt gott! Det fina fatet har jag fått av T.

Nu: plugga!


Hallå där

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-20 / 15:58:52
Hejsan!
Förmiddagen har jag spenderat på Uni, seminarie idag. Var en helt okej dag, avslappnat och skönt.
Sedan jag kom hem har jag hunnit med 50 minuters pw och smaskat i mig lax och sallad. Nu vankas det lite funderingar på vad som skall skrivas i hemtentan som ska in nästa vecka, bleeeh.
På onsdag får jag äntligen träffa Linnéa igen, har en smula Linnéa- abstinens. Vi ska nämligen shoppa böööcker! Jäklar vad jag gillar den kombinationen :) 

En liten hälsning från glasögonormarna

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-18 / 17:28:00

Hej!
Vi har träffat Ts pappi, mammi och bror plus flickvän :) vi tog en promenad från stan hem till Ts mamma och himmel vad det blåste kallt och regnade! Skönt att vara inne igen och myyyysa. Nu ska vi dra iväg till kära (not) Lemon livs och hämta min nya kurslitteratur. Sedan fortsätter soffhänget!

Puss!


Moominvalley

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-18 / 10:23:50

Den här underbara muminmuggen var en av de saker jag fick av T igår som alla hjärtans dag present! Visst är den fin?!


"Nu får du horn!"

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-17 / 12:59:38
Hejsan!
Huvudvärk och exremt solljus och inga persienner/rullgardiner är ingen lyckad kombo. Jag går runt och kisar. Funderar seriöst på att plocka fram solbrillorna. När jag kisar eller är allmänt bekymrad får jag horn i pannan. Detta brukar min kära mamma alltid kommentera och säga: "Nu får du hoooorn!"... Som ett litet tecken på att jag borde relaxa lite mer kanske? Haha... För övrigt har jag hört att man kan få just huvudvärk av att rynka pannan, vilket jag gör ofta. Något mer jag har hört är att man kan använda sig av botox, för då kan man spänna lilla pannan så mycket man vill utan huvudvärk. Hehe, kanske vore nåt? Närå.

Här har ni de berömda (?) hornen:

När jag inte kan sova...

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-16 / 23:03:00
...så funderar jag på mängder utav knepiga saker. Är jag ensam om det? Här nedan kommer två av mina funderingar:
  • Hur känns det att bli giljotinerad?
  • Vad skulle hända om kungen mördade någon? Skulle han åka i fängelse som vem som helst?

Hej då fröken över-duktig

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-16 / 18:52:29
Jag är sannerligen inte ensam om att ställa höga krav på sig själv. Man vill klara allt! Sätta alla tentorna, vara en bra flickvän, dotter, vän, syster, arbetskamrat- ja det mesta. Förhoppningsvis kommer man till insikt av att detta tankesätt bara inte fungerar om man vill kunna somna på nätterna, slippa gråtattacker och ångest.
Läste något så himla bra i min kurslitteratur, nämligen att man kan ifrågasätta sina egna regler och på så sätt få lite insikt i att det inte är så himla viktigt det där med att vara så himla perfekt jämt. Bra frågor att ställa sig:
  • "Hur påverkas ditt liv av att du fortsätter att tänka (eller bete dig eller känna) på detta sätt?"
  • "Är det till hjälp för dig?"
  • "Var finns bevisen för att du måste lyckas med alla viktiga uppgifter som du vill ägna dig åt?"
  • "Var finns bevisen för att det är korrekt?"

På Uni

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-16 / 08:09:34

Nu vankas det heldag på Uni!


Kväll

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-15 / 18:51:04

Tänkte lämna kurslitteraturen för idag och ge mig på boken nedan:



Marilyn

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-15 / 10:26:53
Hejsan!
Jag tror nästan att alla människor är en smula fascinerade av Marilyn Monroe. Mer eller mindre i alla fall. Blev så himla glad att en ny film gjorts om henne! Och äääntligen har den kommit till Karlstad! Till T i alla hjärtansdag- present bokade jag just 2 biljetter till oss på fredag. Som en present till mig själv också, hehe... Jag och T har liksom kommit in i en "sitta-hemma-i-soffan-och-titta-på-film-tills-sofia-somnar-period", och vad passar då bättre än lite biolyx till pensionärsparet?! Eeehehe.
Föresten. En av de tre katterna hemma heter Elvis. Den andra heter Mysan. Om jag hade fått min vilja igenom skulle hon fått namnet Marilyn. Elvis och Marilyn liksom, fatta vilken bra kombination!! Men, så blev det Mysan istället. Jaja, funkar det med ;)
Mysan! Är det någon som tror på att vi liksom har ett speciellt band? Hon förstår mig! Faktiskt!

I soffan

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-14 / 18:14:44

Pluggar för fulla muggar!


Alla Hjärtans Dag

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-14 / 16:31:44
Hejsan!
Idag är det ju Alla ♥ Dag. Men av förklarliga skäl finns det ju ingen möjlighet att fira den med T förrän till helgen. Tycker väl att denna dag är lite patetisk, man kan väl vara lite extra goa mot varandra vilken dag som helst. Men ändå kanske en dag som denna behövs. Vet inte.
Har suttit och renskrivit anteckningar från dagens föreläsning och skrivit ut och satt in i pärmen. Jajamensan- oooordning och reda jaa. Känns som att det inte händer någonting alls i mitt lilla liv just nu. Jag ska inte klaga, det är rätt skönt också. Jag känner mig som en äkta pensionär, gillar lugnt och skönt.
Jag har i alla fall redan bokat in resa till Skövde om två veckor. Hoppas verkligen att vår resa till Götebrog blir av då! Vill åka spårvagn och strosa runt, fika på mysigt café och äta god sushi! Och kanske gosa in mig i Ts goa nacke på tågresan. Vara en sån där löjlig flickvän. Det gillar jag! Löjligt är bäst.
Jag blir så himla glad av budskapet nedan. För det stämmer ju så jäkla bra! Bra att tänka på när allt känns dreeet.

Tisdag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-14 / 12:46:18

Har haft en bra förmiddag på Uni. Nu ska jag kolla på För vi följa med på play! Det kallar jag underhållning det! :)

Sen plugg.....


Måndag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-13 / 19:51:21
Hejsan!
Sara åkte hem igår och nu är det tomt, som alltid när någon som man haft roligt med beger sig hem. Vi var bland annat på bio och såg Järnladyn, bra film!
Idag har jag pluggat och bakat bröd som snart ska få hoppa in i min lilla frys. Annars har ungefär ingenting hänt denna måndag. Imorgon blir det Uni! Trevligt :)
T kommer hem på fredag, känns som att det var evigheter sedan vi sågs. Två veckor kan gå väldigt långsamt ibland. Läääängtar efter honom ♥
Mitt goda bröd! Det är inte vilket bröd som helst, utan nämligen GI- bröd. Brutalt gott! Sara som tipsade om detta!

Hair, hair, hair

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-10 / 15:50:00
Jag har blivit lite smått besatt av att få ett långt och välmående svall, haha. Mitt hår har aldrig varit direkt långt, men nu jäklar ska det bli ändring på det ;)
Har bloggat om de här produkterna förut, men de är värda lite uppmärksamhet igen tycker jag! Hårinpackning och leave- in creme. Underbart!

Sometimes it hurts instead

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-10 / 10:40:49
God förmiddag!
Jag har börjat dagen med att tvätta och städa. Har druckit en stor mugg kaffe, är alldeles skakis, haha.
Ska hoppa in i duschen och fixa till mig lite, sedan hämta upp Sara ♥
Min powerring. Det värmer lite i hjärtat att veta att älskade syster har en likadan på sitt finger.

Nu tar jag helg!

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-09 / 19:16:09
Hejsan!
Veckans sista föreläsning är gjord och imorgon kommer Sara och stannar till söndag. Ska bli så himla skoj!
Är glad att denna veckan är gjord, jag är helt slut. Fattar inte att det måste vara så kämpigt att komma upp på morgonen. Jaja. Lite pluggande får det bli ikväll och imorgon på förmiddagen, sedan tar jag en ordentlig helg med massa skratt och mys! ♥

On the floor

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-09 / 14:10:35
Här sitter jag på golvet och skriver ut lite skolgrejer. Massaaa papper. Tur att jag är en ordningsam människa, allt ska in i lilla pärmen, då är jag nöjd och glad. Och jäkligt tur för skrivaren att den väljer att fungera idag. Fint.
Åt med fröken Linnéa på Subway innan hon tog tåget mot huvudstaden och jag drog hem och gjorde en kopp kaffe sällskap.
Haha, alltså, jag bryr mig inte så mycket om politik kan jag ju bara säga. Men denna bilden cirkulerar på Facebook. Den fick mig att le lite i alla fall.

Onsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-08 / 09:09:52
Hejsan!
Jag har tittat på ett avsnitt av Top model Sverige och sminkat mig. Har sovit alldeles för lite, men snart blir det stan! :)

POWER

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-07 / 20:00:29
Hej!
Blir såå nostalgisk av att kolla på bilderna från studenten. Herregud vad tiden gått fort! Bra att påminna sig om vad man faktiskt redan klarat av i livet, och vara stolt över det! Gymnasietiden var jäklar i havet ingen dans på rosor hela tiden.
För övrigt är jag överlycklig över att bästa Sara kommer och hälsar på i helgen! ♥

"Får vi följa med?"

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-07 / 18:47:26
Hejsan!
Har kämpat hela dagen med extrem trötthet och ont i huvudet. Inte på topp med andra ord. Har i alla fall lyckats åstakomma lite pluggande och lite tittande på Filip och Fredriks nya serie "Får vi följa med?"- sjukt rolig! Dom är så jäkla roliga och begåvade.
Imorgon vankas det plugg med bästa Linnéa på stadsbibblo innan det är dags för Vård- och stödsamordnardagen på Uni på eftermiddagen. Det ser jag fram emot. Hoppas att få höra att vi Vossare är efterlängtade och behövda, det behöver jag höra tror jag! Lite pepp.
Har druckit massa kaffe nu för att orka hålla ögonen öppna, kan ju inte gå och lägga mig vid 19 liksom? Blä. Tröttheten måste försvinna snart.

Boktips!

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-07 / 06:22:46

Denna bok kan jag varmt rekommendera :)

Försöker hitta lite motivation till att komma upp ur sängen. Vill ha sommar och sol... Ingen mer hemsk kyla tack!


Handledning på Uni

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-06 / 08:14:23

Sängen var inte nådigt go imorse när jag vaknade! Kallt var det också i lägenheten.

Är på Uni nu för basgruppshandledning :) sen hem och pluuuugga...


That´s why I love you.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-05 / 16:33:20
Hej!
Jag dricker kaffe och pluggar Motiverande samtal. T har åkt hem till Skövde och nu är det ensamt igen, bleeh!
Idag hann vi med en lååång sovmorgon som avslutades med knäckemackor med makrill och tecknade serier, mys! Sedan en tripp hem till Ts mor som bjöd på lunch :)

Film

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-04 / 21:18:11

Vi har just kollat på film och ätit massa frukt. Nu blir det att kolla lite melodifestival på datorn :)


Max 500.

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-04 / 15:40:03
Hejsan!
Jag och T har haft en fin lördag som bestått av häng vid Stugan och kramar på svärföräldrarna. Galet kallt är det ute, hur mycket kläder man än slänger på sig känns det inte tillräcklig. Tur att man kan vara inne och sörpla på té!
Vi vandrade runt på stan en sväng i förmiddags, lika kallt där vill jag lova. Vi hyrde i alla fall film och köpte massa gottit till kvällen. Lördagsmyyyyys! ♥

Mina regler

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-03 / 16:05:21
Hejsan!
Jag har tänkt lite på en sak. Det första jag gör när jag kommer hem är att först ta av mig ytterkläderna (förvånande va?) och sedan slänger jag på mig myskläder med en gång. Det finns ingen syssla som är så viktig att göra som att ta på sig sköna leggins och en varm tröja. Finns det ens någon som har på sina "vanliga" kläder hemma? Jeans? Jag har kommit till den punkten då jag absolut inte tror det, alla måste helt helt enkelt göra som jag!? Haha...
Dessutom åker håret upp i den obligatoriska Britney- knorren på huvudet....
...och massaaa kaffe i stjärnmuggen! Såå- färdig för hemmadag!

I love...

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-03 / 13:30:35
Hejsan!
Jag trodde det var onsdag hela dagen igår, så går det när man är lite virrig!
Fick reda på att jag klarade gå-in-i-väggen-tentan igår. Är så lycklig över det! Det firades med lite godis igår och idag när jag var på Uni och lämnade in en uppgift avslutade jag med lite shopping av sängkläder, duschcreme samt body lotion i stan :)
Nu är lägenheten städad och nu väntar jag bara på att T ska anlända. Mysheeelg vare ja!

Vilken grå vinterdag som helst blir lite, lite trevligare med dofta- gott- produkter och härliga sängkläder! Eller hur?

Godmorgon onsdag!

KATEGORI: Allmänt | 2012-02-02 / 08:42:37
Hejsan!
Nu vankas det en tur in till stan, sedan en liten sväng till Uni.
För övrigt är jag så himla stolt över min fina vän som blivit ägare för ett café! Så roligt! ♥