BOKTIPS.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-30 / 18:03:08
Jag älskar att läsa böcker, men den senaste tiden har jag inte riktigt haft den läslusten som jag brukar. Hur som helst har jag i alla fall läst två böcker som jag tycker är jättebra och som gett tillbaka lite sug på böcker! 
 
 
Kanske brukar ni läsa Claras blogg? (underbaraclara.nu). Jag älskar i alla fall hennes nya bok där hon ger jätteroliga tips på hur man kan förnya och skapa grejer från saker man redan har i garderoben. Fina bilder och fina texter ger en riktig feelgood- känsla. 
 
 
Jag ska börja försöka läsa lite fler klassiska böcker, de är ju klassiker av en orsak liksom tänker jag. Frukost på Tiffany´s var mycket läsvärd och kändes fortfarande aktuell. Läs vettja! 
 
 

LILLA FOTOMODELLEN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-30 / 17:49:19
Hejsan!
 
T är hemma igen och familjen är komplett! Härligt! Ikväll blir det lite Wallander på teven och sedan ska jag försöka gå upp ganska tidigt och ta en powerwalk innan det är dags för eftermiddagsjobb. Kanske skulle man ta och lyssna på ett sommarprat samtidigt? :) 
 
Honey är för övrigt en mycket söt liten fotomodell ♥ Lilla hjärtat vad jag tycker om dig! 
 
 
 
 
 

Härliga hund.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-30 / 16:46:01

Jag och Honey ligger i sängen och läser tidning. Och gissa vilka som var med?


Japanese chin + Dior.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-29 / 22:10:30

Om jag inte ser helt fel så är det en japanese chin som är med i den nya Dior-reklamen Secret garden. För visst ser det ut som en jappe? Älskar att denna underbara ras får lite mer uppmärksamhet! Det är de väl värda.


Nörd.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-29 / 21:59:28

Jag känner mig så fruktansvärt nördig, men jag skulle kunna skriva långa historier om hur mycket jag älskar mina hundar, haha... Men skitsamma! Dom har varit så duktiga idag och Honey blev såå glad när hon fick träffa "moster" Emelie igen ;) Självklart satt Baxter i fönstret och spanade på oss efter att vi vart och shoppat lite. Sötis!


SÖTNOSAR.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-29 / 18:33:23
Vi har haft besök av mamma, pappa och syster idag. Mysigt! Hundarna tyckte det var mycket skoj, men himmel så trött man blir ;)
 
 
 
 
 
 
 

Fläta.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-28 / 17:52:24

Vi började snacka flätor jag och frisören. Det slutade med att hon gjorde en fin inbakad på mig. Tänk om man skulle ta och lära sig göra en sådan på sig själv?!


FREDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-28 / 13:31:37
Hej!
 
Sista helgen nu innan sommarjobbet drar igång ordentligt. Känns ändå helt okej, tror jag. Det behövs lite rutiner på dagarna. 
 
T har åkt till Västerås och jag läser lite Svensk damtidning, hahaha. Men ärligt, det är en bra tidning ;)
 
 
 
 

Pw och klipp.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-28 / 08:45:02

Hej på er!

Igår var det ett år sedan Baxter blev min! Underbart :) han firade det genom att bresa på benen och kissa i vår just renbäddade säng. Jaa varför inte liksom?

Startade dagen med en pw alldeles ensam. Bra musik och tidig morgon är en bra kombo. Nu ska jag strax dra till frisören och få det stackars håret toppat! ;)


De senaste dagarna.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-25 / 22:13:00


SOMMARPRATARE.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-23 / 16:05:49
Vad vore väl sommaren utan sommarpratare?! 
 
 

GLAD MIDSOMMAR!

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-21 / 16:19:49
Vi har ätit sill och potäter ute, smaskat jordgubbar och tittat på den bästa dokumentären på länge- För dig naken, med Lars Lerin. Se den! 
 
Annars då? I förmiddags tog jag bussen till djuraffären och fixade mer mat till hundarna. Jag och T har en så himla bra dag tillsammans. Han har tagit paus i jobbandet och är med mig och dogsen. Mysigt! Snart, om vädret tillåter, blir det långpromenad! :)
 
 
 

Baxter.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-21 / 07:31:07

God morgon! Midsommar idag! Jag hoppas på fint väder så vi kan ha picknick med hundarna i trädgården här utanför ;)

För övrigt har Baxter börjat sova allt mer på min huvudkudde. Såå mysigt! Finns inget bättre än att borra in ansiktet i hans fluffpäls (såvida han är ren heheheee). Hundarna brukar få springa lösa vid en liten gräsplan här på området och en dag var de väldigt upptagna med att nosa vid ett ställe. När jag upptäcker vad de faktiskt gör ser jag att de äter bajs (kan inte ha vart en hund vill jag lova) ääääääckligt. Barre fick på sina små flaxöron och sprang glatt iväg med sin fångst i munnen. Namnam!


FILM.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-19 / 15:12:01
Jag har varit ute på en längre promenad med vovvarna. Nu ligger vi i soffan och tittar på film. Mysigt värre! :) 
 
 
 
 
 

Love.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-19 / 13:43:35

Självklart fick hundarna vara med på firandet igår. När vi satt ute och fikade fick de var sitt ben som de gnagde på i skuggan :)


BOULOGNERSKOGEN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-18 / 18:18:02
Jag hämtade hem syrran igår och innan vi åkte hem till mig gick vi en sväng i parken som jag går igenom när jag ska till jobbet. Jättefint är det där! Vi hade en mysig tevekväll och dessutom var syrran mycket populär hos Honey! De fann verkligen varandra. 
 
Nåväl. Idag har jag haft syster, mamma och moster här på besök. Vi har ätit tårta och firat att jag är (typ) färdig med skolan! Fick reda på igår att jag fick godkänt på C- uppsatsen. Underbaaaaaaart!!!! Nu är jag dock ensam hemma. T åkte upp till Karlstad förut och nu sitter jag i soffan och gosar med hundarna ♥ Mina små hjärtan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HÄMTA SIS.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-17 / 12:18:36
Heeej!
 
Jag kom på den mest briljanta idén: åka och hämta syster så hon får sova här i natt och sedan åka med de andra hem imorgon. Perfekt! Nu ska jag bara ringa och berätta det för henne ;)
 
 
Genast blev denna dagen mycket roligare! Piff ska få träffa sin puff! 
 
 
 

TRÖTTA.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-17 / 08:44:26
God morgon på er!
 
Hundarna är trötta men jag är pigg som en mört! ;) Ska iväg på ett möte på jobbet senare i eftermiddag, annars ska jag bara softa och städa inför imorgon! 
 
 
Honey sover mer än gärna under täcket och helst tätt intill mig ♥
 
Baxterplutten ♥
 

HOS OSS.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-16 / 21:02:33
Hejsan!
 
Nu har jag jobbat färdigt helgens pass och ska njuta av en tevekväll med godingarna. Men som vanligt lär jag väl stensova om en timme ;) Imorgon har jag en del saker att ta tag i men på tisdag däremot blir det skojigheter- examensfirande! ♥
 
 
 
 
 

THE PERFECT DRESS.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-14 / 20:41:59
 
Eftersom bröllop minst sagt varit på tapeten nu var jag bara tvungen att titta tillbaka på lite andra kungliga bröllop, främst klänningarna då, hehe. Grace Kelly kommer alltid, alltid enligt mig ha den finaste av alla klänningar! Så otroligt stiligt, klassiskt och tidlöst. Underbart! Det är jag nog inte ensam om att tycka heller. 
 
 
Kates klänning är otroligt fin! Man ser ju att den är mycket inspirerad av Graces klänning, så självklart är den vacker! Fint med en liten uringning också!
 
 
Diana och hennes bröllopsklänning. Extra allt var nog hennes motto! Mardrömmen måste vara att gifta sig i en sådan klänning. Men ändå, spektakulär och minnesvärd! Precis som Diana själv. 
 
 
Victoria hade en jättefin svenskdesignad klänning. Enkel och klassisk men inget "wow" kanske. Den där mudden (?!) i midjan gör att det ser ut som att klänningen är tvådelad. Synd!
 
 
Mette Marits klänning är som Victorias väldigt enkelt, men ändå är det något med den som jag gillar jättemycket. Långa ärmar, underbart diadem och fint släp. Nice! Hade hon haft lite mer sotade ögon, ett läppstift med fin färg, ja, då hade det varit en fullpoängare! ;) 
 
 
Madeleines klänning då. Vad tycker ni? Helt klart bedårande söt, men kanske inte så glammig eller tidlös. Känns lite för söt och barnslig. Meeen egentligen hade jag väl inte tackat nej att få bära en klänning av Valentino, men ändå är det denna jag tycker minst om av ovanstående klänningar... 
 
 

ÄLSKADE DJUR.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-14 / 17:33:04
Äntligen hade bilderna efter djurfotograferingen som jag, My, Baxter & Honey varit på anlänt, så de hämtade jag upp idag! Så himla fina bilder! Dessutom fick jag en extra bild som tack för att jag "beställde först utan att krångla", haha. Nu hade jag ju inte ramar till den sista bilden, men såhär får duga för nu! :) 
 
Det låter kanske lite smått löjligt men det går typ inte en dag som jag inte tänker på hur lyckligt lottad jag är som har två underbara hundar. Tänk att allt löst sig så bra! ♥ 
 
 
 
 
 
 

ALSTERN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-14 / 17:16:44
Jag har jobbat en liten sväng nu på dagen, varit ute med hundarna på en härlig promenad, fixat lite grejer på stan och nu ska jag spendera kvällen i soffan! Skönt! Imorgon blir det jobb igen! 
 
 
 

Det är tomt, det är bränt, jag vill lägga mig ned
invid sjön för att höra has tal
om det gamla, som gått, medan tiden led,
om det gamla i Alsterns dal.

Och sitt sorgsna och sorlande svar han slår,
men så svagt som det blott vore drömt:
”Det är kastat för vind sedan tjugo långa år,
det är dött och begravet och glömt.

Där du kära gestalter och syner minns,
där står tomheten öde och kal,
och min eviga vaggsång är allt som finns
av det gamla i Alsterns dal.



VIMPEL & KUNGLIGHETER.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-12 / 15:25:14
Hej på er!
 
Jag och T lånar bil just nu, det är himla lyxigt! Man slipper tänka på att det man handlar inte får vara för tungt eller att det ska bäras på för långt så att det blir dåligt i sommarvärmen. Hur som helst, jag åkte iväg till Ica Maxi för att handla lite inför min lilla examensfest nästa vecka. Önskar jag hade haft lite ork eller motivation att baka egna grejer men varför krångla till det när man kan köpa färdigt också? ;) Hittade världens sötaste lilla vimpel inne på Ica och den tyckte jag skulle vara himla fin på min lilla fest. Väl hemma tycker jag faktiskt att den var så gullig att den kan få sitta uppe hela sommaren! Japp! 
 
Nu sitter jag och sörplar kaffe, äter mörk choklad och läser om Prinsessbröllopet. Tihi! 
 
// Tant Sofia. 
 
 
 
 
 
 

Bus!

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-12 / 12:09:15

Älskar att se de små skumbananerna leka med varandra ;)


TRE ÅR SEDAN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-12 / 09:15:41
 Tiden går sjukt fort alltså. Den 10 Juni var det tre år sedan jag tog studenten. Himmel! 
 
Härliga tid!
 
 
 
 
 
 
 

Sommar.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-12 / 09:01:19

Nu är det verkligen sommar! Det är så härligt att vara ledig och inte ha några måsten, men ibland blir jag så rastlös av att inte ha något inplanerat. Ska försöka mig på att läsa Läckbergs bok Tyskungen, det var ett tag sedan jag läste en deckare!

Ringde till jobbet förut och fixade lite jobb fredag, lördag och söndag. Då kanske jag kan betala räkningarna nästa månad också haha ;) sen är det liiite roligt också att jobba.


God morgon.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-12 / 07:19:39

Jag kan säga att det är fullt i sängen nu för tiden! Hundar lite överallt ;) men det är så jag vill ha det. Det mysigaste som finns!


10 favoriter.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-11 / 08:04:08
Blondinbella gjorde en lista på vad hon "var besatt av". Här kommer min lista:
 
  1. Hundtidningar, hundböcker, hundbloggar... Det är så sjukt roligt att läsa om hundar helt enkelt!
  2. Mango. Den absolut godaste frukten! Helst färsk, fryst smakar lite... fryst. 
  3. Korsord. Det är väldigt underskattat det här med att lösa korsord, men det är faktiskt väldigt roligt! Känslan när man löst färdigt ett helt kryss- ovärderlig, hahaha!
  4. Bilar. Jag har blivit mycket mer intresserad av bilar, kanske för att det börjar bli aktuellt för oss att skaffa en bil. Roligast är att titta på bilar som är exklusiva, snabba och snygga ;) 
  5. Second hand och loppis. En av mina nya hobbysar! Underbart att shoppa billigt och dessutom få saker som inte så många andra har ;) 
  6. Actionfilmer. Det är min nya grej tror jag. Spyr lite på löjliga kärleksfilmer. Jason Statham eller Mikael Persbrandt får gärna förgylla min filmkväll! 
  7. Anteckningsböcker. Älskar att skriva och göra listor, hehehe.
 
 
 
 
 
 

God morgon!

KATEGORI: | 2013-06-11 / 07:27:43

Hejsan!

Jag och Tim vaknade tidigt idag. Klockan visade 05:58. Typiskt! Önskar vi kunde ha det lite mörkare i vardagsrummet så man inte vaknar av ljuset så tidigt.

Uppsatsen är föresten inne nu. Slutgiltigt inlämnad. Så skönt!!! Nu är det lite sommarlov innan jobbet drar igång på riktigt.

Föresten, UnderbaraClara (Clara Lidström) har gett ut en ny bok. Åh den hade gärna fått pryda mitt hem! Och samtidigt ge lite klädinspiration såklart! ;)



Söndagsgodis.

KATEGORI: | 2013-06-09 / 20:16:57

På Ica förut köpte jag lite godis till barnen. Grisöron och djungelgodis. Nu är de såå nöjda!


Jobb.

KATEGORI: | 2013-06-09 / 07:01:26

Snart blir det jobb ett par timmar igen. Det gick faktiskt jättebra igår trots att jag inte varit där så mkt tidigare :)

Snart ska jag traska iväg, det tar ungefär 40 min att gå men det blir en perfekt start på dagen! Musik och sval sommarmorgon är som medicin ;)


TILLBAKA I SKÖVDE.

KATEGORI: Allmänt | 2013-06-08 / 06:53:26
Hejsan!
 
Vi kom hem till Skövde igår igen. Jag och Honey har bott hos My i nästan en vecka och sedan blev det Stugan två nätter. Bästaste My alltså! 
 
Nåväl. Nu ska jag svepa kaffet och ta en promenad till jobbet! Kort pass idag och imorgon. Sedan hem och tokskriva lite på uppsatsen innan den slutgiltigt ska in på måndag. 
 

Så bäst!!

KATEGORI: | 2013-06-04 / 12:05:09

Snart, om ett par timmar är hela uppsats-cirkusen färdig! Igår hade vi opponering och det gick jättebra! Idag ska vi försvara uppsatsen.

My, Honey och Troja:


Duktiga tjejen.

KATEGORI: | 2013-06-01 / 08:45:31

Hej!

Honey åkte tåg för första gången igår och det gick jättebra! Självklart charmade hon några resenärer totalt ;)