De senaste dagarna...

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-30 / 21:04:07
... har jag spenderat med syster i Örebro. Himla mysigt har vi haft, synd bara att tiden går så fort. Nu får vi bara försöka att planera in när vi kan ses igen! Det blir antagligen inte förrän nästa år, låter som en hemsk lång tid!
Imorgon blir det lite jobb på Färjestad för min del. Känns bra att vara tillbaka och tänka på lite annat än bara skolarbete. Att tjäna pengar är inte fel heller! Känner starkt för att inom de närmaste två åren försöka göra en liiite längre resa, antingen till Tokyo eller New York. Vill upptäcka och se meeer!
Har ju även firat T sedan sist ♥
24- års tårtan:
Och här är en bild på fina syster, glad och goo

Facelook

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-25 / 17:39:15

Nu åker vi och träffar Ts härliga föräldrar! :)


Bio och glögg

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-25 / 15:23:19
Ciao!
Bio igår med mina kära vänner. Breaking Dawn var det vi såg, en himla bra film tycker jag. Dock blev det nog lite för mycket blod, sprutor och skalpeller där i slutet, för jag blev nästan svimmfärdig. Kanske har något med att göra att jag drack för dåligt igår med. Läskigt!
Idag fyller T 24 år och det firade jag med att väcka honom typ halv 7 för att gå upp och tvätta... Sedan fick han frukost på sängen och present. Efter det stensomnade vi igen någon timme. Mys!
Vid lunchtid åkte vi iväg till Skutberget och joggade 5 km. Jag som inte varit ute och sprungit på ett par veckor hade det ganska tufft i alla backar, haha! Nu sitter vi alla fall här i soffan och myser med tända ljus och tittar på Melancholia av Lars von trier. Jag och syrran var faktiskt i Trollhättan när dom spelade in den, men inga kändisar såg vi! Lite fail ;)
Osminkad och rödblossig ansiktet just nu, men det blir det snart ändring på för vid 18 ska i hem till T och fira lite :)

Den lilla räven

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-22 / 20:13:36

Jag tycker om att fylla år, likaså gillar jag julafton. Alla är så gulliga och visar sin uppskattning genom att köpa presenter, skicka vackra kort och kramas lite extra. Alla de där gesterna, där det finns en fin tanke bakom värmer så in i Norden.
När jag fyllde 19 önskade jag mig en fjällräven- väska av mamma. "Den är ful" hävdade mamma, men min åsikt var precis tvärt emot. Praktisk och klassisk, fulsnygg- men alldeles underbar.
Jag använder den till matshopping, övernattning hos T och ibland till Uni. Och mamma; jag lovar att den ska hänga på min rygg när jag vandrar runt på gatorna under min framtida resa till Tokyo.
En av alla fina presenter, kanske inte så märkvärdig i andras ögon, men oerhört omtyckt av mig:


T kommer hem

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-22 / 19:51:17

Hej!

Är så glad att det är tisdag idag redan, för imorgon kväll kommer nämligen T hem! Jag vill gärna dricka lite glögg och mysa med nån lussekatt och sånt där annat juligt. Eftersom julen inte kommer vara så lugn för min del, jobb jobb jobb, vill jag börja mitt julfirande typ nu? Haha..

Jaja, biljett till Örebro är bokad och klar. Imorrn ska jag hem till Linnea och göra metoduppgift ( tack gode Gud att jag har en vän som inte enbart är helt underbar, hon är även en hejare på matte!) vi har bestämt att vi ska belöna oss med pizza när den är färdig, gotttttttt :))) och på torsdag kväll blire bio. Fredag: tokgosa med min födelsedagsman!


Finaste, älskade T <3


Lax och pw

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-22 / 13:53:31

Hej!

Har varit i stan och inskaffat en riktig resväska, mycket välbehövligt! Aldrig mer förstöra ryggen med blytung bag. I nästa vecka, eller redan till helgen, drar jag antagligen till örebreew och hälsar på bästaste syster! Sista chansen innan jul! Julen ska det nämligen jobbas på. Och nyår. Måste hitta en julklapp till gossyster också, det får bli till helgen det.

Världens godaste fisk måste vara lax, och det är just precis vad jag ätit till lunch. Ska strax gå till mariebergsskogen och ta en pw med Linnea. Perfekt tisdag!


Pluggtips!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-21 / 19:08:06

Hej! Jag har haft en mycket bra helg som bestått av hundpromenader och filmkväll med bästaste klasskompisen.

Tänkte dela med mig av ett mycket bra pluggtips: om föreläsaren lägger upp powerpoint- bilder innan föreläsningen, skriv ut bilderna innan och spara i en pärm! Bra sätt att plugga på inför tentan. Istället för att göra panik- anteckningar och knappt lyssna på föreläsaren kan man istället koncentrera sig på att lyssna och bara skriva ner det som sägs utöver powerpoint- bilderna.


Vi kan inte klaga

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-18 / 20:52:10


Nitar

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-18 / 16:53:10

Jag tror jag läst lite för många mode bloggar. Jag har spenderat halva eftermiddagen med att pimpa mina converse med nitar. Men jag gillart!


Momi!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-18 / 07:19:25

Har just varit ute på morgon promenad med älskade momi! Hon ska nämligen vara här under helgen. Nu sticker jag iväg på föreläsning en sväng, sedan hem till min lilla fjällräv.


Julen är kommen

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-17 / 17:09:05

Jag kunde inte hålla mig längre. Det lilla julpyntet jag har har åkt fram. Liiite julstämning har faktiskt infunnit sig nu.
Ikväll får jag besök, som jag längtat!! Gissa av vem? ;)


Soffläge

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-16 / 17:36:24

Har haft en långsam dag på Uni idag. Som tur var fick vi sluta lite tidigare. Sedan blev det en tripp på stan med Linnea. Och nu har jag intagit soffläge och... Ja pluggar såklart :/


Mission completed: Kaffe!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-15 / 12:22:06


Semester tack!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-15 / 11:01:18
Jag satte mig just ner och kollade igenom lite bilder från när jag och T var i Danmark 2010. Vad länge sedan det känns som vi var där, haha! Jag skulle lätt vilja åka dit igen i sommar, så fint i Danmark, inget märkvärdigt men ändå mysigt och lite lagom sådär. Det var himla skoj att bara åka och sedan bara hoppas på att hitta någon fin liten stuga att bo i, och det gjorde vi ju också.

Fast i psykofarmakans värld

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-15 / 10:10:53

Plugg och åter plugg står på dagens schema. Och en tripp till affären för att skaffa mer kaffe. Allt för att hålla ögonen öppna.


Real Control

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-13 / 15:01:02
Hejsan!
Har haft en bra morgon som bestod av lite sovmorgon och god frukost. Sedan blev det en långpromenad med T på nästan 1,5 timme. Vi gick bland annat runt Orrholmen där jag aldrig gått förut. Mys!
Imorgon drar föreläsningarna igång för veckan och jag tänkte ladda upp med lite minihemma- spa, typ ;) Lite hårinpackning och sånt annat nödvändigt. Den bästa hårinpackningen är för övrigt Real control från Redken, håret blir som nytt. Magiiiii.

Nostalgi

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-12 / 19:09:58
Jag och T satt och kollade på ett youtube- klipp där en japan skulle försöka spela klart supermario i ett sträck. Åh vilken nostalgi man får! Älskade att sitta och titta när syrran spelade, jag hejade mest på. Spela är inget för mig. Men titta på däremot, underbart! ;)

New jacket

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-12 / 16:55:09
Hej hej!
Firade Tims mamma igår som fyllde år, mycket trevligt! Jättegod mat, dricka och trevligt sällskap!
Idag startade jag och T dagen med shopping på Bergvik. Vi köpte nämligen var sin ny vinterjacka. T hade ingen som var tillräckligt varm och jag hade ingen som var lagom varm.
Sedan blev det i alla fall en promenad i Mariebergsskogen, Idol- kollande och matlagning.
Är just nu själv här hemma, T skulle ut och äta med de andra, men jag känner för att vara lite själv och bara ta det lugnt. Kanske kolla på en film och plugga lite. Imorgon hoppas jag på en liten tur till gymmet, vi får se!
Nya jackan är den som ni ser på bilden, inhandlades på Stadium.

Kaffestund

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-10 / 16:52:45
Jag försöker mig på att dricka lite kaffe efter den där härliga magkatarren, har saknat denna beska dryck. Dessutom måste ju Muminmuggarna måste användas! ♥

Roses

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-10 / 16:05:05

Hej!
Hela dagen har det varit mörkt och grått ute, tråkigt! När kommer snön och lyser upp? Det är ju faktiskt mitten av november nu, så lite snö ska väl inte vara för mkt begärt!
Cyklade in till stan förut. Antagligen en av de sista cykelturerna för i år, om nu snön behagar dyka upp då ;) på vintern blir det buss.
En vas och tio gula rosor fick följa med hem och göra min lägenhet lite finare och lite roligare.
Nu blir det plugg!


Red Lips

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-09 / 19:17:11
Hejsan!
Har fullt upp med Psykofarmakan. Det går väl lite framåt, men alla för mig nya termer tar ett tag att lära sig... Ska snart ge upp för idag i alla fall och istället kolla på Bonde söker fru, viktigt det!
För övrigt har jag fått tandvärk igen. Men det gör inget, för imorrn kommer T hem ♥

Målade dit ett par röda läppar bara för att pigga upp mig själv.

Träning och djur

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-08 / 20:55:35

Startade dagen med träning på Friskis och svettis, det var verkligen inte igår jag var där! Cyklade en mil, och körde lite armar, bröst och mage.
På eftermiddagen mötte jag upp Linnea i mariebergsskogen för en promenad. Himla mysigt! Vi tittade även lite på djuren, så söta!


Hemma!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-06 / 16:55:10

Sådär, hemma igen. Helgen har gått alldeles för fort. Som vanligt.
Nu blir det sen lunch och farmaka- plugg! Uni imorgon.


Sunday

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-06 / 09:58:41

Hemfärd till Karlstad står på schemat idag, och jag vill inget hellre än att stanna här hos älskling.
Kommer hem i eftermiddag och då blir det handling av mat och plugga.


Christmas edition ;)

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-05 / 18:24:44

Ser ni ändringarna på designen? Nu är det dags för jul tycker jag! När jag kommer hem igen är jag nästan sugen på att slänga upp det lilla julpynt jag har.


Lördag

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-05 / 15:19:07

Hej! Vi har en fortsatt trevlig helg här i Skövde. Vi har precis ätit älg till middag :) det var sannerligen inte igår!
Vädret är fint och en mysig promenad vart det i förmiddags.
Är så himla avslappnad och glad, inga studier i tankarna just nu alltså!
Köpte en mycket fin sportbh igår. Den ska minsann få följa med ut och svettas sen!


Sushi och shopping

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-04 / 15:12:37

Hej! Nu är vi hemma efter en liten dag på stan. Köpte bland annat en födelsedagspresent till svärmor som fyller år nästa fredag, hade också tänkt att köpa ett doftljus men jag kunde verkligen inte bestämma mig för vilket, så det får va så länge. Alla doftar ju så gott...
Innan vi gick hem igen blev det sushi och nu ligger jag i sängen, mätt som tusan!


Frukost!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-04 / 10:34:59

Har sovit så gott, och nu är det dags för frukost. Sedan får vi se vad Skövde har att bjuda på :)


Framme!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-03 / 13:00:31


På bussen

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-03 / 08:16:03

Har precis slagit mig ner på bussen mot Skövde. Hemtentan är inlämnad och nu ska jag bara njuta av att vara alldeles ledig ett par dagar.


I will run until my feet no longer run

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-02 / 08:55:23
Startade dagen med 40 minuter jogging igen. Fruktansvärt när klockan ringde 05:45, men skönt i efterhand att ha det gjort.
Sitter med hemtentan nu. Jag är så trött på den att jag snart kaskadspyr över psykiatri- boken, men jag kämpar. Och kämpar. Två frågor kvar.

Anti- Snap från Redken

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-01 / 17:19:39
Tänkte bara tipsa om denna leave in- cremen från Redken. Den ska ge extra näring till håret och förebygga kluvna toppar. Dessutom blir håret mer glansigt och doftar mycket gott :) Finns på feelunique.com och kostar 13 pund.

Färdig!

KATEGORI: Allmänt | 2011-11-01 / 09:49:39

Sådär, då var tentan avklarad! Hyffsat bra gick det nog. Nu blir det hem och plugga igen då ;)