TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-31 / 18:57:52
Hejsan!
Vet ni vad?! Jag ska ha min praktik i Skövde till hösten, det är bestämt nu! Känns toppen! Jag och Tim får prova på sambolivet på riktigt och det ska bli så roligt!
Imorgon åker vi hem till Karlstad igen och sedan blir det massa plugg och lite jobb för min del. Men nu tar vi kväll och myser med film och bananpannkaka!

HEJ SOMMAR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-30 / 20:34:50

Hej!

Jag och Tim har bakat tårta!! Vi firar att sommaren är här och att jag "eventuellt" ska ha praktiken i Skövde.

Puss.


SKÖVDE.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-30 / 12:35:21

Strax sticker jag iväg till tåget!

Vi hörs när vi hörs!


ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-30 / 11:11:34
Hej!
Inte en enda sak befinner sig i resväskan och tåget går om två timmar. Kanske dags att börja packa va? Tilläggas bör kanske att jag sitter i pyjamas också.
Lite effektivitet måste infinna sig NU!

Hur gullig får man va?

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-29 / 16:44:37

Efter bion igår sprang Linnea in på pressbyrån och köpte en mumintablettask och överraskade mig med. Så gulligt! Att ha skaffat sig vänner i en stad som man från början inte kände en kotte i värmer i hjärtat!


IMORGON SMÄLLER DET (KANSKE).

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-29 / 16:39:02
Hejsan!
Ja, imorgon händer det kanske grejer- vi ska nämligen få reda på våra praktikplatser! Det är väl egentligen ingen idé att hetsa upp sig, det blir ju den platsen det blir, men ändå är jag som på nålar. Jag kommer hänga som en tok på mejlen imorgon med andra ord.
Nåväl. Har varit på Uni idag och lyssnat på en Case manager från Örebreeew som pratade lite mer ingående om deras verksamhet. Spännande!
Idag kom boken jag beställde, dock inte skivan. Jag ogillade deckare förr, men nu kan jag bara inte läsa smöriga romaner längre, lite mord tack!

BIO med Linnea :)

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-28 / 19:48:50

Bästa måndagsnöjet!!


VARJE GÅNG DU MÖTER MIN BLICK SÅ VET JAG VEM JAG ÄR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-28 / 15:12:08
Min vistelse i Skövde blir inte så lång som planerat då det just blev jobb inplanerat på lördag. Som tur är får jag med T upp till Karlstad i alla fall :)
I förra veckan kom det ett paket- proteinspray och hårinpackning till håret! Bästa! Mitt hår skrattar av lycka. Typ. Har just suttit och skrivit en sida på tentan och äter hallonkesella.

ALL THAT I HAVE IS ON THE FLOOR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-28 / 13:18:43
Hejsan!
Jag startade dagen med att ha picknick med bästa Linnéa, mysigt!
Sedan har jag också fått erbjudande om att gå på visning på en lägenhet, så roligt! Ska försöka pyssla ihop en tid som det passar med den nuvarande hyresgästen bara. Håll tummarna!

MORS DAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-27 / 14:20:13
Hej på er!
Det gick toppen igår på jobbet. Fick träffa ett par nya kunder som var så himla gulliga och trevliga! Sånt värmer i lilla hjärtat.
Var himla trött igår när jag kom hem och längtade efter en härlig natts sömn. Det fick jag inte. Kortfattat var det en granne som skrek och sparkade på en annan grannes dörr. Till polisen kom. Välkommen till Älvgatan!
Jag och systeryster ♥

LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-26 / 12:49:43
Hej på er!
Arbetskläderna är på och snart bär det av till jobbet. Ska äta lunch och plugga lite först bara! Känner på mig att det kommer bli en bra kväll!
Annars då? Jag beställde hem nya Kent- skivan och boken Hypnotisören av Lars Kepler förut från Cdon. Hoppas det hinner anlända innan jag åker till Skövde på onsdag! I juli är det ju festival i stan och då kommer ju Kent, alltså måste jag ju hinna lyssna och plugga in deras nya låtar ;)

CHANGES.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-25 / 17:02:08
Hej på er!
Det har varit en ganska så produktiv dag idag. Betalat räkningar, handlat mat, städat, promenerat, läst... Och strax ska jag försöka mig på att göra köttbullar.
Nåååväl. Jag har sökt lite lägenheter också. Känns ganska hopplöst att få tag i en okej hyresrätt i ett okej område här i Karlstad, men försöka kan man ju alltid! Idag kom det upp en lägenhet i Viken och som jag fattade det var jag en av de som hade de högsta poängen i poängsystemet i just det området. Några kvadratmeter större och en hundring dyrare i månaden än nu, men framför allt- jättenära till affären och tågstationen och centrum! Viken är ju perfekt för mig att bo! Känner starkt att jag är färdig med Älvgatan och jag vill ju också ha en lägenhet som inte bara är en studentbostad, utan ett ställe jag kan stanna på hur länge jag vill. Jag är redo för förändring!
Detta är ingen dagsfärsk bild. Idag hade jag INTE haft tröja och halsduk på mig. Varmt som helvetet är det här inne ;)




SOLBRÄNNA.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-24 / 20:39:40

Jag har nu antagit färgen lätt röd istället för likblek. Härliga sommar!

Ska strax krypa ner i sängen och läsa Paganinikontraktet! Stor risk att jag inte kan sova förän den är färdigläst- spännande som tusan!


PW.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-24 / 12:31:43
Sådär ja, nu har jag och mina nya, coola brillor varit ute på en timmes svettig powerwalk! Nu ska jag placera mig i soffan igen och pluggaaaaa......
Och ja, jag är precis lika likblek som jag ser ut, haha...

TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-24 / 08:55:36

Hej på er!

Här sitter jag i soffan och ska försöka komma igång med pluggandet. Kaffet är framme och motivationen är på gång!

Verkar som att det ska bli mer eller mindre ännu varmare till helgen då jag ska jobba. Himla skillnad mot i vintras då vi fick skrapa bilrutor innan vi kunde brumma iväg ut på Färjestad...


MINT.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-23 / 19:36:17
Hejsan!
Jäklar vilket fint väder det är! Jag har fått lite bränna idag under tiden vi var på stan ;) Bäst att passa på att njuta av solen. 
Här kommer några bilder på lite utav shoppingen idag. Nice!









STAN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-23 / 14:34:35

Hejsan!

Hittade en del fint i stan, så jag är mycket nöjd! Ska visa er senare lite av min shopping ;)

Jag och L avslutade med en salladslunch vid älven och sedan promenad hem i värmen.

Nu ska jag vila lite och sen blir det nog en PW i skogen!


DU ÄR MIN HJÄLTE FÖR DU VÅGAR VARA RAK.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-23 / 08:48:05
Hej och godmorgon!
Jag har just slängt på mig min finaste och blommigaste klänning och druckit morgonkaffet. Vid 10 ska jag möta upp Linnéa i stan för lite shopping. Är himla sugen på att köpa lite sommarkläder, vi får se vad vi hittar!
Just nu är jag mycket spänd inför två saker. För det första vill jag väldigt gärna ha mitt schema för sommaren, så att man kan börja planera in saker man vill göra. Och för det andra vill jag veta vart jag ska ha min praktik någonstans till hösten!! Om jag får som jag vill, och som jag önskade, så blir det ju att vara i Skövde... I värsta fall någonstans ute Värmlands små hålor. Gaaah!

PODCAST.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-21 / 19:37:25
Det blev en timmes promenix i det extremt varma vädret. Lyssnade samtidigt på Filip och Fredriks podcast för första gången. Jag tycker ju att de är himla roliga, så podcasten gjorde mig inte besviken! Perfekt att lyssna på när det är långtråkigt att bara gå och gå...!

MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-21 / 13:48:15
Hejsan!
Sitter här med dagens första kopp kaffe. Är nyss hemkommen från Uni och megatrött!
Måste sätta mig och skriva en metoduppgift sen, men först blir det PW i solen! Innan jag somnar...

SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-20 / 20:49:21
Hejsan!
T har åkt hem till Skövde och kvar är jag på lilla Älvgatan. Känns sådär, helgen hade gärna fått fortsatt några dagar till! Igår kollade vi på en läskig hajfilm innan vi somnade, trots det sov jag som en prinsessa! Dock höll jag på att typ krossa ansiktet pga Ts armbåge som han envisades med att ha 2 cm från mitt nylle, haha....
Nåväl. Håller på och tvättar för fullt. Självklart är den ena tvättmaskinen trasig, så då tar det ju längre tid... Suck!
Idag då? Vi startade dagen med 5 km PW på Skutberget, sedan blev det promenix till affären och en tupplur. Ganska lugn dag med andra ord. Ska strax ta en dusch och sedan blir det lite plugg innan sovdags.
I stadsträdgården då syster var här förra helgen.

LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-19 / 13:45:47
Hejsan!
Jag startade dagen med en springtur i skogen på 5 km. Härligt förutom att mitt knä gör lite ont emellanåt. Sedan dess har jag tittat film och ätit lunch.
Trender kommer och går, det kan man ju minst sagt konstatera. Att färga topparna i någon skrikig färg var ju poppis för typ 10 år sedan. Jag trodde aldrig att det skulle bli inne igen, men jo minnsan! Vet inte riktigt vad jag tycker om detta dock... rosa toppar är nog inget för mig ;)

HÄRLIGA HELG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-18 / 16:25:51
Hejsan!
Så härligt med långhelg! Jag och T startade helgen med bio i onsdags och igår begav vi oss till farmor och farfar och stannade till idag ♥ Så mysigt! Nu är jag laddad med energi och glädje!
Just nu är jag ensam hemma och har bara tagit det lugnt och fixat med lite nödvändigheter. Ikväll blir det filmkväll. Jag vill se The shining! Har lyckats med att aldrig se den tidigare, men nu så!
Denna fina blomma hade Tim med sig till mig i onsdags!

BIO.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-16 / 18:10:25

Jag och T är på bio nu! Vi ska se Dark Shadows. Blir trevligt det! :)


ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-16 / 09:39:49
Hejsan!
Igår var en lite halvkass dag, tills jag och Linnéa fick ett väldigt roligt besked på kvällen! Känner helt klart att det är början på en förhoppningsvis givande och spännande resa! 
Nåväl. Idag startade jag dagen med 40 min PW, sedan frukost som bestod av bananpannkaka och kaffe. Runt lunch ska jag in till stan, sedan vankas det långhelg med T som kommer hem idag! Det gillas!

UNI.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-15 / 07:04:47

Hej!

Strax tar jag bussen till universitetet. Allt är bra förutom en atombomb på kinden.


KVÄLL.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-14 / 19:35:36
Hejsan!
Jag har gjort matlåda inför imorgon, läst i Paganinikontraktet, gjort hårinpackning och inte pluggat. En lyckad kväll med andra ord.
Något som jag stör mig på är att jag kommit in i en period där jag fryser som en gris hela tiden! Speciellt på kvällarna. Och när man är stilla, som på föreläsningarna. Ååh vill så gärna ta med mig en filt till Uni, men det hade ju känts en smula knepigt. Tim kommer hem på onsdag, så under några dagar kan jag ju värma mina frusna fötter mot honom, moohahaha.
Jag gjorde ju mer slingor hos frissan i lördags. Jag tycker att det blev bra! Dock sitter ju tyvärr min tidigare färg som berget, så lite röda toner sitter kvar, men det gör inte så mycket tycker jag. Bättre det än att gå ut för hårt med blekningen och förstöra håret totalt. Hårinpackning vid varje tvätt, proteinspray, hårolja och lite anti- snap på det gör susen på mitt torra hår.

PANNKAKA.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-14 / 16:50:08

Jag gjorde just ett supergott mellanmål- bananpannkaka med keso och kiwi. Bara att blanda ägg och banan och sedan steka! Perfekt!


VARDAGSLYX.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-14 / 14:11:03
Hejsan!
Huu vad tröttsamt det var att stiga upp imorse! Kan ju inte påstå att jag är så mycket piggare nu än vad jag var på morgonen, men men. Uni har stått på schemat idag, en mycket bra föreläsning med före detta psykospatienter. Känslosamt och lärorikt!
Föresten. Dyrare doftljus doftar ofta godare än billiga. Yankee candles ljus doftar jättegott, men är ju tyvärr ganska dyra. Om man fortfarande vill ha den goda doften men komma billigt undan kan man köpa vaxklumparna som kostar cirka 20 kronor! Räcker länge gör de också.

SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-13 / 18:11:23
Hejsan!
Syster har åkt hem och gissa hur jäkla tomt det är här nu?! Fy.
Nåväl. Vi har haft en bra dag som startade med PW som avslutades i Mariebergsskogen och alla gulliga djur.



För övrigt har jag haft håret i toffs idag. Brukar alltid ha boll/ knut om jag inte har det hängande. Det mååste ju dokumenteras ;)

PICTURES FROM TODAY.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-12 / 17:59:01
Hej!
Vi har haft en toppendag på stan! Nu när vi kom hem kollade vi på en film, sedan blev det en liten promenad igen. Inte klokt att dagen kan börja med regn och kyla och sedan sluta med massa värme!
Peppade för stan!
E i stadsparken...
.. och jag med extremt fluffigt hår (!)...
Vi!
Flowerpower.
Mot Sommarro igen.

STAN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-12 / 08:47:47
Hejsan!
Jag och syster har det så bra. Igår skrattade jag så jag fick kramp i magen. Perfekt!
Nu ska vi strax dra till stan, jag ska till frissan och Emelie ska läsa Ekelöf. Kul för henne ;) Haha! Sen blir det promenader i heeeela stan har jag bestämt, hihi. Lite fler (normala) bilder kommer ska ni allt se!

HELG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-11 / 14:00:46
Hejsan!
Strax ska det städas lite och fixas. Sedan tar jag helg!
Vi hörs när vi hörs! ♥

FREDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-11 / 08:35:44

Äntligen fredag!!

Ska strax sticka ut i spöregnet och handla lite mat så det finns liite gott att bjuda syster på.

Innan hon anländer ikväll ska jag bara krypa ner i soffan och läsa bok och njuta av att vädret är kasst ;)


JUST NU.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-10 / 18:52:07


OMEGA3.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-10 / 14:40:00
Omega- 3 ska ju tydligen inte bara bra för hjärtat, utan hjälper även till med ämnesomsättningen. Eftersom fisk ofta inte innehåller så mycket omega- 3 som man kanske skulle önska, sitter ett litet tillskott fint. Så ät!

VISIONER I MITT HUVUD NÄR DU LER.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-10 / 12:11:30
Nu när sommaren är på ingång känns det som att min kreativa sida har börjar vakna till liv! Det är ju så himla vackert och grönt ute att man blir otroligt sugen på att fotografera.
Har planerat att åka till Skövde och Tim inom en inte all för lång framtid och då ska jag minsan packa ner min lilla älskade Diana- kamera. Bilderna blir så vackra och drömska! De bästa bilderna blir ju till under soliga dagar då den är extremt ljusskänslig, så under mörka vinterdagar blir det knappt några bilder. Men nu så!

SOM MUSIK MAN BARA HÖR NÄR MAN KAN TALA SAMMA SPRÅK.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-10 / 11:51:53
Hejsan!
En dag kvar tills syster kommer hit! Längtar såå! Ska minsan dra med henne ut på promenader i Haga, Sundsta, stadsparken, Orrholmen... Haha alla mina favoritställen! Nu hoppas vi bara på att vädret blir någorlunda bra ;)
Startade dagen med 40 min PW och sedan blev det kaffe och banangröt, gottit. Vädret var helt okej då, men nu har regnet börja komma igen. Blir nog en dag i soffan med lite Sex and the city och kanske lite Twilight.
Och så en liten pose från posaaaar´n. Såklart.

ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-09 / 09:22:46
Hejsan!
Jag hade en jätterolig kväll igår med Linnéa! Vi startade med att köpa sallad, sedan bio och efter det lite Hemköps- shopping ;) Hittade lite rolig dricka som jag var tvungen att fota, och L fick agera modell också :P
Idag startade jag dagen med 2,5 km jogging och 1 km PW. Jag fick en smula ont i knät efter min och Tims joggingtur i helgen, så får bli lite lugnt med joggandet tror jag. Triiist!
Nåväl. Idag ska jag skriva det sista på tentan och skicka in den. Bra att få det avklarat nu känner jag.

VAD ÄR KLOCKAN?

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-08 / 15:16:26
Jag har fått en liten dille på klockor! Det är snyggt och praktiskt! Dessa två klockor nedan är sjukt snygga, fast på olika sätt! Den längst ned känns lite mer "business" och den med rosa band lite mer "shoppingdag på stan"  tycker jag ;) Väldigt fina hur som helst!
Den översta klockan är från Daniel Wellington och den under från Calvin Klein.

BIO.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-08 / 10:45:58
Någon som anar att jag och Linnéa älskar att gå på bio? Det är nämligen vad som står på schemat ikväll! I like it! Härligt sällskap och film kan vara bland det bästa! Det finns i och för sig inte så mycket annat att göra i Karlstad, känns det som ibland, haha...
The Vow. Eller Älska mig igen, som den heter på svenska. Tror den är grymt bra!

MIN SMURF.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-08 / 10:36:21
Alltså, vad skulle jag göra utan dig? Så klok, så snäll och så tokig.
Livet blir så mycket lättare med en syster, en syster som man kan ringa till alla dagar, alla tider, om man så skulle vilja.
Tack mamma och pappa för att jag fick en alldeles underbar syster. Tusen miljoner tack! ♥

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-08 / 09:40:12
Hejsan!
Gårdagens föreläsning var veckans första och sista. Det innebär massa plugg hemifrån. Hemtentan i Wellness är snart färdig och sen är det all in som gäller för den nya kursen. Och vet ni vad? Sen är det sommar"lov"! Kursen som började igår är den sista "normala" kursen vi har, för sista året är det praktik och C- uppsats som gäller. Känns en aning sjukt! Men härligt!
En annan rolig sak är att systeryster kommer på fredag och stannar över helgen! En systerhelg är precis vad jag behöver!

Dagens frukost- ägg, äpple, kiwi, kanel, keso, russin och kaffe :)

MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-07 / 08:02:20

Trött som ett as, men är på Uni nu iaf :) spännande dag blir det!


SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-06 / 19:33:55
Hejsan!
Så var det måndag imorgon igen. Ny kurs och ny litteratur att sätta igång med. Helgen har hur som helst varit jättebra! Imorse blev det 5 km jogging på Skutberget i det underbara vädret. Sedan stensomnade vi en stund på eftermiddagen. Till min besvikelse hade T ätit upp godiset som jag sparade och tänkte äta ikväll när jag pluggade! Fyyy... Haha, men jag råkade dreggla på hans tröja när jag sov, så jag gjorde igen lite minsan ;)
Alltså, nu känns det extremt konstigt att se sig själv på bild med mörkt hår! ...

LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-05 / 15:53:56

Hej!

Idag har jag och Tim varit hemma hos hans pappa och ätit lunch, trevligt!
Efter det begav vi oss till edsvalla och Ö&B. Haha, hittade lite mumingrejer som ni ser på bilden ;) underbart!

Ikväll blir det film och mys!


BUS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-03 / 20:08:51
Jag har aldrig direkt varit någon hejare på det här med brun utan sol. Men tänkte i alla fall ge det en chans!
Köpte en BUS på Åhléns och grundade ordentligt med peeling och sedan vanlig lotion. Och efter det BUS. Himla bra tycker jag att det blev! Liiite fläckigt på nåt ställe, men hey, jag är nybörjare på det här ;) Härlig känsla att slippa vara likblek!
Imorgon är det fredag och Tim kommer hem! Ingen är gladare än jag! T ville se filmen Iron Sky på bio, men när jag såg trailern blev jag inte så sugen... Haha, alltså, nazister från månen som anfaller jorden?! Vad vet jag, den kanske är skitbra egentligen. Vi får se hur det blir, en underbar helg blir det nog oavsett nazister från månen eller ej!

TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-03 / 14:58:33
Hejsan!
Himmel så varmt det är ute! Skippade jackan idag och körde på tröja bara, skööönt! Nu är det vår på riktigt tycker jag. Dessutom gjorde jag årets första cykeltur idag! Yey!
Jag var i stan en sväng förut och fixade lite ärenden, sedan cyklade jag vidare till Linnéa för att fixa lite utskrifter (min dumma, dumma skrivare vill inte fungera emellanåt). Tog med lite fika och vi begav oss ut i det underbara vädret och beskådade den minst lika underbara utsikten ♥

THINGS I LIKE.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-02 / 20:16:19
Strålande väder idag också, och lika bitter är jag över att jag inte har balkong/ trädgård, haha... Knepigt känns det också att klockan bara är lite efter 8, man skulle kunna tro att det är tidig eftermiddag ute ju!
Nåväl. Tog en promenad till affären iaf, fick nog några fler fräknar skulle jag tro ;) Och mer då? Hmm, när det inte är några föreläsningar om dagarna blir det inte så mycket vettigt gjort, tyvärr. Lite plugg, lite filmtittande, lite surfande, lite städande... ja ni fattar, liten blandning av allt, fast inte ordentligt typ.
Jag kan ibland sakna té- kvällarna hemma. Alla ska ha sig en kopp té och familjen trängs i köket och sträcker sig efter muggar och annat, katter skuttar runt och jamar och vill ha mjölk... Lite sådär härligt familjemysigt. Köpte mig lite jordgubbsté i affären, för det är nämligen det vi ofta har hemma, så nu sitter jag med en liten kopp och önskar att jag befann mig i detta lilla röda huset på landet....




Té och bärry- gottiiiiiitt.

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-05-01 / 17:24:01
Hejsan!
Jag startade dagen med PW och sedan har det mestadels blivit tentaskrivande. Går framåt, även om det är segt. Är sjukt fint väder ute idag igen, men är så less på att inte ha en egen uteplats där man kan vara. Tänk om man hade en egen trädgård. Det hade varit lycka på hög nivå en dag som denna!!
Har städat och donat i köket och insett att kaffeburken nedan skulle vara såå fin att ha... Finns på muminboden.se.