På bussen.

KATEGORI: | 2012-08-30 / 16:50:07

Sitter på bussen nu och är väl framme om en timme ungefär. Undrar om lägenhetshuset står kvar?

Nåväl. Det var inget kul alls att säga hejdå till Baxter, saknar honom redan. Men ska iaf försöka ha en riktigt trevlig kväll ikväll med lite tidningar och nåt gott som sällskap.

Imorgon blir det upp tidigt för informationsdag på Uni angående praktiken. Spännande! Jag längtar lite tills praktiken börjar och något nytt händer!

Vad tycker ni om min nya klocka? Jag älskar den!


Mot Värmland och beundrare från högre höjder...

KATEGORI: | 2012-08-30 / 10:44:01

Hej!

I eftermiddag drar jag mot Karlstad, men åker hem redan imorgon eftermiddag- vill ju hem till mina killar igen!

När jag var ute med Baxter förut var det två gubbar på taket här i lägenhetsområdet som fixade med skorstenen eller nåt. Helt plötsligt ropade den ena: "Är det en japanese chin?!" Ja, svarade jag och då ropade han att han skulle komma ner och hälsa. Mannen berättade att han också haft japaneser tidigare och så tog han kort på bax som han skulle visa sin fru :) haha!! Ja herregud dessa små vovvar!


Brödbak!

KATEGORI: | 2012-08-28 / 19:28:32

Hej!

Vi har haft en toppen dag idag! Har tittat på dokumentärer på svtplay, underbart att slippa reklam!

Vi tog en tur till affären förut och handlade ingredienser till GI bröd :) så nu är det färdigt och ska svalna.
Nu blir det myskväll framför teven!


Finaste klockan.

KATEGORI: | 2012-08-28 / 12:55:47

Denna fina klocka kom Tim hem med idag! Har velat ha den länge och äntligen hänger den i vårt kök :)


Älskade Arganolja!

KATEGORI: | 2012-08-27 / 16:44:57

Jag använder alltid hårolja, Arganolja till mitt torra hår. Det är hur bra som helst! Nu ska jag prova denna varianten från Nashi. Så länge det innehåller just argan kan det ju inte bli fel! :)


MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-27 / 15:57:05
Hej på er!
 
Jag har tillbringat ett par timmar hos frisören och några på stan. Såå, äntligen är utväxten borta! Vi färgade ända ner i botten istället för att bleka slingor. Tycker det blev jättefint! 
 
Nu väntar jag på att laxen som jag har i ugnen ska bli färdig, är huuuungrig. 
 

Min lilla hörna.

KATEGORI: | 2012-08-26 / 18:53:11

Här har ni min lilla mysiga hörna! Perfekt för mig att sitta här och plugga, blogga, kolla på teve osv :) laptop- bordet är toppen!


Nyhetsmorgon med Bax.

KATEGORI: | 2012-08-26 / 10:56:44

God morgon!

Vi tittar på nyhetsmorgon jag och vovven :) Olga rönnberg är med och visar lite träningsövningar, olika varianter av plankan till exempel. Älskar Nyhetsmorgon!

Baxters tandborstning går framåt, han gillar att slicka i sig tandkrämen, sen får jag borsta de små gaddarna :) söto!


KVÄLLSFUNDERINGAR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-25 / 19:44:59
Hej på er!
 
Jag och Bax har varit, och är, ensamma större delen av dagen då T är hos en kompis. Men jag klagar inte, jag och lillen har det mycket bra! B fick springa lös förut på gräset, det var populärt vill jag lova. Han är så duktig på inkallning, är så stolt över honom. 
 
Nåväl, har just smaskat i mig makrill i tomatsås, fibergröt med frysta hallon och blåbärsmjölk så nu går det ingen nöd på mig. Sitter här i soffan och funderar. Är glad och tillfreds, men tänker mkt på framtiden, eller snarare hur det ska gå på praktiken, pendlandet, det sista med lägenheten i Karlstad. Herregud vad skönt det ska bli när nycklarna är lämnade och jag kan släppa det. 
 
Denna klockan hade gärna fått sitta på min handled! 
 

KLAPPAR PÅ SOLEN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-25 / 12:43:38
Åh vad jag älskar att ha på mig min goa, varma jobbtröja- när jag inte jobbar. Då påminns man liksom att man kunde faktiskt befinna sig på jobbet istället för att vara hemma och myyyysa. Hehehhe
 
Så jaa, här sitter jag och klappar på lilla solen. 
 

ÄNTLIGEN LITE ORDNING!

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-25 / 12:19:41
Hej på er !
 
Igår kom vi tillbaka ner till Skövde, med mina grejer på släp. Soffa och massa flyttkartonger, cyklar... Det mesta, men inte allt. Vi börjar i alla fall få lite ordning här, mycket är redan uppackat och iordningställt. Sköööönt! Baxter är också väldigt glad över att vara i Skövde igen. I vårat hem :)
 
Vi sov med mitt varma dubbelsängstäcke nu i natt. Trots det frös jag! Brukar alltid bli för varm. Känner mig frusen ända in i märgen, välkommen höst, ungefär. Funderar faktiskt på att skaffa mig en ziperall eller one piece, eller vad man nu vill kalla det. En sparkdräkt på ren svenska kanske? Dom ska ju vara väldigt varma och goa att ha på sig. Men INGET man går ut och promenerar i direkt, nä det är ett inomhusplagg, för fult, ja det är det. 
 
Okej, någon av dessa funderar jag på! Vilken tycker ni är minst fulast? Haha... Från ziperall.se 
 
 
 
 
 

Shopping.

KATEGORI: | 2012-08-23 / 12:16:07

Ikea är färdigt och sen har vi avverkat djuraffären. Baxter har fått tandkräm och tandborste... Små hundar får ju tydligen lätt tandsten och sånt, vi provar i alla fall!


Vem f*n är det som borrar mitt i natten?!!

KATEGORI: | 2012-08-23 / 08:04:19

Ja, det undrade jag förut, innan jag upptäckte att Baxter tagit snarkandet till nya nivåer...

Idag ska Tims mammi vara lite hundvakt medan vi kutar runt på Ikea och köpet galgar och förvaringslådor. Igår flyttpackade jag som en galning där på kvällen, är lite trött på detta nu.. Haha..


BOKEN SOM FÖRSVANN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-21 / 11:05:12
Hej och god förmiddag!
 
Väntar på att T ska komma hit, sedan blir det en promenad till apoteket. Alltid lite nödvändigt man måste ha där.
 
Nåvääl. Något som är sjukt störande är att jag har slarvat bort en bok (!) som jag började läsa i Skövde. Trodde att jag hade glömt den där, men hittade den inte.. Så den måste vara här på Älvagatan, men det är den tydligen inte heller. Suck! Jag hade ju börjat läsa den, och värst av allt var att den var ju spännande och rolig också... 
 
 
Snälla lilla bok, kom tillbaka!

Baxter har en ny hobby....

KATEGORI: | 2012-08-21 / 10:57:07


NO ONE GIVES A DAMN ABOUT YOUR HAIR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-20 / 17:44:14
Hej!
 
Jag har fått gjort mycket grejer idag! Har sagt upp elavtal, hemförsäkring och sånt där! Tim har också bokat släp tills på fredag, nu ska det flyttas på allvar! 
 
Sedan jag kom hem från stan har jag även hunnit packa en flyttlåda med köksgrejer också. Bra där! Roligast av allt är att jag beställde tid för klippning och slingor nästa måndag. Det är inte en dag för tidigt att fixa håret vill jag lova. Älskar att få lite ordning på håret. Lyx på hög nivå! 
 

HUNDDEJT.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-20 / 15:37:05
Hej på er!
 
Jag och Bax var iväg till stan och träffade My och Troja, det gick jättebra! B var som vanligt lite rädd i typ 10 sekunder, sedan ville han leka! Troja tyckte B var rätt tråkig, haha.. Väldigt fin och lugn hund som My hade skaffat sig iaf! 
 
 
Haha, Troja gör en rolig min ;) hon ser inte så farlig ut som på bilden.. 
 
Gooooos..! 

Söndag.

KATEGORI: | 2012-08-19 / 07:52:00

Titta vilken vacker vy jag vaknade upp till! Mina hjärtan.

Nåväl. Jag vaknade kl 6, upptäckte att det fanns ledig tvättid just nu på morgonen så nu tvättar jag för fullt! Mest massa påslakan som behöver en uppfräschning :P

Idag då? Blir nog lugnt, min rygg vill nog ut och sträcka på sig, ha Alvedon och vila. Hoppas jag är lite mer rörlig imorrn, då ska vi träffa My och hennes nya hund Troja, en spansk vinthund! Så kul!


DJURENS RÄTT.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-18 / 17:15:01
Äntligen har jag gjort något som jag tänkt göra länge- nämligen bli djurfadder! Jag skänker numera 50 kronor i månaden till djurens rätt, en summa som de flesta har råd att ge. Kanske min mest välinvesterade 50- lapp någonsin! 
 
Annars då? Vi lämnade Skövde i förmiddags och befinner oss nu i ett nytt land- Värmland. Heheehe. Jag flyttpackar och grejar lite här, ääälskar mina vackra flyttlådor som står längs väggarna. Funderar på att försöka sätta mig i bilen igen och sätta på stolsvärmen på max och låta min rygg koka lite. Det hjälpte när vi åkte upp hit.  Just nu hatar jag min rygg. 
 
 
 
 

Fredag!

KATEGORI: | 2012-08-17 / 09:35:00

God morgon!

Jag ligger i sängen och tittar på Nyhetsmorgon, det är livet det. Något jag skulle kunna skippa är mitt ryggont som bara blir värre?! Tråkigt.

Kolla vad jag hittade på muminboden: årets vintermugg! Jag tycker den är jättefin och självklart ska den få göra mina andra muggar sällskap lite längre fram i höst. Jag är så himla sugen på att fira jul och få vinter! Eftersom jag jobbade förra julen blev det liksom inte nån stämning alls, men detta år minsan, då blir det jul för fulla muggar!


Extra protein!

KATEGORI: | 2012-08-16 / 18:06:27

Hej!

Kolla vad jag hittade på Seven eleven: mjölk som innehåller mer protein och som dessutom smakar blåbär! Me like!

Nåväl. Vi var ute på en liten bilutflykt uppe på berget men vi blev bara så sura när bilen bakom körde typ en meter bakom oss!! Och då åkte vi ändå rätt fort. Tim avslutade med ett finger till gubben bakom oss. Blä för puckon i trafiken.


Torsdag.

KATEGORI: | 2012-08-16 / 13:46:30

Hej!

Vi startade dagen här med att tvätta och möblera om lite i lägenheten. Nu är det bara lite fina tavlor som saknas! Och en stringhylla då såklart ;)

Var ute på en promenad förut med bara musiken som sällskap. Skönt! Nu blir det sängläge en stund och kanske lite bokläsning.


Chillar.

KATEGORI: | 2012-08-15 / 16:27:08

Hej på er!

Jag och T har sprungit runt i olika möbelaffärer och letat efter stringhyllor. Bara EM möbler hade dom, men självklart fanns dom inte i lager...

Pallrade mig ut på en pw som avslutades med snabb jogging. 5,7 km allt som allt.

För några dagar sedan sa jag till T att jag inte ville känna mig som en soffpotatis. Han svarade med att det är ju inte möjligt- vi har ju inte ens en soffa... Bra där! ;)


FÖRÄNDRINGAR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-15 / 08:10:35
Jag tror att alla behöver lite förändring då och då. Det är bra! Men som bekant kan ju det bidra till att allt bara känns för mycket. Jag önskar att lägenheten kunde flyttstäda sig själv, mina grejer skulle komma flygande på en svävande matta, ett skrivbord kunde gärna få montera upp sig själv här i Skövde, någon kunde ordna adressändring, säga upp mitt elavtal, min hemförsäkring, besöka min praktikplats, träna åt mig, fixa med csn.... 
 
Jag vill bara dra täcket över huvudet. 
 
 
 
 
 

Skogen.

KATEGORI: | 2012-08-13 / 19:36:24

Jag tog en joggingtur förut, den första på kanske två månader? Finns ett litet elljusspår som får duga till träning. Cirka 3 km jogging och 2 km pw.

Nu blir det en kväll framför teven!


PICS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-13 / 12:58:46
Syrran var gullig och skickade över ett par bilder hon tog igår! 
 
Vi har just ätit här, men senare ska vi nog åka till en hundrastgård så B får springa lös i trygg miljö :)
 
 
 

13 augusti.

KATEGORI: | 2012-08-13 / 12:22:55

Hej!

Ensamträningen gick toppen! B fick en leksak, en pipande kyckling som var mycket god tror jag!

Igår tittade vi på Rocky 3, tror minsan att vi ska se fyran sen ikväll också!


God morgon måndag!

KATEGORI: | 2012-08-13 / 08:33:15

Igår tog jag bilen och Baxter med mig för att åka hem på söndagsmiddag hos familjen! Syster var också där så det var extra kul! Stannade inte så länge, men bra för mig att få köra lite bil på sträckor jag inte hittar så bra på ;)

Idag ska vi nog försöka ensamträna vovvis då vi ska åka och handla lite. Hoppas det går bra!


CRAVINGS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-11 / 18:53:33
Jag var ute på en halvtimmes PW till affären och tillbaka för att köpa mjölk. Då hade jag verkligen noll sockersug. Men nu. Fan! Jag har varit såå duktig med träning och mat hela veckan- inget onödigt socker alls! Men så är det lördag och jag skulle kunna offra mitt lillfinger för dumle och bananglass. Japp, så det så. Vill haaaaa.... 
 
 

WE LOVE HJO.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-11 / 14:06:08
Hej på er!
 
Mamma tipsade oss om att åka till Hjo. Varken Tim eller jag har varit där förut och jag måste säga att vi blev positivt överraskade! Många mysiga små lantliga butiker och caféer! Det kändes så gammaldags och hemtrevligt!
 
Vi startade med att sätta oss på ett fik precis vid vattnet. Jag var mkt gladare än jag ser ut på bilden ;)
 
Baxter fick inget fika, men däremot ett glas med kallt vatten att svalka nosen med. 
 
Vi promenerade på ett så himla fint ställe med underbar natur!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot Hjo!

KATEGORI: | 2012-08-11 / 10:41:21

Nu är vi påväg mot Hjo! Liten utflykt är alltid trevligt!


Happyface.

KATEGORI: | 2012-08-10 / 12:36:11

Det är så himla grått och regnigt ute fortfarande. Hårbotten skulle behöva slingas. Ansiktet skulle behöva lite sol.

Men jag är så glad ändå. Tim sa förut "jag är så lycklig!" det värmer i mitt lilla hjärta. Baxter fick sina favoritben av T när han var iväg och handlade förut, så vovven är nog också ganska nöjd skulle jag tro :) sååå ja, vi har det bra här!


Hej från Skövde!

KATEGORI: | 2012-08-10 / 09:47:07

God morgon!

Sitter och äter frukost och tittar ut på en regnig vy. Mysväder!

Det gick iaf bra att åka igår och sedan packa upp alla grejer. Hela min garderob är nu uppackad! Nu bor jag verkligen här! Mitt hem är där mina kläder är, typ. Närå.


Mot Västergötland!

KATEGORI: | 2012-08-09 / 09:20:50

Vi håller på att packa som galningar, hoppas allt får plats i bilen bara.. Nu frukost och sen drar vi!

Måste bara meddela att jag älskar min nya väska! Man får plats med ALLT!!!


Härliga dag!

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-08 / 19:12:22
Hej!
 
Jag och L hade en mysig dag på stan! Precis vad jag behövde!
 
Efter stan har jag mest tagit det lugnt och läst i min bok. Härligt efter att regnet öst ner på oss ute. 
 
 
Sen har jag såklart hunnit med lite gos med Tim! För övrigt fick han en t-shirt av mig idag, en som David Beckham designat för H&M. Fiin! ♥
 
 
Och sen så blev det faktiskt en väska till mig! Stor och bra! Och fin! Det får jag väl vara värd tycker jag. 
 

Härliga dag!

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-08 / 19:12:21
Hej!
 
Jag och L hade en mysig dag på stan! Precis vad jag behövde!
 
Efter stan har jag mest tagit det lugnt och läst i min bok. Härligt efter att regnet öst ner på oss ute. 
 
 
Sen har jag såklart hunnit med lite gos med Tim! För övrigt fick han en t-shirt av mig idag, en som David Beckham designat för H&M. Fiin! ♥
 
 
Och sen så blev det faktiskt en väska till mig! Stor och bra! Och fin! Det får jag väl vara värd tycker jag. 
 

ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-08 / 09:25:34
Hej på er!
 
Jag startade dagen med 45 minuter promenad, plankan och lite armträning. Det går ju bra det här! Kan ha att göra med att man har typ all tid i världen på sig att göra allt man vill när man har sommarlov?! 
 
Sitter i alla fall här och äter frukost nu. Ägg, turkisk yoghurt med hallon och kaffe. Perfekt! 
 
 
Vad händer idag då? Jo jag ska träffa min Linneá på stan! Jag behöver kolla efter en väska, den ska vara snygg, svart och ganska stor och passa till allt och vid alla tillfällen och bara vara alldeles döcool och göra vilken outfit som helst. Hehehehe. Tror ni jag hittar någon sådan?....
 
Mysigt ska det iaf bli att få krama och prata med L! Blir ju inte så ofta då hon inte bor i Karlstad längre. Guuuud vad jag saknar våra bio- kvällar och promenader hem. Och alla bussturer tidigt på morgonen där vi suttit och gäspat i kapp och vilat huvudet mot varandras axlar. ♥
 

En lite mer personlig almanacka!

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-07 / 20:47:07
Hej på er!
 
När jag fyllde år fick jag bland annat ett presentkort på en almanacka från Personligalmanacka.se. av systeryster!  Så himla gulligt! Här är iaf resultatet! Väldigt bra att man kan bestämma själv hur den ska se ut både invändigt och utvändigt! Lyx! 
 
Älskar bilden där Baxter sitter i systers knä vid bryggan. Putte i parken- armbandet syns runt handleden... Härliga sommarminnen som kommer att värma senare i höst och vinter. 
 
 
 
 
 

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-07 / 10:18:22
Hej och god morgon!
 
Jag och Baxter startade dagen tidigt med en långpromenad. Skönt! Just nu öser regnet ner, så lika bra att vi redan varit ute på den långa promenixen. 
 
Nååväl. Sitter iaf här och njuter av kaffe och vaniljkesella med hallon. Gottit! 
 
 
Okej, förra veckans mål var ju att ha en sockerfri vecka och det gick väl sådär helt enkelt. Tim och hans mammi hade ju gjort en så god och fin tårta på min födelsedag och självklart tog jag en bit både på födelsedagen och dagen efter. Så redan då kändes det ju lite "kört", men skitsamma! Men nu är det nya tag som gäller :)
 
Målen för denna vecka får bli detta:
  • Inget socker 
  • Minst 40 minuter sammanhängande promenad varje dag (småpromenader blir det massor av, men just en långpromenad skulle vara bra att få in!)
  • 1 minuts plankan varje dag, samt träning med hantlarna
Så! Det var alltså mina mål för denna veckan! Började igår och har redan gjort den längre promenaden och den övriga träningen. Känns bra det :) 
 
 
 
 

Två gånger är en vana.

KATEGORI: | 2012-08-06 / 21:15:17

Jag har just krupit ner i sängen med Denise Rudbergs bok Två gånger är en vana. Första delen i serien var jättebra och även denna verkar lovande. Imorgon tänkte jag berätta lite om hur det gick med den sockerfria veckan och vad målen för denna veckan är! Jag skriver om det mest för min egna skull, men kanske kan vara skoj för er att läsa också! :)


CROSS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-06 / 17:57:01
Hej!
 
Det blev lite små- shopping på Bergvik, köpte mig bland annat en tröja, med ett kors på. Jag tycker att den är skitcool, sen kan jag ju förstå att det är lite förvirrande just med korset, men jag tycker inte alls att det behöver ha någon religiös mening. Precis som alla går runt med USA:s flagga på tröjan kan man väl gå runt med ett kors? Jag antar att de med flaggtröjorna inte är för allting som USA står för. Precis så är det med mig och min kors- tröja. Den är cooool helt enkelt och jag gillar den. 
 
Nåväl. På djuraffären fick Bax mat. Sen fick vi en fiiiin påse, en riktig påse och inte en sån där i plast. Den är perfekt att frakta hundgrejer i! Gillar när butiker satsar på mer miljövänliga kassar! 
 
Det spöregnar ute. Jag älskar´t! Köpte två stycken pocketböcker förut så dom ska jag krypa ner i sängen och läsa. Så härligt med ledighet! 
 
 

Bergvik med lilla familjen.

KATEGORI: | 2012-08-06 / 14:44:08

Hej! Lilla familjen, jag Tim och Baxter, har varit på bergvik och shoppat lite. T köpte flyttkartonger till mig från Ikea, så dags att börja packa på allvar då! Sist men inte minst blev det djuraffären. Roligast är ju att bax får följa med in ;) han fick iaf mat och en boll att leka med.


Söndag- sista dagen på jobbet!

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-05 / 09:02:34
Hej och god morgon!
 
Herregud alltså, igår var jag så trött att jag höll på att börja grina på kvällen, blä! Efter att jag, T och B var ute på en timmes promenad stensomnade jag i sängen och vaknade vid 21, helt slut. Ösch! Efter det tittade jag på mängder av avsnitt av Sex and the city. Jag hade liksom inte blivit förvånad om Baxter börjat sjunga med i "intro-låten" vid varje avsnitts början. 
 
Jaja, idag är iaf SISTA dagen på jobbet. Med tanke på att jag flyttar nu så kommer jag ju antagligen aldrig mer att cykla runt på Färjestad och träffa mina goa tanter längre... Gulp. Men tur att det finns Facebook så att man kan se hur kollegorna har det. 
 
 
 

Jobbaaaa.

KATEGORI: | 2012-08-04 / 11:33:26

Trött som en tok! Men gick upp vid fem och har fyra timmar kvar att jobba, segt. Ikväll blir det långpromenad med Baxter och sedan ska jag placera mig i soffan och göra nada! Låter bra va?!


Bäst för läpparna.

KATEGORI: | 2012-08-03 / 20:23:05

Alltså, idominsalva på torra läppar är nog det bästa! Åker alltid på när jag ska sova. Kan vara det bästa budgettipset!


God natt.

KATEGORI: | 2012-08-02 / 21:05:35

Hej! Jag och bax har krypit ner i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot rutan. Mysigt! Nåväl. Måste bara tipsa om handkrämen nedan. Fick den av moster i födelsedagspresent, men har använt den länge. Doftar så gott och händerna blir mjuka och härliga.


<3

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-02 / 17:23:03
Jag sitter och äter kesella vanilj med frysta hallon och en stor kopp kaffe. Tim har åkt hem till sin mammi så jag och Baxter är ensamma hemma. Just det här med att få vara själv ibland har jag ett stort behov av, samtidigt som jag är extremt sällskapssjuk ;) Man får hitta en balans helt enkelt. 
 

Shopping.

KATEGORI: Allmänt | 2012-08-02 / 13:52:18
Hej på er!
 
Sådär ja, då var stan avklarad! Det hade redan kommit in en del höstgrejer i butikerna. Känns knepigt! Men ska bli härligt med en höst i Skövde. 
 
Baxter har en liten tendens till att inte vilja gå och "stanna" när det kommer mötande människor. Detta resulterar i att vi liksom får dra i honom tills han vill gå. Vi försöker mest ignorera detta beteende och istället belöna när han gör rätt. Det tycks fungera väldigt bra! Igår gick vi en långpromenad i stan och likaså idag gick vi runt stan, och mycket bättre går det! Ibland vill han nästan gå fram till de mötande personerna! Härligt! 
 
Nåväl. För att han inte ska få ont i nacken när vi måste dra lite i honom så har jag köpt en Hurtta- sele idag! Sitter som en smäck på min lilla prins. Dessutom fick han en leksaksgris som blev så fasligt populär!! Haha... 
 

Torsdag.

KATEGORI: | 2012-08-02 / 08:42:52

Hej! Idag har jag veckans enda lediga dag och jag har planerat en liten tur till stan! Har lite små ärenden som är lika bra att fixa; hundmat, människomat osv.. Baxter hälsar godmorgon från sängen!


21.

KATEGORI: | 2012-08-01 / 20:06:36

Idag fyller jag år! 21 år närmare bestämt! Det har firats med jobb, tårta, fina människor och underbara presenter :) Tim och hans mammi kom förbi förut och de hade med sig en så fin tårta! Gullisar!! Jag ska försöka få med Tim på en långpromenad sen, det behöver jag.