Yoga & Mumin.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-27 / 12:36:05
Jag startade min dag med yoga på arenan idag, ett jätteskönt pass var det! Nu ska det njutas av kaffe och Trollvinter! Längtar lite efter julen ;). 





Fredag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-24 / 09:13:35
 
Då var det fredag igen! Dock blir det inget fredagsmys utan fredagsjobb följt av en jobbhelg :). 
 
 
 

MUMIN 70 ÅR.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-20 / 16:33:57
 
Mumin fyller 70 år och det firar Arabia med en jubileumsmugg! Jätteroligt tycker jag och ännu roligare är att motivet faller mig i smaken helt ;). Lite annorlunda från tidigare muggar ju! 
 
 
 
 

Daily Greatness.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-17 / 15:41:39
 
 
Daily Greatness.
 
Hejsan! 
 
Vi har varit i Karlstad i veckan. Världens bästa stad, det tror jag att jag alltid kommer att tycka. Varje gång vi åker därifrån får jag en klump i magen och vill helst stanna. Vi får väl se i framtiden! 
 
För övrigt har jag blivit ganska fast i det här med yoga. När det är kaos i huvudet hjälper det otroligt mycket att varva ner och gör att jag mår så himla mycket bättre. Jag gillar hela yoga- filosofin, jag tror att det hjälper en att hitta lugn i tillvaron men också att finna glädje och harmoni i de små sakerna i vardagen. Jag älskar ju att skriva och i denna Yoga Journal är toppen när det gäller att sätta upp mål, sätta ord på känslor men också känna efter mer vad man känner. 
 
 
 
 

40 kronor.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-13 / 09:15:35
 
Hundrondellen (som hjälper utsatta hundar i främst Spanien och Portugal att hitta nya hem) har ett samarbete med en himla duktig tjej som tillverkar armband och säljer för att kunna ge pengar till just Hundrondellen. För 40 kronor kan du hjälpa hundar som ingen bryr sig om och samtidigt få ett fint armband ♥ 
 
Googla Vovve för vovvar för mer information. 

Citat.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-12 / 20:44:01



På gymmet i lördags såg jag att dom ställt fram små tavlor med peppande citat i omklädningsrummet. Sånt gillar jag! Visst blir man liiite gladare?! 

För övrigt är jag lite extra glad just nu! Jag och syrran ska hitta på en rolig sak i november, men mer om det längre fram :). 


LAZY SUNDAY.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-12 / 17:22:00
 
Idag har vi minsan haft en lat söndag, men det var nog välbehövligt! Igår kväll var det jobb för min del och efter en lång sovmorgon har vi kollat på dansk-svenska Bron. Spännande! Dessutom blev det thai- mat till lunch. Lyxigt :). 
 
 
 

Morgon på berget.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-10 / 12:39:18


Vi startade dagen med en promenad på berget. Underbart höstväder! Såhär kan vädret vara ända till snön kommer, inget regn tack... 




RETRO.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-08 / 21:09:43
 
Bästa tidningen och fina ljuslyktor som vi fått av farmor och farfar ♥
 

Mammas födelsedag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-08 / 09:28:27
 
Igår var vi hemma och firade mammas femtioårsdag. Först hämtade vi upp syrran vid stationen här i Skövde och sedan åkte vi vidare mot Vara och plockade upp tårtan och lite blommor och sedan åkte vi hem till Grästorp. En jättemysig dag hade vi och jag hoppas att mamma är nöjd med sin födelsedag ♥
 
När vi var hemma igår loggade jag in på datorn och såg att jag fått godkänt på seminariet i rättspsykologi vi hade i måndags. Såå lättade är jag, för det kändes inte som att det gick sådär jättebra precis. Hela seminariesituationen var jobbig, samtidigt som det var svårt. Direkt efteråt la jag mig under täcket och gömde mig... Haha! Men det gick ju bra tydligen! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HUNDTAND.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-06 / 15:38:42
 
Jag älskar mina nya handskar från KappAhl i hundtandsmönster. De är helt i tyg och det gillar jag, de blir så mjuka och sköna då. Nu har kylan verkligen kommit, så snart är det dags att plocka fram varmare ytterkläder. Jag tycker att det blir svårare och svårare att motivera sig att vara ute på långpromenader och joggingturer när det blir kallare, visst sitter man hellre i soffan och myser!? Men! Då är det tur att det finns badhus och bastu och gym, då behöver man inte frysa ;). 
 
Imorgon ska vi fira mamma som fyller år! Ska bli såå himla roligt!! Jag hoppas verkligen att hon ska få känna sig firad och ompysslad ♥ Vill att det ska vara den 7:e nuuu ju! 
 
 
 
 

Jean Paul Gaultier for Lindex.

KATEGORI: Allmänt | 2014-10-04 / 10:19:56
 
Den 8:e Oktober släpper Lindex sin kollektion med Jean Paul Gaultier. Jag fastnade verkligen för klänningen ovan med tatueringsmönster! Ovanlig och snygg! Ska i alla fall spana in den på onsdag :) 
 
Jag och hundarna är ensamma hemma i helgen. Ska försöka få gjort lite pluggande men också ta det lugnt och njuta av att vara själv. Det där med att njuta av att vara ensam hemma pågår väl i ungefär 2 timmar, sedan blir jag såå rastlös, haha.