SERIER.

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-29 / 11:15:29
Hejsan på er!
 
Nu när hösten börjar måste man nästan ha någon bra serie eller liknande att titta på! Eller hur? På teven går det inte så mycket bra program att titta på och om det väl gör det förstörs det lite av all reklam. Jag och T har tittat på en del serier genom tiderna, hehe, och tänkte lista några som vi sett och som vi gillar! 
 
 
 
 
 
Orange is the new black. 

Handlar om Piper som hamnar i fängelse för ett brott hon begått för länge sedan. Man får följa både henne och de andra kvinnliga fångarna och se hur de har hamnat där de är nu. Rolig och gripande, men saknar ibland det där lilla extra. Ganska skönt att det är en serie dock med nästan enbart kvinnliga karaktärer, det är vi inte bortskämda med vill jag lova! 
 
Betyg: 
3/5 
 
 
Homeland. 
 
En amerikansk soldat i mellanöstern hittas efter flera år i fångenskap. En kvinnlig polis misstänker dock att han inte alls står på usa´s sida längre, utan har omvänts och att terrororganisationer ska använda honom för att förstöra för usa. Himla spännande serie och hela tiden försöker man klura ut vems sida han egentligen står på. Och så lite kärlek på det såklart! 
 
Betyg:
4/5
 
 
Prison break. 
 
Detta är den senaste serien vi tittat på. Handlar om en man som sitter i ett fängelse för ett mord han inte begått och väntar på att avrättas. Mannens bror kommer till undsättning och planerar rymning genom att med avsikt själv begå ett brott och hamnar också på samma fängelse som brorsan, enligt plan. Spännande! Första säsongen är helt klart bäst, sedan börjar det liksom spåra ur lite. Hade det slutat på säsong två hade nog helt klart serien fått ett bättre betyg!
 
Betyg:
3/5
 
 
Breaking bad. 
 
Seriernas serie. Har fått många priser. Förstår ju varför om man säger så. Handlar om en kemilärare som får cancer och för att kunna finansiera sin cancerbehandling börjar han koka methamfetamin med en gammal elev. Spänning, spänning, spänning. Fruktansvärt välgjord. Bästa serien jag någonsin har sett. 
 
Betyg:
5/5
 
 
House of cards. 
 
En maktgalen politiker som gör allt för att komma till toppen. Allt. Väldigt bra skådespeleri och handling, även om jag kan tycka att man måste vara ganska koncentrerad för att hänga med i svängarna. Men över lag väldigt bra! Än så länge har det bara kommit en säsong men väntar med spänning på tvåan! 
 
Betyg:
4/5
 
 

Mysig torsdag!

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-27 / 20:59:54
Hejsan! 

Jag startade den här dagen med ett litet gympass, sedan åkte jag till Lidköping och träffade mamma och syster. Mysigt! 


Vi åkte sedan till Skogshyddan en sväng, lika fint där som vanligt! Sedan tog vi en liten selfie ;)  


 
Väl hemma igen fick T lyxchoklad av mig, det är han allt värd min lilla tok ❤️ 




TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-21 / 09:41:52
 
Hejsan! 
 
Det är redan torsdag och jag har varit ledig i flera dagar, känns som en mindre evighet!? Men himla gött!
 
Igår var jag och J uppe på berget och både gick och sprang med hundarna. De må vara små de där små djuren, men de har energi och ork kan jag ju säga! 
 

Blackfish.

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-19 / 15:21:07
 
Det finns så otroligt många bra dokumentärer nuförtiden. Jag tycker man ser mycket film över lag, men det är sällan man blir väldigt berörd. Idag såg jag dokumentären Blackfish och kan med handen på hjärtat säga att det är en av de bästa filmer jag sett! Se den för tusan! Finns bland annat på Netflix. 

NEW ME.

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-18 / 19:32:32
 
Hejsan på er!
 
Jag fick ett litet infall i förra veckan och bestämde mig för att klippa lugg (!). Sagt och gjort! Är jättenöjd och tycker det passar mig rätt bra, även om jag knappt känner igen mig själv i spegeln, haha. 
 
Igår gjorde jag mitt sista jobbpass på sommarschemat och det är såå himla skönt! Firade med att köpa mig den finaste muggen jag kunde tänka mig:
 
 
 
För att man ska passa på att fira lite extra när det väl finns något att fira så bokade jag spa till mig och Tim till helgen. För att jag har jobbat färdigt för i sommar och för att T varit så gullig och hjälpt till mycket med hundarna när jag jobbat. Såå, spa it is! 
 
 

Fyrbenta på promenad.

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-16 / 10:37:20


Vi passade på att ta en långpromenad på berget innan jag åker till jobbet i eftermiddag. Härligt! Hundarna älskar det och just nu är de såhär trötta: 


Åååh vad mitt hjärta smälter!

TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-07 / 09:11:22
 
Jag sitter och myser med den här lilla tjejen. Kanske bästa starten på dagen?!
 
Denna vecka har jag bara två dagars jobb, sedan ska jag passa på att ta det lugnt och träna lite :). I måndags var jag i alla fall på mitt första yoga- pass på gymmet. Jättekul även om det kanske inte blev så avslappnande och meditativt nu i början. 
 
 

Vår bästa vän.

KATEGORI: Allmänt | 2014-08-04 / 08:02:19


Startar denna lediga dag med podden Vår bästa vän. Superbra!! Massa bra tips! 

Snart ska jag åka och simma. Ikväll blir det ett yogapass och middag med en jobbarkompis. Bra måndag helt enkelt! :)