Nyårsafton!

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-31 / 10:10:09

Hej på er!

Nyårsafton idag då! Kommer nog sova när klockan slår tolv, ska upp 05:30 imorgon för jobb. Men ikväll ska vi i alla fall hem till mina föräldrar för middag. Trevligt ska det bli!


Brevet som inte hann fram.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-30 / 09:36:03
Hejsan! 

Jag startade dagen med att ordna med nytt pass! Sminkade mig, fixade håret men likt förbannat såg passkortet hemskt ut! Som det ska vara med andra ord. Vi får väl se hur det ser ut när det är färdigt :) 

Det är snart ett nytt år nu. Känns mest vemodigt. Hittade ett brev som jag skrev till mormor men som jag aldrig hann posta innan det var för sent, helt enkelt. Minns inte vad jag skrev i det men kan inte öppna och läsa det, det var ju inte jag som skulle öppna... 




Lördag.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-28 / 12:33:31
Hejsan! 

Jag sitter här i nya soffan (som för övrigt känns så himla hemtrevlig och mysig, mycket bättre än Ikea-soffan!). Läser i nya numret av Härliga hund där världens bästa bloggare Underbara Clara och hennes vovve är på framsidan. Nice! Och lite Japanese Chin- nytt på det! Jag har knappt någon ro till att läsa böcker, tidningar känns mer lättsmält liksom. 




Juleklappar.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-27 / 10:37:08
Heeej!
 
Weeehoo, jag har en dag ledigt! Välbehövligt! Dagen kommer nog gå åt till att städa och tvätta... och gosa med hundarna såklart! 
 
Jag har fått så fina julklappar, det värmer i hjärtat ♥ Man känner sig allt lite bortskämd vill jag lova... Av T fick jag en ring med ett B, för Baxter såklart ;) och av mamma fick jag bland annat ett vackert arband.
 
 
 
Älskade små minigrisar: 
 
 
 
 

Juldagen!

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-25 / 22:02:22

Hejsan!

Vi har haft en bra jul måste jag säga, även om julkänslan kanske inte direkt infunnit sig. Hundarna var så duktiga på jobbet igår, de var snälla, glada och verkade känna sig riktigt hemma på avdelningen. Tim också tror jag ;)

Idag har jag också jobbat men tog mig ett varmt bad med en badbomb som jag fick av systeryster i julklapp när jag kom hem, har aldrig doftat såhär gott!? Sitter nu i min röda julepyjamas och läser bok. Mys!



God jul!

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-24 / 10:58:38
Ha en härlig julafton! Jag drar iväg till jobbet och Tim och hundarna kommer och hälsar på under kvällen :) 





LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-21 / 13:37:42
Hejsan!
 
Min förkylning som jag fick för mer än en vecka sedan sitter kvar och idag känns det värre igen. Blir så trött på det! Finns ingen chans att jag kan vara hemma sjuk nu när jag äntligen har fått några jobbdagar. Längtar lite till julafton, på förmiddagen ska det minsan bli julemys här hemma har jag bestämt!
 
Trött människa fast med nyfärgat hår:
 
 
 
 
 

Onsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-18 / 18:23:19
Hejsan! 

Denna dag har bestått av en arbetsibtervju (som för övrigt kändes bra men man vet ju aldrig...) och en roadtrip till Tidaholm där jag besökte Annas (Avanna.se) butiksöppet. Jättekul! Ett nytt mobilskal fick följa med hem! Visst liknar det Teddy?! 

Imorgon blir det jobb och till helgen ännu mer jobb. Får knapra alvedon och nässpray så ska det allt gå :) 




Nya gamla soffan.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-16 / 14:18:03
Hej! Måste slänga in en bild på vår nya soffa! Skön och mysig! 




Lucia.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-13 / 14:30:36

Hejsan!

Nu var det allt bra längesedan jag uppdaterade här. Tiden springer iväg och det händer inte alltid så mycket. Hänger med hundarna, jobbar lite, stickar lite... Ja lite vardagsgrejer liksom. Men! Förra helgen var vi och hälsade på farmor och farfar och i onsdags träffade vi Michaela, Nova och hundarna. Såå roligt! Nu har jag dock feber och halsont från helvetet men vad gör det nån gång per år? Kollar filmer och gosar med fyrbenta :)

Nu undrar ni säkert vem den vita lille plutten på bilden är. Det är Teddy! Han ska bo hos oss tills Honey kommer hem, efter jul nångång. Myyyyys!


Jobb & Retro.

KATEGORI: Allmänt | 2013-12-03 / 13:24:30
Tim kollar på lägenheter och radhus på Blocket. Jag har hittat min drömsoffa på Ikea, smaragdgrön. Mmmmm. Det här med att flytta känns så lockande! 

Nåväl. Jag bläddrar i tidning och värmer mig i min nya hundtröja. Nu: jobb! 


Såhär vill jag att mitt kök ska se ut! :