En liten älg i lägenheten

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-27 / 14:53:39
Hejsan!
Innan lunch var jag ute i spåret. Det blev 3,5 km powerwalk och 2,5 km jogging. Skönt att vara lite slut i kroppen! Sedan Momiji åkte hem har det inte blivit lika mycket promenader tyvärr.
För övrigt så är jag lite hundvakt åt rotweilern som schäfermannen brukar passa idag :) Med en enorm hund (älg?) i lägenheten känner man sig trygg åtminstonde, nu kan det komma så många tjuvar och läskiga människor det vill, haha....

Skönhet och tentapanik

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-27 / 10:45:14
Hejsan!
Imorgon bär det av till Uni för att skriva salstentan i Psykiska sjukdomar 1. Varvar här hemma med att plugga på just morgondagens test och skriva på hemtentan som ska in på fredag. Gick upp tidigt idag för att tvätta efter en natt med sjukt hemska mardrömmar (!) Var väldigt nära på att ringa T där mitt i natten, kändes nästan som en panikattack var påväg, men som tur var lyckades jag lugna ner mig lite efter en stund. Blä! Det är sådana nätter som man verkligen inte vill sova ensam...
Igår kom det schampo och balsam som jag beställde från feelunique.com. Gratis frakt trots att det skickas från UK och himlans mycket billigare än andra svenska nätsidor och framför allt billigare än i butik. 200 spänn gick kalaset på! Nice!
feelunique.com

Inge glá

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-25 / 19:23:48
Såhär ledsen kan man se ut när man inte vill plugga:

Små saker

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-25 / 19:11:20
Hejsan!
Söndag är det nu, vilket innebär att helgen är över, jobbandet avklarat och tentan närmar sig. Nu ska det bli skönt att koncentrera sig på plugget igen :) Fick så fint beröm av arbetskamraterna, det värmer i lilla hjärtat det. Trots en hel del stress och sånt trivs jag bra, och förhoppningsvis får jag fortsätta jobba ett tag till!
Imorgon ska jag möta upp Linnéa på bibblan i stan för att plugga och diskutera hemtentan. Man blir så blind av sina egna tankar, någon annans vinkel är nästan nödvändigt.
På jobbet måste man alltid äta Bärry med körsbärssmak, så är det bara! Jobb= Bärry.

Hittade denna duschkrämen med olja på Pekås idag, trevligt för torr hösthud :)

Jobb på 53:an!

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-23 / 18:35:54
Hejsan!
Klockan 07:15 ringde det från jobbet då dom undrade om jag ville jobba idag 7- 16. Nyvaken Sofia tackade jag och 20 minuter senare befann jag mig på bussen mot lilla jobbet, knappt medvetandes om vad som hade hänt egentligen. Stress med andra ord, men jag är glad att det blev som det blev. På söndag blir det också lite jobbande. Bra med extra pengar! Dessutom såg jag en mops på Bäckebogatan, tiden stod stilla när vi tittade på varandra, naaaaaw! Borde vara olagligt med så söta hundar ♥ Haha...
Fick nyss samtal från mammi om att dom kommer upp hit imorgon, jag är så glad för det!

Wonderland

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-21 / 18:08:38
Hej!
Jag kan inte beskriva hur tomt det är här hemma nu när den finaste och snällaste av alla hundar åkt hem... Inga mer hundpromenader heller, blä! Miriam och Daniel hade med sig fina saker till mig som tack för hjälpen, jag tycker ju mest att det är dom som ska ha tack för att jag fick passa deras underbara lilla gos- isbjörn, men jaja ;)
Har föresten nyss kommit hem från föreläsning på Uni där det var redovisningar som gällde. Min grupp ska redovisa imorrn, hade vart skönt att ha det gjort idag, men att få träna lite extra är ju heller inte helt fel.
Någon visste att jag ääälskar té?! Doftar supergott av apelsin :)
En take away- mugg i porslin och lock med silikon (perfekt för en té och kaffeälskare med andra ord! samt supergott doftljus.
Inte nog med det är jag nu ännu en vacker växt rikare!

Jag är vuxen nu

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-20 / 13:31:33
Hejsan.
Inom loppet av 24 timmar kan vi härmed säga att jag har blivit lite, lite äldre. Kanske till och med vuxen. Det ni!
Igår kväll var jag så himla korkad att jag inte tittade efter vem det var som ringde på dörren. Trodde väl att det var Mia eller Jenni kanske som ville nåt. Icke då. Jag öppnar och där står en man. En man från Radiotjänst. En man som vill att jag ska börja betala teve- licens. Fan heller sa jag och slog igen dörren. Närå, såklart inte! Teven var ju på och hördes ut i hallen, så ingen idé att ljuga :( Nu är jag alltså laglig och vuxen...
Imorse var jag för första gången i mitt liv på en kemtvätt för att få dunjackan tvättad, sånt har ju alltid mammi fixat innan. Vuxenpoäng här med liksom! ;) och inte nog med det var jag inne på Systemet för att shoppelishoppa lite för första gången! Haha...

Tomten, snälla....

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-18 / 17:06:06
Mumin mugg 2011 - Snölekar - vit-blå - Arabia

Kvällsgott

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-18 / 17:01:14
Hej hej!
Jag och isbjörnen var ute på en promenad mitt i värsta spöregnet vilket resulterade i mycket blöt hund och precis lika blöt Sofia... Vi varvade promenad med lite jogging, allt för att vi så fort som möjligt skulle få komma in i värmen igen ;) Nu har jag tagit en dusch och nu blir det att bara ta det lugnt.
Tänkte göra lite gott kvällsfika sen till Idol, nämligen kesella och bär! Istället för att köpa vaniljkesselan, så gör jag en egen variant med just lite vaniljsocker och rivet citronskal. Det är alltid bättre att smaksätta själv, då vet man vad det innehåller!

Söndagsångest?

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-18 / 13:13:20
Hej hej.
Så var det söndag igen. Nästa vecka blir det redovisning med basgruppen, massa salstentaplugg och hemtentaskrivande... Inte jättelockande, men ska försöka ta och boka in en resa till Skövde om två veckor så att det blir en rolig sak att se fram emot när denna kurs är avslutad.

Vi var ute på en promenad i skogen förut, jag Momi och T. Sedan begav sig T till stationen och är därmed påväg hem. Antagligen hinner vi inte ses nästa helg, så nu känns allt extra tungt och trist. Dessutom åker lilla isbjörnen hem på onsdag! :( Jag och dammråttorna får väl umgås istället då. Så positiv är jag idag.
Cyklade iväg till Netto i regnet förut, och cyklade hem med tung kasse och tung ryggsäck. Nu är i alla fall kylen full med massa god och nyttig mat. Det gillas!

Såhär fint väder var det igår när vi var påväg mot flygfältet... Min nya mysiga halsduk är självklart på!

Kvällsfunderingar

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-16 / 19:13:29
Hejsan!
Jag, T och Momi har varit ute på flygfältet och gått. Momi har fått springa lös, och himmel vad det lilla fluffiga molnet rusar, med ett stort glatt smajl i det lilla hundansiktet! Glädjen smittas vill jag lova.
T är iväg och fixar mat, hamburgare närmare bestämt. Igår gjorde jag var sin natchotallrik till oss, och jag mådde illa efter ungefär hela natten efteråt. Gott, men lite föör mycket med andra ord. Så ja, idag blir det väl lite halvonyttig mat igen, men man får väl försöka ta igen med lite extra långa promenader :) Det är så lätt att tro att man går upp ungefär tio kg på en helg bara man äter en aning onyttigt, men så är det ju herregud inte... Jaja, snart blir det i alla fall skärpning igen.
Köpte Topphälsa när jag ändå var inne i stan förut, och det är verkligen den bästa tidningen! Den handlar ju inte bara om träning utan allt vad hälsa handlar om. Det gillas!
Den bästaste tidningen..
Natchoooootallrik...

Dagens morgon

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-16 / 09:48:47
God morgon!
Mysmorgon har det blivit här med supergod frukost och höstig promenad i Mariebergsskogen :)

Love

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-15 / 19:48:07
Hur glad blir man inte när bästa grannen lagt supersöta servetter i ens brevbox? ♥

Imorgon.......

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-15 / 17:09:00

Rosetter

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-15 / 12:32:12
Hejsan!
Har hunnit med att vara på föreläsning samt shoppa lite smått och gott. Förra årets salstenta är utskriven, bra att kolla igenom tidigare frågor och svar :)
Ikväll blir det filmkväll med T, tvättning och städning. Skönt att ha det gjort, dock hörde jag att ena tvättmaskinen var trasig där nere i tvättstugan= tar tusen år att tvätta.... suck!
Här är mina fina nya fingervantar! Kommer från Monki.

smått o gott

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-14 / 18:56:23
Hej.
I eftermiddag gick jag och grannen tillsammans med hundarna på flygfältet, det gamla flygfältet kan tilläggas ;) Mycket populärt för voffsingarna och oss människor.
Klockan 8 ska jag ta ett par trappsteg upp och äta äppelpaj hos grannarna, sen vänta på att T♥ kommer hem. Mys!
För övrigt får det allt ta och bli lite shopping snart. Sån där shopping som inte är så krävande, man vet liksom vad man ska ha och inte bara slötittande, typ ;)  

Äppelpäppel

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-14 / 12:58:20
Hejsan.
Vaknade upp med ont i halsen och allmänt hängig, så stannade hemma från föreläsningen idag. Har trots allt ändå lyckats plugga ett par timmar, alltid något!
Jag gjorde ett försök att göra fina äppelljusstakar, gick väl sådär? Inte lika fina som Underbaraclara gjorde hos Gokväll i lördags ;)

Dagens lunch

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-13 / 16:41:38
Hej!
Det märks att hösten är kommen, för jag är konstant trött... Försöker proppa i mig vitaminer, men fortfarande gäspar jag som en tok mer eller mindre hela dagarna. Kanske dags att börja sova mer?
Dagen har bestått av lite grupparbete på Uni, promenad med Momi och plugg och tédrickande. Ikväll ska jag enbart sitta i soffan och titta på teve, I need it!
Imorgon kanske, kanske, kanske T kommer hem, om så vore fallet är jag jordens gladaste! Långhelg med älskling sitter aldrig någonsin fel.
Dagens lunch bestod av sallad med salami och brieost! Goooott och lätt att slänga ihop när man vill ha mat snabbt, nyttig snabbmat liksom ;)

Söndag

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-11 / 13:18:00
Hej.

igår var jag och I på lilla Bergvik en sväng, jag fick dessa fina blommor!
Jag och T var på bio och såg Jägarna 2, himla spännande!

På Hemköp vid bion kan man köpa sitt lösgodis i en fin burk som inte prasslar och stör :)

Lots of love

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-10 / 10:06:28
Hej hej.
Vi har precis varit ute på en promenad i Mariebergsskogen. Senare idag blir det stan, bio och godis! :)
Finns det någonting bättre att vakna upp till?!!
I Mariebergsparken med isbjörnen ;)

Morgonmys!

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-09 / 12:26:26
Hejsan hejsan.
Började dagen med en promenad i Mariebergsskogen med lilla godingen, sedan blev det frukost och rejäl städning här hemma. Isbjörnen har en förmåga att släpa in en hel del grus, barr och annat smått och gott ;)
I eftermiddag kommer T hem och då blir det myskväll här hemma med god mat, film och vin. Och såklart lite mysiga höstpromenader!
Men nu: läsa om ångestsyndrom....

Äppelmos

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-04 / 16:01:58
Hejsan!
T har åkt tillbaka till Skövde och Momiji har kommit hit istället. Inte riktigt lika tråkigt att säga hejdå när man kommer att ha mysigt hundsällskap.
För första gången någonsin har jag provat på att göra äppelmos! Helt okej gott blev det, inte illa för att aldrig ha gjort det förr i alla fall :) Jag vet helt klart vad jag ska ha på gröten nu!
Nu ska jag återgå till pluggandet och sedan blir det en härlig promenad med isbjörnen i Mariebergsskogen.

Ikea x 2

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-03 / 20:01:17
Hej hej!
Jag och T har flängt runt på Ikea idag, två gånger! Vi hittade massa fina saker till älsklings nya lägenhet, allt från kuddar och sängöverkast till saxar, fårskinn och soffbord :) Jag köpte två stycken glasburkar som jag planerat att ha hemmagjort äpplemos i. Har nämligen plockat lite äpplen hos Ts mamma som har typ miljoner av dessa i trädgården. Så inom en snar framtid blire alltså mooos- making här hemma ;)
Nu blir det lite mys här hemma, sista Arn- filmen gick ikväll. Har för mig att den ska vara rätt bra, får se hur länge jag orkar hålla mig vaken ;)

Det viktigaste när man flyttar hemifrån är....

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-02 / 12:03:30
...en muminmugg ;) Denna fick T av mig:

Dagens frukost

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-02 / 12:01:36
Hej!
Äntligen fick jag mig en rejäl sovmorgon! Gick upp strax före 10, drack ett glas vatten och åt en nektarin, sedan blev det en pw i spåret. Självklart började det regna precis när jag satte foten utanför dörren, men det gör inget. Härligt ändå! Tyvärr tycker jag nästan alltid att det tar emot innan man ska ut, speciellt om det var någon dag sedan sist, men det är väl bara att ta sig i kragen antar jag, för känslan efteråt är underbar!
T kommer hem ikväll ju! Så himla glad är jag! Imorgon ska vi åka till Ikea för att titta på grejer till honom, och kanske så blir det lite bio på kvällen :) Jag vill nämligen se Jägarna 2. Finns inget mysigare än att gå och se en spännande film, speciellt inte när det är lite höstruskigt ute!

Paket!

KATEGORI: Allmänt | 2011-09-01 / 17:45:42
Hej hej!
En spännande föreläsning på Uni på förmiddagen, sedan har jag suttit och renskrivit lite anteckningar. Var föresten på stan en sväng och letade efter vinterskor. Hittade inga som jag hade tänkt mig, däremot patroner till skrivaren som visade sig vara feeeel när jag kom hem- alltså blir det till att åka tillbaka dit för att lämna tillbaka dom... Trök!
T kommer hem imorrn kväll, glad som bara den är jag! Glad är jag också för att min gitarrspelande granne med den hemska sångrösten flyttar?! Det verkar så i alla fall :) Närå, han är snäll, kanske kommer en ny granne som är alldeles tokig- då blir det rätt åt mig antar jag.
Ett paket på posten kom idag, med smink! Skönt att sitta hemma i lugn och ro och köpa det man ska ha, ingen stress här inte ;)