Torsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-29 / 08:05:04


Nu har äntligen examensbeviset trillat ner i brevlådan och jag är så himla glad. Den där sista tentan var liksom inte min grej alls, jag förstod inte hur mycket jag än försökte. Bom stopp. Men vipps så gick det tydligen! Nöjd tjej! 


Igår spenderade jag dagen på jobbet, åkte hem och sov lite, gick med hundarna och sedan blev det en tur till gymet. Avslutade dagen med lite yoga. Tillsammans med Baxter.... 

❤️ 

Fiskar.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-26 / 08:59:58






Det finns många fiskar här i Alstern vid stugan. Tim fiskade upp en igår som hundarna fick titta på innan den fick simma vidare i sjön igen :). Dessutom fick hundarna ta en liten simtur. Honey tyckte det var ganska roligt, för hon fick ju godis efteråt. 

25 MAJ.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-25 / 17:08:58


Haha sommarens bästa bild?! Baxter var riktigt förtjust i att sitta i båten i alla fall :). 



Yoga every damn day.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-25 / 15:48:22


Hejsan! 

Jag och My har just avslutat en helg i stugan! Tyvärr har inte vädret varit på vår sida, men vi har haft det bra ändå! 
Just nu sitter jag på altanen och skriver lite, eller planerar snarare. Blir några dagar till i stugan med Tim, lägenhetsvisning imorgon igen och tillbaka till Skövde senare i veckan. 

Jag äger föresten världens bästa almanacka. Punkt. Att yoga lite så gott som varje dag är något som jag mår så himla bra av. 


TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-22 / 11:17:35
 
 
Hejsan! Jag kände att jag så gärna ville lägga upp lite bilder från examensfikat med mamma och syrran i förra veckan. Vi firade även förra året när jag fixade C-uppsatsen, var ju mer eller mindre färdig då med studierna, men nu är ju även den sista lilla tentan klar och examensbeviset kommer väl snart dimpa ner i brevlådan, så då fick det bli lite firande igen ;). En kan aldrig fira för mycket! Och en sådan underbar tårta va?! Nordpolen i Vara kan dom. 
 
I veckan tittade jag och T på lägenheter i Karlstad, det är helt bestämt nu att det blir flytt dit till sensommaren/hösten. Men vilken lägenhet det blir och i vilket område är fortfarande lite oklart dock. Hur som helst blir det bra bara vi får vara tillsammans :). Nu i veckan har det blivit lite fram och tillbaka på vägarna, är just nu i Skövde för att kolla till lägenheten och jobba ett pass ikväll, sedan tillbaka till Värmland imorgon på morgonen för en stugan- helg med My! Det ska bli så himla roligt! Lite semester innan sommarjobbandet drar igång på riktigt. 

Hundhäng.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-20 / 14:40:03


Hejsan! Vi befinner oss i Karlstad nu i veckan. Har varit på lägenhetsvisning, hängt med härliga personer och haft det allmänt bra! Idag har jag och My plus hundarna vart ute och promenerat en tvåtimmarspromenix. I lördags testade jag och Honey på viltspår tillsammans med Michaela och några till chihuahuor, superroligt! ❤️ 

Läslus.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-13 / 07:12:47


Hejsan! 

Äntligen har jag börjat få tillbaka lite läslust. Har liksom inte haft någon ro i kroppen att ta det lugnt och läsa, det blir i så fall tidningar och bloggar. 
Brukar inte föredra att läsa deckare, men nu är jag sugen på lite spänning! Än så länge tycker jag att Jo Nesbos bok "Polis" är toppen! 😊 

Söndag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-11 / 06:33:52


Hej! Stensomnade efter Sannas låt igår. Men vad duktig hon var! 

Nu däremot blir det jobb 7-14 och sen ska jag verkligen försöka åka till gymmet en sväng efteråt :). 


Onsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-07 / 08:41:29

Startar dagen med lite vackra bilder!

Denna vecka är jag lite extra glad, fixade nämligen statistik-tentan! Äntligen! Att inte ha den fixad har gett mig lite konstant smygångest, men nu så kan jag lägga det bakom mig och bara blicka framåt.



SOMMARFÖTTER.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-06 / 13:39:43
 
Åh vad mina fötter är glada på mig nu. Mjuka och fräscha blir de med fotspray och fotcreme. De behöver nog lite extra omvårdnad såhär års! :) 

SO TIRED.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-04 / 21:14:00
 
Jag kan lova er att det inte bara är Baxter som är trött just nu, haha... 
 

Idag har jag haft en ledig dag, så välbehövligt! Sov länge, kollade Nyhetsmorgon och sedan har det både blivit gymmet och sedan lite yoga här hemma. Och dagens höjdpunkt- jag och T kollade på en serie och åt godis ;).
 
Imorgon kväll blir det jobb igen (himlans mycket kvällar på jobbet) och innan det ska jag försöka bränna av några kilometer på löpbandet. Det är skittråkigt att åka till gymmet, det är inte världens roligaste att springa men det finns inget som slår känslan efteråt. Och okej, vissa dagar är det riktigt kul att springa också, men de dagar man inte tycker det är skoj får man ta sig igenom också! 

MINA SMÅ.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-02 / 20:22:00
 
Gaaaaah vad jag tycker om de där små fyrbenta djuren! 
 
 

Den där timmen...

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-02 / 14:34:41
... innan jobbet börjar tar jag alltid det så lugnt som möjligt. Hundarna har fått springa, matlådan är fixad och kaffet nybryggt! Läser lite Elle UK. Snygg tatuering!! 





FAVORITBOKEN.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-02 / 14:17:25
 
 
 
Jag älskar verkligen denna bok! Massa inspiration och tips ♥
 
 

Flower dress.

KATEGORI: Allmänt | 2014-05-02 / 09:24:45





Hej på er! 

Jag passar på att posta några av mina favoritbilder, bilder som gör mig riktigt glad 😊. 

På jobbfronten har det verkligen lossnat nu, har ganska mycket jobb inplanerat! Dessutom börjar jag på schema om två veckor. Braaa!