Höst.

KATEGORI: Allmänt | 2014-09-30 / 21:04:07






Jag älskar verkligen hösten, den perfekta årstiden enligt mig utspelar sig just nu! Inte för kallt och inte för varmt. 
Jag har varit mycket uppe på Billingen, både gått med hundarna och sprungit själv. 


Måndag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-09-22 / 19:08:15
 
 
Vardagslyx för mig är helt klart när favorittidningen anländer i brevinkastet! Ska helst läsas tillsammans med kaffe och mörk choklad ;). 
 
Har känt mig lite halvkrasslig ett tag nu, men idag lyckades jag i alla fall släpa mig iväg till simhallen och simmade lite. Och bastu efteråt, det måste väl ändå värma bort lite baciller?! Jag känner mig redan lite bättre tror jag. 
 

Andra våningen i Nossebro.

KATEGORI: Allmänt | 2014-09-20 / 19:15:35
Hejsan! 

Idag gjorde vi en utflykt tillsammans med moster till retro-lägenheten Andra våningen i Nossebro! Allt i lägenheten är från runt 60-talet och det är lite som att komma in i en annan värld! Himla kul! :)














TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-09-16 / 21:24:41
 
Jag vet inte om ni ser på bilden, men jag sitter och klappar Tim på huvudet medan han spelar tv- spel :). 
 
Idag har jag varit i Lidköping med mig själv, gått på stan lite och fikat på Skogshyddan och läst deckare. Känns lite märkligt att göra sånt själv, men ganska behagligt ändå. Det är underskattat att umgås med sig själv! 
 
Jag håller ju just nu på att plugga en kurs i Rättspsykologi. Sjukt roligt, svårt och spännande! Det kommer nog sluta med att jag blir en kvinnlig Leif GW Person, för så kul är det alltså! Ännu roligare är det att läsa deckare, för då kanske jag kan klura ut vem som är mördaren liiite tidigare än innan. Än så länge går det sådär med den saken ;). Något som oroar mig lite dock är att alla andra kursdeltagarna är så himla erfarna och framförallt äldre än mig. Någon jobbar som psykoterapeut och nån annan gör massa saker jag inte ens kan uttala. Som tur är slipper man ju att träffas när det är på distans. Jag får googla på tjusiga synonymer och köra mitt race helt enkelt! ;). 
 

ANANAS + DECKARE.

KATEGORI: Allmänt | 2014-09-14 / 20:05:22
 
 
Det känns verkligen att det är en lite speciell dag idag. Jag tror att många är spända inför vad för Sverige vi kommer att vakna upp till i morgon, rött eller blått? För övrigt tycker jag att det är intressant att så mycket känslor väcks när vi tycker olika angående färg och block. Man får ju utgå ifrån att alla vill ha ett bra samhälle att leva i men att åsikterna går isär när det gäller hur vi ska komma dit.
 
Jag har fullt upp med plugg, jobb och jobbansökningar. Känner starkt att jag måste hitta ett jobb jag kan tänka mig att vara på en längre tid och ett ställe där jag faktiskt får använda min utbildning. Nu kör vi! 
 
Annars då? Just i kväll följer vi såklart valvakan. Men kan nästan inte låta bli att läsa min nya bok Vila i frid. Spännande! Dessutom är jag lite smått kär i min nya ananas-lampa i guld ♥
 
 
 

Röst.

KATEGORI: Allmänt | 2014-09-12 / 19:26:13


För andra gången i mitt liv har jag röstat (i alla fall riksdagsval). Hade tänkt att vänta till valdagen, men kunde ändå göra det medan jag var en sväng i stan idag. Känns bra! :). Fyra år till nästa gång!