Fredag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-31 / 09:11:11

Hej på er!

Morgonkaffet intas just nu framför Nyhetsmorgon. När jag vaknat till liv ska jag trotsa kylan och åka till gymmet en sväng. I måndags var jag där en sväng på eftermiddag/kvällen och herregud vad folk! Inte ett löpband ledigt till en början. Nej, en ska träna så tidigt som möjligt för att undvika kaos.

Jag och T smaskade godis igår vilket resulterade i att jag på grund av sockerchock stensomnade lite väl tidigt. Men idag så är jag pigg och fräsch ;). Nu kör vi igång denna fredag!!


Varmt och gott.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-29 / 19:26:17
Honey hälsar att hon har det himla varmt och gott ikväll: 





WALLET.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-29 / 18:57:12
 
Den här underbara plånboken fick jag av syster, så gulligt av henne. Perfekta mönstret, eller vad säger ni??
 
Jag var uppe på Billingen och gick med hundarna förut. Som vanligt frågar/konstaterar/påpekar människor om mina hundar inte fryser? "Och tassarna? Finns det inga skor man kan köpa?" "Är det inte för kallt för dom?" "Tur att det finns täcken!" Även om någon inte menar något illa så förstår jag inte vad jag ska göra med den informationen? De har värmetäcken på sig och de måste fortfarande röra på sig. Sen kan jag ju tillägga att vi inte vandrar runt i decimeterhög snö i flera timmar liksom. Mina hundar är små. Små och söta. Men på grund av det kan de inte sitta hemma på finkudden och bli matad med rysk kaviar dagarna i ända? Men de är små och då kan man säga sånt. Jag tror inte att hundägare med schäfrar eller labradorer får höra samma bebisspråkröster som jag och mina hundar ;). 
 

Inspiration.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-28 / 20:53:24


DOGS.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-28 / 11:23:00
 
 
 
 
Älskade små liv, så mycket glädje ni sprider ♥
 
Igår var hundarnas dag, de fick springa lösa i skogen och leta efter godisbitar. Dom älskar det! Det rör sig ganska mycket lösa hundar i det området så det fick bara bli en liten stund men skönt att få slippa koppel ett tag i alla fall, antar jag :) Dessutom fick Honey slippa sitt täcke på eftermiddagspromenaden och himmel så roligt det var! Busade som en galning med Baxter i bara farten liksom...! 
 

HOME MADE.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-28 / 06:08:54
 
 
Jag passade på att göra det lite extra lyxigt igår kväll och gjorde världens godaste soppa- tomatsoppa samt hemmagjorda scones med grahamsmjöl. Mycket godare än vanliga scones tycker jag! Så det satt vi och smaskade på samtidigt som vi såg Familjen annorlunda. Bästa måndagsmyset! 
 

SAKER ATT VARA GLAD ÖVER.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-27 / 11:09:32
Hejsan!
 
Måndag igen då va! Veckorna flyger iväg men det känns som att jag inte får mycket gjort alls? Har i alla fall hunnit med att ringa några samtal (hatar att ringa personer som jag inte känner) och dricka några koppar kaffe framför Nyhetsmorgon, världens bästa teveprogram för övrigt.
 
Försöker så gott jag kan att skapa lite rutiner, för det finns det inte så gott om i min värld just nu. Och det är inte något positivt vill jag lova. Söker jobb, ringer upp och ser hur det går med rekryteringen, tjatar, söker fler jobb, ringer och frågar hur det går, och så vidare och så vidare. Som ett ekorrhjul som inte har något stopp. Men, det finns alltid något positivt med allt och det är att jag i alla fall får tid att vara med godingarna här hemma. Idag kom lönen från jul- jobbandet och det är värt att vara tacksam för ♥
 
 

Morgonstund.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-25 / 06:57:58
Jag hatar att stressa på morgonen vilket istället resulterar i att jag får vänta på att åka iväg till jobbet, men bättre det än att vara tvungen att skynda?! Ska packa träningsväskan innan jag åker och se till att få gjort ett pass innan jag kommer hem igen. 

Dricker kaffe och bläddrar i härliga hund. De har chihuahua- special i tidningen! Så passande 😏


Min lilla chihuahua- älskling 💞 så gosig och vill alltid vara nära. Men skäller som en schäfer 😝



Fredag + Hobbit.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-24 / 19:55:56

Hej!

Dagen har rullat på fort. Tog med hundarna till djuraffären och köpte mer hundmat (var rea så bäst att passa på) och sedan människomat också. Ibland hade det varit himla smidigt att köpa en säck torrfoder till sig själv också, så man slapp laga mat och fundera ut vad man ska äta...

Nåväl! Nu kollar vi på andra Hobbit-filmen och tar det lugnt. Blir jobb imorgon, så upp tidigt.

Avslutar med första bilden på mig och Barre ;)


NÄMEN GOD KVÄLL.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-22 / 21:01:51
Jag sitter och pussar på Honey, en favoritsyssla ♥
 
 

Onsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-22 / 09:44:00

Hejsan!

Onsdag idag igen, dagarna går så himla fort! Har jobbat så himla lite i januari så jag hoppas verkligen att det blir några pass till mig nu i slutet av månaden. Men om man ska se till det positiva (vilket man ju ska;)) så hinner jag med att göra saker som jag tycker är roligt; umgås massa med hundarna och träna!

Alltså hundarna.. Jag älskar dom så mycket att jag vill äta upp dom.

 


Systers födelsedag!

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-21 / 11:23:50
Grattis till Emelie som fyller 24 år idag! Vi har firat med kaffe och bakelse, sen ska jag åka hem till Skövde igen. Saknar de små räkorna: 





Måndag!

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-20 / 11:48:28
Min morgon började med korsord och kaffe, som varje morgon alltid borde börja med! ;) Nu däremot befinner jag och syrran oss i Örebro, har hämtat hennes saker i förrådet och storhandlat. Produktivt!! 




SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-19 / 10:02:41
Här kommer en liten hälsning från Honey & Baxter. De är rätt nöjda, de har nämligen fått leksaker från moster Emelie. Yey! 
 
 
 

TIDNINGSPAUS.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-18 / 18:27:32
Dagen går fort när man har roligt. Vi tog en rejäl sovmorgon, åt pannkaksfrukost och drack kaffe. Efter det åkte jag iväg till Actic och sprang en halvmil (på bästa tiden jag sprungit på, någonsin!! Brukar alltid tävla med mig själv och försöka springa snabbare hela tiden). Vi tog en supersnabb sväng in på Lindex och Ica förut, syrran hade inte med sig några vantar eller halsduk, inte optimalt i detta kalla väder så hon fick köpt sig lite varmt att ha på sig. Jag hittade strumpbyxor för tjugo spänn styck! Bra! 
 
En måste ta lite tidning- och kaffepaus!
 
Svarta ullstrumpbyxor, svarta med små kors och marinblåa med ankare på! Perfekta!
 
 

LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-18 / 11:36:01

Hej där!

Jag lyckades få hit syster redan igår, direkt från England ;) Vi äter frukost nu och myser med hundarna!


FREDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-17 / 08:07:31

Hejsan!

T har åkt till sin bror så jag är ensam hemma idag, eller ensam är jag ju inte men... Imorgon kommer syster hit i alla fall! Mysigt! Har slängt in två maskiner tvätt och tittar lite på Nyhetsmorgon, härliga fredag!

Nyfärgat hår, finns det nåt bättre? ;)


5KM.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-16 / 18:25:57

När jag väl började vakna till liv imorse åkte jag iväg till gymmet och sprang 5 km. Bästa starten på dagen och hjälp vilken positiv energi man får på köpet.


SNOW.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-16 / 16:07:13

Hundarna får ha sina täcken nu, speciellt Honey behöver det med tanke på hur mycket hon har fällt på ryggen! Hon kan ligga under täcket med mig mer eller mindre en hel natt så jag antar att hon gillar värme den där lilla fröken.


TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-16 / 10:15:27
 
Lite kaffe och läsning får kicka igång denna dag! Nom nom! 
 
 

MY JOURNEY EVERYWHERE.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-15 / 15:24:00
Nu är passet färdigt och hämtat! Nu är man ett litet steg längre mot en härlig och varm weekend i Europa med syster! För det tycker jag att vi är väl värda sen lite längre fram i år ♥ Vore så underbart att inte frysa tårna av sig, ha tunna sommarklänningar, få tusen fräknar och njuta av solen (svettas ihjäl och sedan förvandlas till en mänsklig kräfta... ;)). 
 
Och passfotot då, ja det ser ju ut som ett passfoto brukar. Hemskt :). Passfodralet kommer från Candybykeela.se, superfint! 
 
 
 
 

ON MY WISHLIST.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-15 / 12:04:30
För någon som älskar leopard så är just djurmönstrade träningskläder kanske drömmen?! Kappahl har fått in jättemycket fina träningskläder. Roligt med mönster och färg! 
 
 
 
 
 

TULPANENS DAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-15 / 11:44:37
Hej på er!
 
Ja, idag är det tydligen Tulpanens dag och inte ett endaste vårtecken har vi här i lägenheten... Kanske vore på sin plats att köpa ett fång tulpaner? ;) Ska i alla fall bege mig till affären och handla ingredienser till tomatsoppa! Kanske det godaste som finns i matväg. 
 
Och här ligger hundarna i soffan som om de ägde stället... 
 
 

Tisdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-14 / 17:35:15

Hejsan hejsan!

Vi har haft en lugn dag idag med snöpromenader och serietittande. Har fastnat för serien Suits. Himla bra! Är ganska nöjd med att inte jobba på en advokatbyrå, det ser den serien till. Draaamaa! Könsrollerna är stereotypa och det blir lite tröttsamt ibland, lite som i Mad men. Men en kan inte få allt ;)

Snart ska jag åka iväg och springa lite på löpbandet tänkte jag. Syrran tycker vi ska springa vårruset i Örebro till våren och då vore det väl skandal att inte få till en bra tid eller??


SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-12 / 20:56:36
Hejsan!
 
Idag kom snön till Skövde och jag skulle mer än gärma slippa den och spola fram till våren istället. Någon som håller med? 
 
Jag håller på och funderar på lite olika Nyårsmål såhär i efterhand. Mycket kan man inte styra över men det finns ju saker som man själv kan bestämma, inte minst sin inställning till saker och ting. Den absolut högsta drömmen är ju att få ett heltidsjobb eller åtminstone ett jobb med fast schema, så att man kan planera sitt liv litegrann i alla fall. Att gå någon kul kurs med hundarna hade varit roligt, kanske en spårkurs med Honey? Skulle gärna vilja flytta till en större lägenhet. Resa med syster vill jag också göra. Ja, det finns lite saker att bocka av under 2014 :). 
 
Honey! Är så glad över att hon är hemma igen, nu känns allt som det ska vara igen ♥
 
 
 

Tisdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-07 / 13:31:24
Hejsan på er! 

Vi ska snart bege oss mot Skövde jag, Tim och My. Och hundarna såklart! 😊 Jag och My har redan hunnit med en sväng på Ikea där jag köpte lite förvaringslådor samt en morot. Livet blir inte komplett utan en mjukismorot! Eller hur? 

Papegojan Baxter: 

Honey och moroten: 




Karlstad.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-05 / 18:51:18
Nu är vi i Karlstad! Svärmor lär hundarna att sitta fint i bädden ;) 




Honey Boney.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-05 / 10:40:53
Nu är min lilla Honey tillbaka!! Sover så fint i mitt knä påväg till Kd. Dessa små fyrbenta älsklingar alltså..! 




RETRO.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-04 / 20:56:32
Heeeej!
 
Väntar på att det är dags att sova så att det blir morgon. Vi ska nämligen hämta hem Honey ♥ Visserligen blir det väldigt tomt utan Teddy (gladare och vänligare hund finns knappast), men känns ändå bra att min lilla tjej är hemma igen. Sedan blir det en tripp till mitt älskade Karlstad. Kanske världens bästa stad. Hemtrevlig men inte tråkig, stort men inte för stort. Så himla lagom och bra! 
 
Föresten, hittade denna mycket stiliga brandsläckare! Kommer från Eldvakt.se. Gillar den mycket! Men vart ska man ställa den? Montera upp den på väggen? Hmmnjaaa... 
 

3/1 2014.

KATEGORI: Allmänt | 2014-01-03 / 14:58:54
När man precis vant sig vid att skriva 2013 är det dags för 2014.. 

Nåväl! Det nya året har bjudit på jobbdagar, gymbesök och Breaking bad. Helt okej! Ikväll blir det sushi, en kunde haft det sämre. 

Nyårshåret:


Nyårshundar: