Tratt.

KATEGORI: | 2013-05-30 / 20:06:49

Mina små fyrbenta hjärtan.


WSPA.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-30 / 18:44:41
Det finns många olika organisationer som kämpar för att hjälpa utsatta djur. WSPA är en av de organisationer som jag tycker verkar väldigt bra! Alla som kan borde bli månadsgivare. 
 
Förbättra framtiden för miljontals djur.
 
 

TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-30 / 18:34:05
Hej på er!
 
Det har varit så himla mycket nu ett tag att när man väl är ledig, ja då vet man inte vad man ska göra för att man är så... trött? Haha. Nåväl. På måndag och tisdag ska jag "gå upp" med uppsatsen och eftersom jag får göra det räknar alltså examinatorn med att jag kommer bli färdig med eventuella justeringar till den 10:e juni. Världens bästa känsla?! 
 
Baxter mår bra efter kastreringen men han hatar tratten som han måste ha i typ 10 dagar till. Dessa dagar måååste gå fort, annars blir vi alla lite galna tror jag ;) 
 
Ikväll ska jag titta på Hundens sämsta vän. Så jäkla hemskt att se djur som far illa på grund av människan men samtidigt nödvändigt att ta till sig för att faktiskt komma sig för och göra något. Vissa människor är dumma i huvudet när det gäller att ta hand om djur men bra att det uppmärksammas och på så sätt kan väl djuren få det lite, lite bättre. 
 

BARRE BUS.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-26 / 10:06:43
Usch, imorgon blir ingen rolig dag för Baxter. Han ska nämligen kastreras imorgon. Jag vill bara att det ska vara gjort och veta att allt har gått bra. Han är ju som mitt lilla barn och inget ont får hända honom ju ♥
 

TIPS, TIPS!

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-26 / 09:42:28
Eftersom jag vet, hehe, att det är flera hundägare som läser denna blogg så kan jag ju passa på att tipsa er om rabattkod på Hemfoder.se. Uppger man HARLIGAHUND i kassan så dras det 100 spänn. Leverens till dörren. Jag, Baxter och Honey väntar med spänning på att se hur det fungerar ;)  
 
 
 

MISS LI.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-25 / 19:53:14
 
Världens bästa Miss Li. Lyssna och njut! 
 
Nåväl. Jag känner av pollen/gräsallergin och jag blir så trött av medicinen, inte toppenroligt att vara trött men hellre det än snuva och ont i ögonen. Jag ska krypa ner tidigt ikväll och börja läsa någon bra bok :)
 
 

Peachy.

KATEGORI: | 2013-05-24 / 19:42:12

Nymålade naglar, Elle och filmkväll med T. Härliga fredag!


NEW JACKET.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-24 / 12:50:23
Hej!  
 
Jag kom just hem från en liten tur på stan. Hittade några böcker från Myrorna som jag ska försöka passa på att läsa nu när tiden finns. En deckare, en självbiografi, en faktabok och en av Jonas Gardell ;) 
 
 
Jag älskar min nya kavaj från Stil! Annorlunda, bekväm och söt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STIL.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-24 / 08:43:38
God morgon!
 
Detta blir första helgen som jag kommer att vara riktigt ledig på... hur länge sedan som helst? Nu finns det liksom ingenting som jag kan göra i pluggväg. Underbart! 
 
För övrigt så har jag verkligen hittat en ny hobby- nämligen second hand/vintage- shoppa. Vi hittade en jättehärlig second hand butik i Skövde förra helgen med ett jättebra sortiment, Stil heter den. Vi fick till och med ta med hundarna in i butiken ;) Plus i kanten! Myrorna i stan är också väldigt bra, till skillnad från Karlstad. Det är verkligen så himla spännande att leta runt bland kläderna och kanske, kanske, hitta något man älskar. Jag har några fynd som jag bara måste visa er sedan! För fynd, ja det kan man verkligen kalla det, bra för plånboken och bra för miljön ;) 
 
 

Lovely pics.

KATEGORI: | 2013-05-23 / 22:22:53

Fotograferingen jag och My tog med hundarna på var jätterolig! De var bägge två så duktiga :) Idag la fotografen upp bilderna och oj vad kul det var att se resultatet. Några foton ska få pryda väggen här hemma sen!

Sneakpeak:


Kaffepaus.

KATEGORI: | 2013-05-23 / 17:51:52

Hej!

Kaffe och favorittidning står på menyn nu. Hundarna har fått springa lösa på gräsmattan så nu är vi alla nöjda tror jag ;)


UPPSATSEN INLÄMNAD.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-23 / 10:30:18
Heeej!
 
Nu är äntligen (äntligen, äntligen, äntligen) C- uppsatsen inlämnad! Jag kan inte beskriva med ord hur skönt det känns! Detta ska firas med att krypa ner i sängen och titta på teve, läsa böcker som inte är pluggrelaterade, sova och pussa hundarna. 
 

I'M BACK.

KATEGORI: | 2013-05-22 / 08:22:45

Världens dåligaste uppdatering här! My har bott hos mig i ett par dagar, vi har tokpluggat uppsats, pussat hundnosar och vintageshoppat.

Jag och T har nu två stycken fyrbenta älsklingar och det är så himla roligt! Barre är som vanligt lite överuppspelt dock ;) Honey är såå social, snäll och kelig och har anpassat sig jättebra här i vår lilla familj.


Honey <3

KATEGORI: | 2013-05-18 / 20:24:48


Vedhuggning & bad.

KATEGORI: | 2013-05-16 / 20:56:32

Har badat och huggit ved! Wohoo! Nu Eurovision :)


TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-16 / 16:31:06
Hejsan!
 
Soligt och varmt här ute i Stugan! Underbart! Vi har varit i djuraffären, solat och nu pluggar vi för fulla muggar. Så jäkla nice. Jag har fått ungefär 297724 nya fräknar och är lite smått vimsig efter massa sol. Sommar ♥
 

STUGAN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-16 / 08:51:18
 
Hej på er! Vi skriver som galningar på uppsatsen, njuter av öppna spisen, tjötar och har det allmänt toppen! 

God morgon onsdag.

KATEGORI: | 2013-05-15 / 07:59:17

Hej!

Nu kör vi igång denna onsdag! Snart sitter jag på bussen upp till Kd igen. Det blir bra, men kommer sakna Baxter, som vanligt med andra ord.

Har ni sett ändringen på bannern? I så fall vet ni också vad som kommer hända på fredag.

Föresten, den lilla videosnutten i förra inlägget är gjort i Vine, det är lite som Instagram fast i rörlig bild. Kul! Men för att förtydliga, det är Tim som gäspar i slutet och inget annat ;) det misstolkades tydligen lite, hahaha...


14 MAJ.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-14 / 19:32:09

DJURFOTOGRAFERING & HUNDBAD.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-14 / 16:34:12
På Lördag ska vi på gratis djurfotografering i den lilla mysiga djuraffären i stan. Jag var där inne en sväng i helgen och då fick jag broschyren nedan. Så himla kul ju att få fina bilder på sina djur (som jag sedan kan tapetsera hela lägenheten med, hehehehe) i riktigt fin kvalitet! Om man vill köpa några fotografier så är det bara att beställa efteråt i lugn och ro på nätet. Sånt gillar jag!
 
 
Sen ville bara Baxter visa upp sig lite också. Han badade förut, eftersom han typ gnidit hela sitt lilla huvud mot något som inte dofta smultron, och efter att ha blivit fönad och kammad är han såå fin! Som en liten sockervaddspinne ;) ♥
 
 
 

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-14 / 14:07:02
Hej!
 
Nu vill jag att veckan ska gå fort för på fredag händer något mycket roligt vill jag lova! ;) Imorgon åker jag till Kd för att sedan bo i Stugan med My, plugga och plugga och plugga, samt kanske ta en tur i båten, sola och äta glass. Hehe! På fredag åker vi ner till Skövde igen. Men som sagt, nu ska det skrivas uppsats! 
 
För övrigt så har Baxter hittat en ny favoritsovplats, nämligen i min famn. Inte mig emot! Typ det mysigaste som finns i hela världen. Imorse kröp han upp och la sig på min arm med sin lilla trubbnäsa nära, nära mitt ansikte. Det är lycka ♥
 
 
 
 

THE GREAT GATSBY.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-12 / 19:22:51
Hejsan på er!
 
Vi har varit ute och kastat frisbee med Barre. Han har mest promenerat, busat och pysslat på gräsmattan medan jag och T har kastat, men ändå, roligt!
 
Jag är för övrigt himla sugen på att se nygamla filmen The great Gatsby! Har sett både den gamla filmatiseringen och läst boken, men denna nya måste jag ju se ändå! I nästa vecka kommer den ut på bio! :)
 
 

Tröttpojken.

KATEGORI: | 2013-05-12 / 09:28:03

Go möra! Nyhetsmorgon är det som gäller nu. Barre är lite morgontrött för övrigt ;)


VALPAR & TANDVÅRD.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-11 / 13:44:55
Hejsan på er!
 
Jag dricker kaffe och läser valp-tidning. Sugen på att ha valp igen? Svar: JA! ;) 
 
Jag skaffade hem en ny tandborste till Baxter, den han hade tidigare var en hundtandborste som borstade både över och underkäken samtidigt, eller hur man nu ska beskriva det. Hursomhelst testade jag idag en vanlig barntandborste istället och det var ju synd att jag inte gjort det tidigare- nu gick det bannemej hundra vändor bättre! Lite Dentastix på det och Barre kommer ha gnistrande gaddar ;) Men för övrigt tycker jag man blir så skrämd överallt att man minsann måste borsta hundtänder varje dag och så vidare, men vem har tid med det? Några gånger i veckan högst borde väl vara himla bra det också liksom.
 
Alla dessa måsten och krav när det gäller hur man ska sköta sin hund svämmar över både lite här och var egentligen. Inte minst på diskussionsforum gällande hundar blir folk som galna över, enligt mig många gånger petitesser, hur man ställer sig i vissa hundfrågor. Det är bra att folk tar ställning, delar med sig, att det finns tidningar och mängder med information på nätet, men vi kanske ska lyssna lite mer på vår egen magkänsla också när det gäller våra djur? 
 
 
 
Och föresten... Igår tog det mig en stund att hitta Baxter härinne i lägenheten. Han sitter så gott som alltid i fönstret, sängen eller soffan, men icke! Meeen självklart hade han placerat sig på sin lilla gose- Tiger... Bästa leksaken liksom- sovplats och bitobjekt i ett! ;)
 

CANNOT MOVE.

KATEGORI: | 2013-05-10 / 21:16:02

Barre har placerat sig i min famn så här ligger jag och inte kan flytta mig ;) mysigt äre iaf!


FREDAGKVÄLL.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-10 / 19:34:32
Hej!
 
Fredagskvällar är alltid lite, lite magiska oavsett vad man gjort under veckan, tycker jag. Det är härligt! Det känns som att jag mest går runt och skrotar här, men får ju samtidigt gjort en del skrivande också. Det är bra det. 
 
Nåväl. Vad ska vi hitta på denna magiska fredagskväll då? Hmm.. kolla Let´s Dance kanske. Haha, magiskt vare ja...
 

TILLBAKAKAKA!

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-10 / 13:04:45
 Heej!
 
Magsjukan har försvunnit och de senaste dagarna har jag grottat ner mig i transkriberingar och uppsatsskrivande, så sjukt långsamt börjar det bli nu alltså! Vill bli färdig nu, helst igår! 
 
Nåväl, måste visa det bästa fyndet någonsin: Den perfekta skinnjackan, i äkta skinn, på loppisen på Färjestad. Kostnad? 50 spänn. Tack för det!
 
 
Snyggaste fodret har den också!
 
Färgglad tygkasse från Monki som ska få lysa upp tillvaron lite ;)
 
Och såklart, BarreBus!
 
 
 
 

Hej magsjukan.

KATEGORI: | 2013-05-07 / 12:25:43

Så fort jag satte fötterna på Skövdisk mark anlände magsjukan minsann! Tack för att Tim finns vid sådana här lägen, utan honom hade jag vart en hjälplös fågelunge ;)


FRISTAD.

KATEGORI: | 2013-05-06 / 16:51:10

Hej!

Sitter på bussen hem till mina killar. Bakom mig lämnar jag mig en underbar helg.

På loppisen vi var på igår fyndade jag en del saker, och så hittade jag några fina idolbilder! :)


This is life.

KATEGORI: | 2013-05-05 / 18:34:17

Världens bästa helg!

Idag har vi vart på bakluckeloppis ute på Färjestad, gått på stan, fikat på uteservering, tänt ljus för mormor i domkyrkan och snackat om livet, hihi livet på en pinne vare ja?!

Nu påbörjar vi kvällen med en liten dagens!

https://cdn3.cdnme.se/2533577/7-3/pic_518682ec9606ee095aa3acfc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2533577/7-3/pic_518682ec9606ee095aa3acfc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2533577/7-3/pic_518682ec9606ee095aa3acfc.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2533577/7-3/pic_518682ec9606ee095aa3acfc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2533577/7-3/pic_5186837f9606ee092171c8a7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/2533577/7-3/pic_518683a0e087c3311f55f021.jpg" class="image">


FREDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-03 / 14:34:34
Heeej.
 
Jag sitter och väntar på att Tim ska hem. Han har varit i Karlstad hela veckan men nu så kommer hans strax! :) Jag längtar! Barre också tror jag ;) 
 
Puff- lugg, någon? 
 

Puss.

KATEGORI: | 2013-05-02 / 16:09:59


ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-05-01 / 08:41:16
Hejsan på er!
 
Dagarna går fort som attan och jag hinner inte alls med så mycket som jag vill. Uppsatsskrivandet går framåt, men det är ibland sjukt trist... som det kanske ska vara med andra ord? Haha.. Igår blev det bara pyttelite transkriberande, inteeee bra för min tidsplanering! Men ibland orkar man bara inte. 
 
Min fina London- tavla i bakgrunden :)