Torsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-27 / 08:23:49


Ibland blir jag ruskigt trött på mig själv!! Jag hade fått för mig att tåget gick 7:42, i själva verket gick det 7:24. Jag missade det alltså! Suck. Fick en ny biljett gratis (!) och nu sitter jag och väääntar på nästa tåg. Tur en har med sig lite att läsa ;). 




Parfymen.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-26 / 19:28:36


Alltså jag kan knappt beskriva med ord hur god denna parfym är! Fick den av syster i julklapp och jag tycker om den såå mycket! ❤️ Jag har använt the body shops vaniljparfym i alla år men den har fått konkurrens! La vie est Belle heter den. 




DAGENS MUGG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-26 / 08:30:57
 
Dagens mugg är... Baxtermuggen!! Eeeehhrrmm besattavminahundar..... 
 

Håller på med så roliga saker som att tvätta. Måste dessutom försöka tvätta min ullfilt, hoppas att den inte blir helt förstörd, dagens spänning ;). Sedan blir det till att packa lite inför helgen i Stockholm, hoppas att det går att trycka ner konsert-kläder, smink och lite annat i en Fjällräven-ryggsäck? Packa lätt är inte min grej, tyvärr. 

 

DOGS IN VOGUE.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-25 / 18:20:12
 
 
 
 
 
 
Denna trevliga bok fick följa med hem idag! Massa fina bilder man blir glad av!
 
Jag ska ta en kvällspromenad med hundarna nu, sedan ta en varm dusch och kolla på Top model ;). Bra tevekväll igen!
 
 

Bokrea!

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-25 / 08:02:54


Jag ställde klockan tidigt även idag, men denna gång på grund av bokrean! 😃 strax efter 7 var vi och många andra skövdebor på plats. Roligt! Men nu blire kaffe och Nyhetsmorgon! 


TOP MODEL.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-24 / 17:28:30
 
Jag skäms nästan lite över att säga att jag älskar Top model, att jag längtat efter att en ny säsong ska börja direkt efter att den senaste tagit slut. Utseendefixering på hög nivå i det där programmet! Men självklart handlar det väl mycket om talang också? Vem som förmedlar en känsla bäst? Kanske är det också roligt att se hur människor (i detta fall unga tjejer) beter sig i grupp, ett slags experiment. Man kan tycka vad man vill om programmet men i den verkliga modellvärlden ser nog hetsen att se ut på ett visst sätt ännu mer osund ut. Oavsett önskar jag att jag hade tyckt lika mycket om att titta på politiker som debatterar med varandra, naturprogram eller något riktigt sofistikerat. Men tyvärr, jag slänger mig så himla gärna i soffan framför Top model Sverige! 
 
 

MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-24 / 06:06:43
 
God morgon! Jag ska snart ta och promenera till jobbet. Tar ungefär en 30 minuter, ganska lagom för en morgonpromenad sådär. Vet redan nu att jag kommer vara för trött för gymmet så då får en pw duga! 
Startade dagen med havre och quinoa- gröt, goooottiiiitt. Så, nu kör vi igång denna måndag! Och bäst av allt- Top Model Sverige börjar ikväll!! ♥
 
 
 

DAGENS MUMINMUGG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-23 / 19:26:53
 
 
Lite veckoplanering... 
 

Jag och T tog en lite längre kvällspromenad med hundarna genom stan, finns så många vackra hus att se på på vissa gator, och det är så mysigt att gå där. Nu har jag i alla fall tagit en varm dusch och ska snart sätta igång med lite plugg. Det är så himla typiskt att när jag har andra saker att fokusera ska jag självklart få ganska mycket jobb. Men då är det väl ännu viktigare att planera sin tid rätt kanske?! Imorgon vankas det hur som helst en långdag på jobbet igen :). 
 
 

Workiworki.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-23 / 11:58:29


Baxter och jag i höstas. 

Så skönt att vila benen en liten stund och ladda med lite kaffe innan jobb igen. Snart är det föresten dags för hockeyfinalen, vi får allt ta och ha på teven på avdelningen tycker jag ;). 

SUNDAY.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-23 / 10:33:00
 
Sneak peak på världens bästa klänning.
 
Melodifestivalen hade ett bra startfällt igår med flera bra artister, däremot var väl deras låtar lite sådär va? Alcazar var helt klart bäst! Massa energi och glädje. Det gillar vi! 
 
Det blir jobb för mig idag, sedan blir det söndagsmys ikväll! I veckan blir det pluggande till tusen, sedan Avicii på fredag!! Snacka om trevlig avslutning på veckan. 

LÖRDAGSLYX.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-22 / 16:58:31
 
Hejsan! 
 
Jag startade dagen med lite lördagsjobb imorse. Jobbade över lite igårkväll, var nog hemma runt 11 på kvällen så när klockan ringde vid 6 var jag toktrött vill jag lova! Nu har jag druckit några koppar kaffe och ätit low carb choklad, supergod men lite nyttigare och mindre socker. Som Tim sa "det gör inte ont i tänderna när man äter den", haha. 
 
Och hundarna... De är alldeles slut efter en svinkall promenad på berget. Tror att de är lika trötta på det här trista vädret som vi människor! De ligger i alla fall och tar igen sig i sin lilla bädd, sötgrisarna! 
 
♥Bloggen har fått ett lite snyggare utseende! Tusen tack kindofjulia.se för hjälpen!♥
 
 
 

Sämre kan en ha det!

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-21 / 14:50:44



Fredag!

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-21 / 13:44:25


Hejsan! 

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Startade dagen med 5 km på löpbandet så nu hoppas jag att energin håller i sig! 😊 
Imorgon bitti blire mer jobb men på kvällen ska det bannemej njutas i soffan framför melodifestivalen! Längtar! 


TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-18 / 09:51:09
 
Jag sitter här och dricker kaffe, sneglar på Nyhetsmorgon och väntar på att solen ska komma fram! Snälla sol, titta fram idag igen! 
 
Ska göra en storstädning här hemma snart annars blir det lugna gatan här idag :). 
 
 
 
 
 

VÅR.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-17 / 10:16:03
Solen lyser in genom persiennerna! Trots att vindarna är kalla får jag vårkänslor! Härligt! 


Nya numret av Style by ger också lite vårkänslor- blommor och rosa! Perfekt! 

❤️ 

LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-15 / 11:09:00
Hejsan! 

Jag startade dagen med en tur till gymmet. Nu tittar jag och denna lilla tjej på Nyhetsmorgon ❤️. Ska försöka få T att slita sig från datorn och jobbet så vi kan hitta på nåt kul! 




TULPANER OCH KONSTÅKNING.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-14 / 17:56:39
Fina tulpaner va? De fick jag av T ♥
 
Jag sitter och tittar på konståkning. Väntar på att den där svensken ska åka men det dröjer ju ett tag till tydligen! Hundarna ligger på var sin sida om mig, vi var ute i skogen förut där de fick springa lösa, så nu är de nog trötta... Älskade bebisar! Finns inget roligare än att se dom strutta runt och dofta på allt spännande. 
 
 
 
 

FREDAG!

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-14 / 13:18:30
Hejsan! 

Jag och Baxter var på en liten utflykt till veterinären förut. Vi gjorde närmare bestämt en patellaundersökning! Det gick bra, höger knä var perfekt men en etta på vänstra. 

Nu: kaffe och tidning! :). 




MON AMIE-MIN VÄN.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-13 / 15:39:25
 
Hej! Jag sitter och smuttar på eftermiddagskaffe i kanske världens bästa kaffekopp- Mon Amie! Kaffet kallnar på två sekunder, men det är det bannemej värt. En ska sörpla kaffe med stil om en kan ;). 
 
Jag håller på att smida planer för hösten och framåt. Det är så svårt det där vad man ska göra längre fram. Jag vill inte jobba som timvikarie inom vården, så länge jag inte är utbildad undersköterska kommer jag aldrig få en fast tjänst, och det är ju det jag vill ha- trygghet! Att veta vad jag ska göra åtminstone den närmaste tiden! Att jaga timmar, jobba på kvällar och helger fungerar bra nu, men inget jag vill hålla på med för alltid. I nuläget känns det som att de tre åren jag spenderade på universitetet inte gett mig någon fördel alls när det gäller arbetslivet. Som människa har jag utvecklats massor och lärt mig hur mycket som helst. Men vad ska det tjäna till om man inte får jobb? Så otroligt tröttsamt! Nej, till hösten får det nog bli mer plugg. Igen. 
 

Torsdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-13 / 10:08:00

Hej!

Håller på och springer till tvättstugan. Upp och ner och fram och tillbaka! Missade senaste tvättiden så nu är det ett berg med smutstvätt! Jippie! ;).

På denna bild var Honey dräktig. Och bra mycket lugnare än vad hon är nu, haha! Busfrö!


TIPS!

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-12 / 19:18:20
Nu har T gått och blivit sjuk också, stackarn! Han hade inte fått i sig nåt att äta så då tog jag tag i saken och matade honom med chokladpudding och ipren. Nu mår han mycket bättre ;). 
 
Vi kollar konståkning här. Varför kolla på hockey när man kan titta på vackra människor med fina kläder och samtidigt lyssna på fantastisk musik? Why? 
 
Gina Tricot har fått in fler snygga träningskläder med leopardmönster! Supersnyggt! De helmönstrade tightsen är riktigt fina, men vill man ha något lite mer diskret så är de översta paret ett alternativ :). 
 
 
 

NIKE+ATTITUDE.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-12 / 11:23:53
Skor från Nike, mobilskal från Avanna. 
 
Hejsan på er! 
 
Vi har haft en lugn morgon här framför Nyhetsmorgon och OS. OS kan vara det bästa som finns när det inte finns något annat att se på såhär på morgonen! Weehoo! 
 
Jag ska snart åka iväg till Actic och springa lite, det kändes så himla bra igår så vi kör en favorit i repris tycker jag. Några gånger nu det senaste har jag cyklat på spinning-cykeln, men herregud vad jobbigt det är! Tror nästan att jag tycker det är lättare att springa milen än cykla den. Men bra att variera lite :).  
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy dogs 💞

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-11 / 16:45:28



Tisdag.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-11 / 14:33:23
Heeej!

Idag när jag vaknade mådde jag näst intill prima! Kanske bara va nåt knepigt jag ätit igår. Hur som helst har jag uträttat lite ärenden, tränat och nu parkerat mig i soffan med Retro. Göttans! Dessutom köpte jag nya marabou med orio-smak till T, det gillade han minsann 😏. 





THE DRESS.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-10 / 19:54:45
 
Visst är klänningen ovan helt underbar!? Den har funnits på Lindex länge men priset har liksom varit lite för saftigt för att det ska kännas värt att köpa. Men nu när priset var nedsatt med sjuttio procent och dessutom fanns bara EN kvar i lager, nä då blev det ett köp! När jag ska ha den? På examenscermonin i sommar! Efter det ska jag sova, äta, träna, jobba och promenera hundarna i den, typ ;). Knappt ens 200 spänn för min drömklänning ♥
 
Annars då? Jag är magsjuk (Michaela, har du smittat via telefonen eller???! haha). Mår sjukt illa och har sovit hela dagen nästan. Först nu börjar jag vakna till liv. Fyyyyy!

Baxter 2 år.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-04 / 16:28:28
Idag fyller den lilla token 2 år! Tänk vad snabbt tiden går! 




The Great Gatsby.

KATEGORI: Allmänt | 2014-02-02 / 10:00:48

Äntligen har jag sett The Great Gatsby! Den bästa filmen jag sett på länge. Kan inte sluta tänka på den nästan. Vackra miljöer, 20-talet, romantik och tragik. Åh! Kanske tillhörde ni också dom som fick läsa boken i skolan? Vi läste den på engelskalektionerna på gymnasiet, och nja, då var den måttligt bra. NU ska jag läsa den på svenska :).