De senaste dagarna i bilder

KATEGORI: Allmänt | 2011-07-31 / 20:54:33
Hej!

Nu är den mest intensiva jobbperioden slut och jag kan inte annat än pusta ut och känna lättnad :)
Det är mycket som hänt på jobbet nu den senaste tiden och att få vara ifrån det är välbehövligt.

Inte bara jobb har hunnits med, även detta har jag tillbringat mina dagar med:



Jag och T har ätit mjukglass på Bergvik...


Blivit serverad en knäckemacka med stekta kantareller...


Shoppat träningskläder..


Och en väska...


Gjort en blåbärspaj...


Och en laxpaj!

Nananaaa

KATEGORI: Allmänt | 2011-07-22 / 18:00:29




Finfina saker som mer än gärna hade fått befinna sig hemma hos mig.

En fredagseftermiddag

KATEGORI: Allmänt | 2011-07-22 / 16:58:45
En lång jobbdag har just avslutats och nu befinner jag mig nyduschad med en enorm kopp kaffe i lilla lägenheten.

När denna veckan är avslutad har jag ju bara tre veckor kvar på jobbet, känns så konstigt! Jag har träffat både arbetskamrater och kunder som jag tycker jättemycket om, och att behöva säga hejdå känns tråkigt. Med tanke på att hela vikarie- systemet kommer att göras om till hösten antar jag att det blir svårt för mig att fortsätta jobba där jag är nu utan att behöva arbeta i andra områden också, vilket jag inte har någon större lust med. Att jag heller inte är undersköterska gör ju inte saken bättre...   

Just nu längtar jag efter att gräva ner mig i kurslitteratur, hur härligt det än är att få lyxen att faktiskt vara ledig när man väl är hemma vill jag bara fortsätta på vägen mot att bli världens bästa Vård- och stödsamordnare!




Mio min Mio

KATEGORI: Allmänt | 2011-07-21 / 15:30:13
Hej!

Tvätten befinner sig i tvättmaskinen och jag har placerat mig här framför lilla datorn.

Jag och T har haft en rolig dag på Ikea där det åts köttbullar och shoppades kaffemuggar. Tänk vad lite muggar kan göra skillnad, så mycket roligare ju!

Vi var även inne på Mio en sväng, jag tycker det är så roligt och drömma sig bort bland alla vackra och framförallt sköna soffor! Både jag och T är nog överens om att en divan ska det minsan vara på vår soffa någon gång i framtiden ;)


Min fina rosa mugg!

Blueberry

KATEGORI: Allmänt | 2011-07-21 / 08:48:08
Hej och god morgon!

Dagarna bara går och snart är juli jobbmånad över. I augusti blir det mycket lugnare på jobbfronten, men först drygt en vecka kvar med intensivt slit ;)

Vad har hänt annars då? Förutom ganska så mycket blåbärsplockning igår och bilmässan i lördags har det inte hänt så mycket mer. Till helgen kommer S och S till stan, men hinner bara träffa dom en sväng på lördagen, himla synd ju!

Denna lediga torsdag ska bland annat spenderas på Bergvik och Ikea. Jag är så sugen på att skaffa nya kaffemuggar :)

Bilder från Motordagen på Borgvik:












Ulleberg

KATEGORI: Allmänt | 2011-07-12 / 14:32:46

Hej hej!

Det blir inte mycket bloggande nu i dessa jobbartider... Känns som att jobbet är livet just nu, jag drömmer ju till och med om kunderna! Blev tillfrågad om jag ville jobba idag på dagen, men efter en vecka med tre delade turer, plus kvällar och några tidiga morgnar på det tackade jag helt enkelt nej. Imorgon drar det igång igen med en delad tur, men just idag blir det bara att ta det lugnt ;)  

Gårdagens kväll spenderades hos Tim med filmen The Tourist. Helt okej film, ingen favorit men inte dålig heller. Nu på förmiddagen var vi ute och gick min nya favoritrunda. Runt Björkås, Bellevue, Ulleberg och Gruvlyckan :)
Vid Ulleberg ligger ett stort före detta mentalsjukhus som heter just Ulleberg, men det har nu blivit lyxlägenheter. Varken jag eller T kan dock inte förstå varför man skulle välja att bo där, känslan av instutition lever vidare ju, det kan ingen lyxrenovering ändra på!


Såhär såg det ut innan renoveringen. Läskigt jue!


Och nu, lyxlägenheter...