LUNCH.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-31 / 16:03:09
Hejsan!
 
Wihoo, tentaskrivandet går framåt! Ikväll ska vi kolla på filmen "Äta, sova, dö", så det får bli min belöning när jag är färdig. Föresten så satt vi ute i solen nedanför vår franska balkong och drack kaffe och läste tidningar förut, såå varmt och skönt. 
 
Himlans god pastasallad!
 
 

SÖNDAG+ BILDER.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-31 / 10:14:21
Hejsan!
 
Jag och lilla familjen åkte hem till mina föräldrar igår för att fira lite påsk.Mycket mysigt tyckte både jag och T och Baxter. Lille B fick springa runt lös, titta på katter och träffa människor- en himla spännande dag tyckte han minsan ;) 
 
Idag då? Jag skriver hemtenta för fulla muggar! Gaaaah, lite smått panik här, men jag hinner nog. Jag har ganska så exakt 24 timmar på mig och det hinner man skriva mycket på. 
 
 
Lilla familjen. 
 
Syskonkärlek. 
 
La familia igen. 
Härligaste bilden!
 
Världens bästa Baxter. 
 
 
 
 

Mattes charmtroll.

KATEGORI: | 2013-03-29 / 08:02:39


FREDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-29 / 07:52:28
Hejsan hoppsan!
 
Vi hade en så himla bra dag igår, i all sin enkelhet. Promenix på berget och sedan kastade vi frisbee med Baxter, det var kanske mest jag och T som tyckte det var kul men härligt att vara ute i vårsolen allihopa! 
 
Nu sitter jag med första koppen kaffe och äggmackor (såklart) och den bästa tidningen. Jag blir bara med och mer sugen på att skaffa en till hund, en kompis till Baxter. Det är tyvärr inte möjligt just nu, men lika skoj är det att drömma och läsa om massa fina hundar ;) 
 
Min drömlista på hundar jag skulle vilja ha som kompis till Bax:
  1. Bostonterrier
  2. Whippet
  3. Staffordshire bullterrier
  4. Finsk lapphund
Med andra ord en salig blandning men framförallt ganska så krävande vovvisar. Meeeen, någon gång i framtiden när jag är en rik hemmafru bosatt på en gård på landet, dåå minsan! Haha... 
 

GLAD PÅSK!

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-28 / 08:55:19
Hejsan!
 
Jag vaknade upp till ett soligt Skövde imorse! Härligt att vara hemma igen! 
 
Igår skruvade vi (Tim) ihop den nya byrån jag köpte och gjorde lite fint här. Tapeterna väntar vi nog lite med, vi är liiite rädda för att förstöra dom då de inte var billiga direkt. Senare idag ska vi åka upp till berget och promenera, härligt!
 
Påsk hemma hos I ♥
 
 
 
 
 

FIKA.

KATEGORI: | 2013-03-26 / 14:55:31

Kaffe i stora lass! Och frukt och tidning. Bästa pausen från tentaskrivande vill jag lova.

Väntar på att I ska komma hem från jobbet, vi ska åka till Ikea sen :)


AHA- BEHANDLING.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-26 / 13:29:13
Hejsan!
 
Imorse var det äntligen dags för min ansiktsbehandling! Och himmel så skönt det var. Somnade nästan, blev så avslappnad.
 
Hursomhelst var det bra att få en hudanalys också. Precis som man kan tro speglar ju hyn mycket hur man mår och lever. Jag som ofta är röd eller rödflammig kan vara det på grund av stress och oro, en obalans helt enkelt. 
 
Ett par ansiktsprodukter fick följa med hem också. Jag gillar konceptet med ekologiska produkter utan konstiga tillsatser. Nu hoppas jag att mitt lilla ansikte ska lugna ned sig lite. 
 
 
 

OXFORD.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-25 / 19:28:08
Hejsan!
 
Jag är helt slut efter en heldag på Uni. Puuh! Men, nu är det bara roliga saker (nästan) att se fram emot! ;) 
 
Imorgon ska jag och I åka till Ikea och då ska jag shoppa grejer till vår "nya" hall! Tim har beställt tapeter också, så nu får vi se när dom kommer upp på väggen, kanske till påsk? Ts pappi har redan gett lite tips, det lär vi behöva, hihi. Nedan ser ni de fina tapeterna! Visst är dom fina!? 
 

ALLTID MED MIG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-24 / 13:04:56
Även om Baxter inte är hos mig hela tiden, så är han det ändå, på mitt egna lilla vis ;) Världens bästa Barre. 
 
 

SÖNDAG.

KATEGORI: | 2013-03-24 / 10:36:16

Go möra!

Söndag igen, men det känns ändå himla bra. Snart får jag träffa mina killar igen! Himmel som jag längtar!


TJO FADDERITTAN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-23 / 16:28:40
Hejsan!
 
Jag och I hade en liten "avskedsmiddag" igår kväll, jag kommer ju inte vara så mycket i Karlstad mer framöver. Hur mysigt som helst hade vi! Vin, skratt och prat. Bästa kvällen ♥
 
I förmiddags blev det träning, jag trottsade mitt dumma skoskav. Nu får jag väl halta med min stackars fot igen, haha, men det var det bannemej värt. 5 km jogging på bandet och lite styrka för kroppen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JÄRNBRIST OCH UPPSATS.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-22 / 14:05:34
Jag har varit totalt omänskligt trött senaste tiden. Kanske är det bara vårtrötthet eller så är det något annat. Hur som helst så har jag skaffat mig Blutsaft, lite extra järn har väl ingen dött av?! Jag hoppas så att det ska hjälpa lite. 
 
Annars då? Det börjar komma igång lite med det här med uppsatsen nu. Så himla roligt! Eventuellt ska jag träffa min handledare i början på nästa vecka. Vad jag ska skriva om berättar jag en annan gång ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

LEO.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-22 / 08:14:00
Åh, jag älskar verkligen Converse. Passar ungefär till allt och är bekväma att gå i, ett måste för mig som har hund! Inte så himla ofta man skulle få användning av ett par högklackade saker direkt... Såå, slog till på paret nedan. Så fina! Och som en viss person skulle sagt: "Det är en investering!" Haha... Nu vill jag bara ha vår och barmark, inte is och snö. 
 

FREDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-22 / 08:00:23
Hej och godmorgon!
 
Jag var minst sagt uppe med tuppen imorse, det är skönt att börja dagen tidigt. Vet inte om jag ser fram emot helgen så vansinnigt mycket, ska stanna här i Karlstad och det jag har att göra är att plugga ;) Men bra att få det gjort! 
 
Hur som helst fick jag i alla fall lite fler veckor att jobba i sommar, så skojigt! Sju veckor har jag nu allt som allt. Ska jobba så mycket som bara går och spara till framtida bilen! Åh så härligt med bil! 
 
Fy så mycket jag saknar lillen. Vill ha honom i min famn och gömma ansiktet i hans härliga fluffpäls... Världens bästa hund ♥ 
 
,
 
 
 
 

TROJA- MYS.

KATEGORI: | 2013-03-20 / 19:07:00

Ikväll är det mys med Troja och brudarna!

 


TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-19 / 07:05:33
Heeeej!
 
Nu kör vi en heldag på Uni!
 
 

PINK.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-18 / 14:55:15
Hur får man motivation till att inte ge upp sin träning och istället orka fortsätta även när man inte ser resultat eller har någon energi? Det är frågor jag tror alla ställer sig ibland?! Varför plåga sig ut på en joggingtur när man inte måste liksom?
 
Jag har börjat skriva upp vad som kändes bra, hur det kändes efteråt osv efter varje träningsgrej jag gör. Blir man inte motiverad av att läsa hur jäkla härligt det kändes efter det där gympasset så vet jag inte vad. Man tränar för sin egna skull, för att orka och må bra. Ibland är det inte tillräckligt för att faktiskt hitta motivationen, men att skriva ner allt positivt och bra med träningen kanske man kan lura sig själv lite och bli en smula mer taggad än vad man egentligen är! Vad tror ni?!
 

HÄRLIGA MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-18 / 09:49:39
Hej på er!
 
Jag vaknade av mig själv strax före klockan 07. Hur härligt är inte det? Ännu härligare var det att ta en PW innan frukost. Hej massa energi!
 
Dessutom har jag just ringt och planerat in dagar jag ska gå bredvid på nya jobbet, spännande! Dock blir det så himla vimsigt med alla datum och vilka våningar jag skulle vara på vid vilken dag, men hoppas att jag fick allt rätt, haha... 
 
Nu: jobba på frågeställningen till uppsatsen... 
 

TRÖTTMÖSSAN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-17 / 19:08:10
Hej.
 
Hua så trött jag blev, har sovit ett par timmar. Välbehövligt känner jag ;)
 
Något som också skulle behövas är att plugga lite, så det får väl bli kvällens sista syssla. Men först ska jag bara tipsa om kanske världens godaste mellanmål; färsk mango med vaniljyoghurt! 
 

WORK OUT.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-17 / 14:59:19
Hej!
 
Det gick toppen att köra de 18 milen upp till Karlstad igen. Lite trafik, gött. 
 
Direkt när jag kom hem packade jag gymväskan och drog till Actic och svettades rejält. 5 km jogging på löpbandet och sedan lite blandade, underbara, hemska övningar. Åh som jag längtat! Det är alltid lite tungt att dra igång efter att man varit sjuk, men nu så!
 
Dagens himmelskt goda lunch:
 

MOT VÄRMLAND. IGEN.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-17 / 08:29:09
Hejsan. 
 
Idag åker jag tillbaka till Karlstad. Det känns såhär roligt:
 
 
Men! När jag är framme tänkte jag ta och köra stenhårt på gymmet, plugga och sedan sova. Då kommer det genast kännas bättre ;)

ROSA FÖR TJEJER, BLÅ FÖR KILLAR.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-16 / 19:15:34
Jag var iväg och köpte lite kläder till min lilla kusin, för det är ju så himla roligt att gå runt och titta på alla små kläder! Men alltså, man får verkligen som en smäll på käften när man går till barnavdelningen- det är så sjukt uppdelat mellan pojk- och flickavdelningar. Blått till pojkar och rosa till flickor. Häftiga tryck till pojkar och söta tryck till tjejer. Kanske borde man bara rycka på axlarna åt det här, men hur påverkas man egentligen som barn? Det som jag stör mig mest på är klädernas funktion, flickornas kläder både ser och verkar mer obekväma än pojkarnas? 
 
Vi ska alltid vara som alla andra, för herregud vad ska andra tycka?! Det som gör mig ännu mer ledsen är att jag själv vill passa in, jag vill att mina framtida barn ska bli behandlade som alla andra, och då krävs det kanske att man gör som alla andra gör. Jag skulle inte vilja att min son skulle gå till skolan i kjol eller klänning med rädsla för att han skulle bli retad eller bli behandlad fel. För det tror jag tyvärr skulle hända.

Vad köpte jag då för kläder till min kusin?
Jo, det fick bli en svart tunika och ett par lila leggins. Hyffsat neutralt. Förutom att pojkar varken bär leggins eller tunika... Suck! Det är inte lätt det här, men bekväma är nog kläderna jag fick med mig hem i alla fall. Det är det viktigaste. 
 
 
TJEJ- topp från Lindex... 
KILL- tröja från Lindex...
 
 

ECO BEATY BY SOFIMAR.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-16 / 17:31:00
På Tisdag om två veckor ska jag göra något som jag aldrig gjort förut, men behövt! Nämligen en ansiktsbehandling samt hudanalys! Ska bli så himla härligt. Såå, en 30 minuter lång AHA- behandling väntar på morgonen och sedan hem till killarna i Skövde. Första ska bara en lång pluggvecka avklaras. Men det ska jag väl fixa?! 
 
Fram till ungefär mitten på högstadiet hade jag jättefin sametslen hy, men efter det kom tonårshyn, och med besked, haha... Det har blivit mycket bättre sedan det var som värst, men fortfarande kan hyn aldrig bestämma sig om den är torr eller fet eller något mitt emellan. Det ska i alla fall bli skönt att bli "utredd" och få tips om vilka produkter som faktiskt passar mig, för nu är det lite smått kaos i mitt ansikte! Jag skriver lite mer om detta när jag väl vart iväg och fått behandlingen. 
 
En blond (!) och glad Sofia förra våren 
 

PÅ BERGET.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-16 / 11:36:48
Det finns ju inget härligare än att promenera på Billingen! Fin natur och många promenader att välja bland. Baxter tyckte helt klart att det var superkul! Att få andas in ordentligt med friskluft är heller aldrig fel... 
Jag älskar verkligen livet som hundägare. Alltså, det säger jag ju hela tiden, men jag menar det av hela mitt hjärta. Att få se Baxter glad och springa runt och nosa på nya områden gör allt så roligt!  
 
Vad ska vi hitta på nu då? Jag är full av energi och vill bara göra massa saker ju! 
 
 
Såhär fin är utsikten
 
Puss puss!
 
Baron Baxter!
 

ONLY MISS THE SUN WHEN IT STARTS TO SNOW.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-16 / 09:04:26
Helgfrukost är bland det bästa som finns. Myyys! Såklart ska Baxter vara med på fönsterbrädan också ;)
Jag tänkte dra med mig Tim och B upp till berget och ta en promenad sedan, bäst att passa på medan vi har bilen. 
 
 
 
 
 

STOLT+.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-16 / 08:25:26
Hej och god morgon!
 
Vi börjar dagarna riktigt tidigt nuförtiden. Antar att det har med ljuset att göra?! Skönt att komma igång tidigt iaf.
 
Nåväl. På bilden nedan ser ni ett kretskort. Det roliga med det kretskortet är att det innehåller Tims spel! Han har gjort den fina loggan längst ner i högra hörnet också :) Duktig! Jag är ju inte så insatt i det här, men jag tycker hur som helst att det är jättekul att det börjar hända grejer och att det Tim gör i grafik-väg verkligen uppskattas!! 
 
 
 

FOOD+.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-15 / 19:43:33
Hejsan!
 
Imorgon skulle jag och T fått besök av kusinvitamin och moster, men feber för kusinens del satte stopp för det. Synd! Vi får helt enkelt hitta på något annat imorgon. Kanske man skulle ta och plugga lite då istället? 
 
På måndag ska vi lämna in vår frågeställning till C-uppsatsen. Det innebär att vi ska veta vad vi vill skriva om, vilken analysmetod vi ska använda oss av osv... Lite smått panikframkallande med andra ord! Hjääälp. Men, som tur är har jag pratat ihop mig lite med en klasskompis som ska skriva om ungefär samma sak, vi tänkte spåna lite ideér tillsammans längre fram. Det känns himla bra. 
 
Dagens lunch: laaaaaxxxx ♥
 

DU ÄR DET FINASTE JAG MÖTT.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-15 / 10:27:01
Tänk, den 24 Mars 2012 togs bilden nedan. Utan jacka och bara tröja! Och ingen Baxter! 
När kommer våren detta år? 
 
Skutberget 
 
 

LONDON PARIS NEW YOURK.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-14 / 20:52:28
Nä, jag ska inte åka utomlands, men däremot tycker jag att vår hall ska få lite storstadsfeeling. Vi har ju planer på att fixa iordning hallen lite. Nya tapeter och en byrå. Så jag tycker helt enkelt att tavlorna nedan (från Ikea) borde få ta plats också! Vi får helt enkelt se. 
 
Det här med att välja tapeter går för övrigt sådär. Det jag älskar i mönsterväg hatar Tim. Det han gillar avskyr jag... Haha! Jag tycker helt enkelt att Baxter ska få bestämma, och självklart tycker han som sin matte ;)
 

HAPPINESS.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-14 / 20:47:27
Hejsan!
 
Jag fick jobbet. Nu är sommaren fixad. Ett steg i rätt riktning! Tack för det. 
 
Nååväl. Vi har varit på Esplanad och handlat mat, medan bilen värmde sig i garaget. Jag är så himla sugen på att fira dagens jobbframgångar med lite shopping imorgon, hehe, men vi får väl se! 
 
Jag har fått en dille på färsk mango, kan vara bland det godaste som finns?! Och knäckebröd med ägg och kaviar. Mmmm. 
 
 
 
 

Skövde.

KATEGORI: | 2013-03-14 / 06:16:45

Hejsan hoppsan. Om några timmar tar vi bilen till Skövde. Ska träffa min förhoppningsvis nya arbetsgivare för ett möte och en titt på avdelningen :) hoppas hoppas hoppas på jobb!!!


ATT VARA KREATIV.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-12 / 13:15:18
Det är underbart att få vara kreativ. Jag önskar att jag alltid befann mig i miljöer som gör att man vill skriva, fotografera och teckna. Universitetsstudier bidrar oftast inte direkt till skaparlust, man får hela tiden dåligt samvete när man inte läser kurslitteratur, ungefär. Därför tycker jag också att det känns lite tomt, när man just inte har den där tiden över där man kan hitta på vad man vill och engagera sig i det till hundra procent. Lite halvhjärtade försök som mest skapar frustration. 
 
Jag har länge gillat Elsa Billgren. Om det är någon som man får inspiration av så är det väl av henne! Jag vill ha röda läppar och eyeliner. Flanera runt med kameran i högsta hugg, fånga de perfekta ögonblicken på bild och skriva vackra dikter om kärlek och brustna hjärtan. 
 
Världens finaste Elsa 
 
 
 
 

Sushi.

KATEGORI: | 2013-03-12 / 12:36:37

Lycka är när mannen kommer hem med sushi!


007+ WORK OUT.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-12 / 09:47:08
Hejsan!
 
Jag startade dagen tidigt med en sväng till gymmet! Har ju varit sjuk och befunnit mig i Skövde, men nu jäklar tog jag bilen bort till Sundsta och körde lite! Såhär i efterhand känns det så himla bra både i kropp och huvud. 
 
Igår hade jag och brudarna filmkväll här hemma hos mig i huset. Vi kollade på Skyfall, snackade och mumsade frukt. Bästa kvällen på länge. Nu känner jag att jag sprudlar av energi! 
 

Pictures.

KATEGORI: | 2013-03-10 / 12:24:27


FRISBEE.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-10 / 08:04:52
Baxter fick som sagt massa fint igår. Bland annat en frisbee! Såå, när gräset tittar fram lite mer ska vi bannemej ut och leka! Vi satsar på att Barre ska bli lika duktig som hunden nedan ;)
 
 
 

KALASET.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-10 / 07:32:57
God morgon!
 
Vi hade det så trevligt igår! Det var jättekul att alla kunde komma och så himla kul att få träffa mina goa släktingar. Det värmer. 
Baxter blev riktigt bortskämd med både massa smaskigt godis och leksaker. Nu har han att göra ett bra tag vill jag lova! Ska se om jag kan få tag i lite fler bilder från kalaset senare :) 
 
 
Baxters 1-årstårta
 
 

Redo.

KATEGORI: | 2013-03-09 / 10:34:22


Morgon i Skövde.

KATEGORI: | 2013-03-09 / 06:58:00

Hejsan!

Befinner mig i lilla Skövde nu igen :) äntligen! Självklart vaknade jag tidigt, men då passade det ypperligt att ta en liten promenad med Baxter innan frukost!

Idag ska Baxter ha sitt 1- årskalas! Ska bli så himla skoj! Självklart kommet det bilder senare ikväll ;)


RAW FOOD.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-06 / 14:55:22
Hejsan!
 
Jag är nyss hemkommen efter en långfika på stan med en vän. Efter det blev det lite shopping. Så jäkla välbehövligt att komma ut lite och göra något mer än hosta och ha feber :) För en gång skull var det mycket trevligt att få göra sig i ordning lite och slippa se ut som ett vrak! Dessutom mår jag mycket bättre idag. Tack för det!
 
Raw food är spännande! Man äter mat som inte värmts mer än till cirka 40 grader. Det gör att alla nyttigheter finns kvar i maten, man får i sig mer bra saker helt enkelt. Jag gjorde en smoothie med babyspenat, ägg, banan, apelsin, linfrön och vatten till lunch. Så himla god och väldigt mättande! Kul att exprimentera lite :)
 
 
 
 
 

MÅLSÄTTNINGAR.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-05 / 20:00:22
Det här med att ha ett mål är otroligt viktigt för mig. Det hjälper till att se det viktiga i nuet. Att man måste göra alla steg för att komma till sitt mål. Då blir också de där stegen som kanske inte alltid är så roliga åtminstone lite mer betydelsefulla. 
 
Jag och T har bestämt oss för ett gemensamt mål. Och det är att vi nästa vår ska köpa oss en bil! Livet blir otroligt mycket enklare, man kan göra fler saker, åka när och vart man vill osv, osv. Vi vill ha en bil som är relativt ny, praktisk och snygg. Men framför allt ska det vara kvalitet och helst inte gå sönder. Någonsin. Såå, med andra ord kanske vi ska skaffa oss häst och vagn istället. Närå. Vi får helt enkelt se vad det blir för någon beroende på vår ekonomi just då. Vi har iaf ett mål och det är att spara pengar! 
 
 
 
 
 
 

CHOCOMANIA.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-05 / 19:37:22
Älskar The Body Shops chokladprodukter! Tyckte att de doftade sådär första gången jag dofta på dem, men nu älskar jag dem. Så det kan bli! De har även gett ut handsprit i bland annat doften mango. Den doftar inte sådär "spritigt" som vanlig handsprit gör. Gött! Såå, det jag gör om dagarna är alltså att dofta på mina choklad-grejer. Ungefär. Mumma! 
 
 
 

...

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-05 / 11:46:59
Jag är så himla trött, ledsen och besviken. Känns som ett jäkla skämt allting. 
 

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-05 / 11:42:10
Hejsan,
 
idag är jag nästan levande. Nästan. Film och té är min melodi. 
 
 
 

Influensa.

KATEGORI: | 2013-03-04 / 02:32:26

Alltså nu är det inte roligt. Kan inte sova, men känner att jag behöver. Hostar så jag nästan spyr, näsan rinner som en vattenkran och jag fryser som ett djupfryst torskblock. Tycker bannemej synd om mig själv, haha...

Ts pappa hjälpte mig med statistiken igår. Så himla snällt. Nu känner jag dock ingen ork till någonting alls. Fy fy. Jag satt och pratade med mitt anteckningsblock med Baxter på igår. Klappade honom på huvudet och pratade bebisspråk med honom (anteckningsblocket). Såå, nej jag är inte riktigt frisk.

Nu: försöka sova bort influensan.


DAGENS FUNDERING.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-03 / 11:41:31
Jag älskar att läsa bloggar. Det är som dagstidningar som uppdateras flera gånger om dagen, samtidigt som att det känns som att man kommer en person närmare. Intressant helt enkelt! 
 
Man kan ju dock inte låta bli att bli lite skeptisk till hur vissa personer tänker och hur det kommer sig att de gör som de gör. Men det finns säkert en logisk förklaring till allt. Som till exempel Blondinbella. Hon och hennes kille åker till Göteborg från Stockholm för att ha en spa- helg. Hur kommer det sig att man sätter sig i en bil och åker flera timmar för att gå på ett spa när det finns ett, antagligen, precis lika bra spa några minuter i bil bort? 
 
Men! Allt har säkert, precis som jag sa, en logisk förklaring. Kanske:
 
  • Bella har ett sjukligt stort behov av att åka bil. 
  • Kanske de fått någon hemlig info om att Stockholm kommer slukas av ett stort svart hål i marken och tyckte att de vore passande att åka bort.
  • Hon fick ett bra prismässigt erbjudande på ett spa i Gbg och tänkte därmed vara en bra förebild när det gäller att spara pengar. Glömde gjorde hon dock att det kostar pengar med bensin. Woops! 
 

SNART NY VECKA.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-03 / 11:23:00
Ny vecka, nya tag! Jag kan nog tyvärr både glömma Uni och Actic den här veckan, men lite promenader och hemmaplugg får det bli. 
 
Jag älskar att ha struktur på mina dagar. Jag blir mer effektiv och vet vad jag ska göra vid vilket dags. Det blir som en trygghet. Det är så lätt att man går runt och gör ingenting om man inte har bestämt vad som ska göras. För att göra det hela lite roligare brukar jag skriva upp grejer som även är kul att göra och som man inte måste, till exempel "titta på en film" eller "läsa 2 kapitel i en bra bok". Är det mycket som ska göras lämnar jag almanackan och gör listor som jag sedan bockar av allt efter som. 
 
Nästa vecka ser ut ungefär såhär: 
 

Vilodagen.

KATEGORI: | 2013-03-03 / 07:49:54

God morgon!

I mitt fall är morgonen inte så god, mår till och med sämre än igår, blä! Har grundat med smoothie igen, hoppas den kan jaga bort bacillerna fort :)

För övrigt saknar jag Baxter. Som tusan.


LEO SHOES.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-02 / 20:49:00
Jag har haft, och har fortfarande, en dille på djurmönstrat. Skorna nedan tycker jag är helt bedårande! "Ja tack" skulle jag och mina fötter säga! :) Visst är dom coola!?
 
 
 

BLI FRISK.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-02 / 18:56:26
Tillbaka i Värmland. Har tagit lite alvedon, gjort mig en smoothie med kiwi, apelsin och banan, macka med makrill och såklart kaffe! Nu ska jag koncentrera mig på att bli frisk igen. 
 
Ikväll är jag själv här i huset. Ska titta lite på Melodifestivalen och sedan lägga mig tidigt. 
 
 

Mot Karlstad.

KATEGORI: | 2013-03-02 / 15:51:29

Sitter på bussen nu och mår som en påse mosade äpplen. Ts pappa ska iaf hämta mig på stationen och sedan ska jag gå och lägga mig och sova....


LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2013-03-02 / 12:24:49
Hejsan!
 
Idag vaknade jag upp med feber, snuva och ont i halsen. Perfekt- ännu mer motiverande att sitta med en statistikbok i handen. Dessutom åker Ts mamma utomlands på onsdag, jag vill verkligen inte smitta henne! Jag tar hur som helst bussen tillbaka till Karlstad i eftermiddag. 
 
Jag trotsade febern och bad T och Baxter att ställa upp på en liten "familjebild", hahaha... Tycker att vi får vara lite bättre på att fotografera men framför allt framkalla bilderna sedan! Så det har jag också gjort- skickat iväg lite foton på framkallning alltså :)
 
Inte så himla lätt med självutlösaren... Bättre än såhär blev det inte!