BAXTER AND THE CITY.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-29 / 19:53:50
Hej på er!
 
Allt går så bra med Baxter! Han verkar veta vad han heter nu! Har haft honom en del lös ute och så fort jag lockar med godis kommer han springandes, duktig vovve! När dom blir runt 6 månader är dom tonåringar- då ska det minsan inte gå lika lätt att få dom att lyda när det gäller inkallning. Men än så länge är jag väldigt poppis! 
 
Igår kom Ts mamma hit och hälsade på. Fick så fina blommor :) Baxter var väldigt blyg, men såklart lika söt som alltid! Man smälter.... 
 
 
 

IDUN MINERALS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-28 / 15:31:20
Hej!
 
Att gratis är gott, det kan vi ju alla konstatera att det stämmer! Läppglanset nedan fick jag hem gratis efter att ha gillat Idun på Facebook. Finns på Apoteket och ska inte innehålla några konserveringsmedel. Älskar färgen och konsistensen på det! 
 
 
 

TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-28 / 09:59:39
Hej på er! 
 
Natten har gått toppen! Baxter har sovit som en stock tills jag tog ut honm på första promenixen vid 6. Sedan dess har vi hunnit bada och äta frukost :)
 
 
 
Datanördarna... 
 
 

ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-27 / 20:58:41
 
 
 
Hej på er! 
 
Här kommer en liten bildbomb på min lille bus. Han har bara varit här en dag, men är väldigt lugn och harmonisk av sig! Han vill gärna vara med när vi sitter i soffan och verkar tycka om uppmärksamhet :) Han är helt underbar!
 
Strax ska vi gå ut sista gången för idag! 
 
 
 

FÖRBEREDELSER.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-26 / 20:45:02
Jag håller på att förbereder för fullt inför lillens ankomst. I morgon flyttar han hit! Har gjort i ordning en liten bädd nedanför min säng, så kan jag lätt sträcka ner handen till honom om han är pipig på natten. I min säng ska han inte sova, men vi får väl se hur det går med det ;) 
 
Ett till besök hos djuraffären fick det också bli. Köpte foder från Royal Canin som ska vara bland det bästa vad jag har förstått, dessutom är det det han äter nu. Klosax, hundschampoo, leksaker och lite annat fick det också bli. Halsband, koppel och sele har jag redan införskaffat. Så nu tror jag att det är ganska valpvänligt här hemma! Saker av värde har flyttats långt från golven och galler för inhägnad, om det skulle behövas, kan jag låna av Mia. 
Baxter lilla älskling, jag är redo för dig nu! 
 
 
 
 

BAXTER.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-26 / 08:03:04
Hejsan!
 
Jag, Tim och Mia var iväg och tittade på hundar igår i Kil. (Mia är ju hundexpert hon, och dessutom min härliga granne, så det kändes väldigt bra att ha med henne!) 
 
Hursomhelst. Alla hundar var så otroligt trevliga och glada och jag fastnade för den minsta av de två pojkarna. Han ska få flytta hem till oss! Han är redan fyra månader gammal och alltså inte yttepytteliten. Nu när jag är ledig några veckor passar det extra bra, då kan vi lära känna varandra ordentligt. När jag väl jobbar är Tim med Baxter. Vi ska aktivt träna ensamträning så att det fungerar att han är ensam några timmar när T är i skolan och jag på praktik till hösten. Dessutom ställer Mia upp på passning om det skulle behövas nu. Om jag visste att det inte skulle funka skulle jag aldrig någonsin skaffa hund, men nu har vi turen att allt kommer att klaffa! Till våren skriver jag C- uppsats och då kan jag dessutom vara hemma mycket! 
 
Och det roliga var att uppfödaren hade gått i samma klass som Ts bror och att mamman till uppfödaren kände Ts mamma... Vilket sammanträffande! Och det känns ju himla bra att man vet vilka det är och att de är seriösa!! 
 
 
Herregud vilka moderskänslor jag fick igår när lillen höll på att somna i min famn och tittade upp på mig... Är det såhär det känns att bli morsa? Nu väntar vi på att han ska besiktigas en sista gång! Åh gud han är så fantastisk! 
 
 

HAPPYFACE.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-24 / 14:47:33
Hejsan!
 
Vi har hunnit med att göra lite skoj idag! Jag lämnade tillbaka den trasiga tröjan och fick pengarna tillbaka (yeees!) och sedan har vi tittat i lite andra affärer. Vi hade tänkt att ta en PW förut, men jag fick så himla ont i magen att jag fick stanna inne istället. Segt! 
 
 
 
 

DAGENS FNISS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-24 / 08:47:51
Tim i ett nötskal! Haha... 
 
 

SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-24 / 08:41:03
Hejsan!
 
Jag har just ätit frukost och lite senare ska jag och T ut och åka en sväng. Ska försöka byta den nya tröjan som gick sönder, men det kanske är till att vara för optimistisk då jag inte har kvar kvittot, hehe. Men vi får väl se. 
 
Även om det inte är någon större panik ännu, så måste jag nog börja rensa här i lägenheten och se till att börja packa ner grejer som ska ner till Skövde. Vinterkläder och sånt. Och allt annat ;) 
 
Hur som helst längtar jag som en tok tills syster kommer hit! Festival och massa annat kul blir det! Kanske åka bussbåt? Ska se till att hon får se så mycket som bara går av mitt älskade Karlstad! 
 
 

PUG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-23 / 14:25:24
Hej på er!
 
I över ett år nu har jag velat skaffa en fyrbent liten vän. Funderat, tänkt, funderat och tänkt... Om och om igen. Snart känner jag mig redo. Jag tycker att det känns lite för tomt i mitt liv utan ett djur. Något som saknas. 
 
Jag vill ha en hund som inte är för stor och heller inte en brukshund, en enkel liten sällskapshund helt enkelt! Jag är säker på att en mops skulle passa mig alldeles ypperligt! Det ser visserligen ut som att de sprungit lite för fort in i en bergvägg, men, jag kan inte annat än älska denna fulsöta ras! ♥
 
 
 

THEY DIDN´T EVEN MAKE A SOUND.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-23 / 13:18:02
Hejsan!
 
Jag hade det fint på mitt 14,5 timmars pass på jobbet igår :) Nu blir det skönt med lite ledigt! 
 
Vaknade iaf vid 9 och kollade på filmen I dont know how she does it. Den var mysig! Finns det något bättre än att lata sig lite på morgonen!? Och slippa få dåligt samvete! Nu tänkte jag fortsätta på det lugna spåret och göra precis vad jag vill idag. Skönt!! 
 
 
 
Morgonens muminmugg ;) 
 
 

TREVLIG MIDSOMMAR!

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-22 / 05:40:56
Hej!
 
Glad midsommar på er! Ät massa sill och potatis nu, så hörs vi mer imorgon! :)
 
 
 

TREVLIG KVÄLL!

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-21 / 13:54:02
Jag har sovit ett par timmar nu precis, blir så himla trött av mina allergitabletter. Men nu hinkar jag i mig kaffe, så vi hoppas på att det ger lite ny energi ;) 
 
Just nu längtar jag såå till lördag! Då hoppas jag på att det regnar ute så att man kan ha filmdag och bara mysa hela dagen lång! Eller vad säger du T? Börja ladda hem nya filmer! 
 
Nu sticker jag iväg till Färjestad för hard work work! Ha en trevlig kväll och sedan en fin Midsommarafton! ♥
 

JUST SOMEBODY THAT I USED TO KNOW.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-21 / 10:15:24
Hej på er!
 
Jag vaknade tidigt idag, lite arbetskläder var tvugna att tvättas så ingen sovmorgon direkt, tyvärr. Gårdagen på jobbet gick fint. T hämtade mig på rasten och bjöd på thai-mat! Världens bästa paus från jobbet! 
 
När jag kom hem igår hade jag ett litet paket från mamma som väntade. Vad det innehöll ser ni nedan ;) Så gulligt!
 
 
Nåväääl. Jobba ska jag göra idag också, fast ikväll. Det kommer att bli en jättebra kväll känner jag :) Härligt! 
 
 
 
 
 

TRÖTT TJEJ.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-20 / 05:42:19
Hej på er!
 
Kaffet får jobba hårt just nu! Strax sticker jag iväg och tar en delad tur på jobbet. Himmel som jag längtar till kvällen och sängen!!! 
 
Ha en fin dag ♥
 

JOBB.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-19 / 14:34:38
Alldeles strax sticker jag iväg till jobbet. Är brutalt osugen på att jobba ikväll, men vad gör man inte? ;) Får helt enkelt se fram emot nästa vecka, för då kaaanske jag tar en tur till Örebro och hälsar på syster. 

Lämna en liten kommentar så blir jag glaaad ♥


FAIL.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-19 / 11:11:18
Haha, precis efter att jag tog denna bilden igår såg jag att det blivit ett stort jäkla hål i tröjan, precis vid armen. Min favorittröja och allt... Vi får hoppas att mina ynkliga sykunskaper räcker till helt enkelt. 


EN EFTERMIDDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-19 / 11:07:38
Hej på er!

Jag sitter här och dricker morgonkaffet efter en PW med Tim. Igår begav vi oss till Stugan för en trevlig eftermiddag i naturen. Vi matade fiskar, tittade lite på tv och åt lite godis. Lugnt och skööönt! Det behövdes verkligen, resten av veckan blir hets, hets och hets! 










DET SPELAR INGEN ROLL OM DU HÅLLER MIG HÅRT, INGEN KOMMER ATT MINNAS OM HUNDRA ÅR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-18 / 12:30:15
Hej!

Åkte till jobbet för att förnya min delegering, det tog ungefär 30 sekunder. Kändes lite ovärt att åka ända dit för det men... Jaja! 

Fick hem papper från KBAB, bekräftelse på att lägenheten är uppsagd och lite besiktningspapper och sånt. Niceee!! Ska bli så skönt när allt är klart med flytten och det! 


Jag tror för övrigt att jag råkade ha i silverschampo lite för länge i håret igår, för vissa små partier i underhåret blev nästan grå/ vita?! Haha... 


MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-18 / 08:33:30
Idag är ingen vanlig dag, nä för idag börjar mitt sommarlov. Dessvärre slutar det idag också. Man kan inte få allt ;)

Ska iväg en sväng till jobbet för att fixa en sak, sen får vi se vad som händer. Imorgon blir det i alla fall en lååång sovmorgon, för en sådan blir det inte på ett tag. 

Nåväl. Regnet hänger i luften och det känns som att det är höst ute? På med kappan sen!

Ha en bra dag! ♥









LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-16 / 21:20:05
Hej på er!

Det har varit en himla långsam dag idag som mest bestått av tentaskrivande och deckar- läsning. Samt lite tvätt/städ och extremt regnig promenix. Imorgon ska jag gå in till stan och få gjort lite ärenden, och viktigast av allt- få färdigt den förbannade tentan! Jag fick i alla fall godkänt på min kompletering på Wellness-tentan. "Din kompletering får duga" fick jag som svar. Hahaha, ja men det lät ju fint det, ha en bra sommar du också, ungefär.

Kroppen är helt otrolig egentligen. Det är lite mycket nu med allt, egentligen inte alldeles jättemycket, men tydligen reagerar jag ändå. Kroppen säger ifrån med blixtrande huvudvärk och ovanlig stelhet. Knepigt det där! Jag försöker i alla fall slappna av så gott det går. Kaaaanske borde man ta åt sig lite av allt det där Mindfulness- tjaffset jag skrivit flera sidor tenta om...

Svartvit suddbild och härligaste muminkaraktären är allt jag har att bjuda på i bildväg ;) Längtar så efter att fota vackra landskap och bloooommor. 




STRINGHYLLOR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-15 / 18:01:22
Stringhyllorna nedan tycker jag är så otroligt fina! Hade passat perfekt att ha i köket och ställa mina muminmuggar på! :) 







ALLA DESSA VÄGAR.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-15 / 15:22:29
Hej på er!

Jag är tillbaka i Karlstad igen. Känns trist, jag vill ju bara vara i Skövde nu. 

Höll på att få panik imorse när jag tänkte på att tentan ska vara färdig på söndag. Dessutom har jag fått nackspärr och det känns som att det bara blir värre och stelare.
Jag försöker varva tentaskrivande med att läsa spännande deckare. Då känns det lite bättre. Men helst av allt skulle jag bara vilja sova i hundra år :)
 


UNION JACK.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-14 / 19:22:04
Okej, nu har det blivit ännu lite mer ny inredning här! Två stycken nya kuddar och pallar fick ta plats här i lägenheten. Jag tycker att vår lilla spelhörna är jättefin nu ja ;)




GODINGARNA.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-14 / 16:40:18
Det värmde så i lilla hjärtat att dessa godingar var här idag ♥






FLOWERS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-14 / 16:25:52
Hejsan!

Mamma och syster har just åkt hem och Tim är och kollar på en ny tv- bänk. Har haft en så trevlig dag och nu känner jag att jag har massa positiv energi! 

Jag älskar att ha en bukett blommor på bordet, det gör allt så mycket trevligare! 





RUN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-13 / 19:27:41
Sådär ja, 5 km löpning är nu avklarad och jag kan konstatera att knät inte är min bästa vän.
Imorgon kommer mamma och syster hit och hälsar på, så skoj! Jag och T ska laga middag och sedan ska jag göra chokladmousse till efterrätt. Denna veckan ska jag försöka slappna av och ha roligt så mycket det bara går, nästa vecka blir en monstervecka som avslutas med ett jobbpass mellan 7-21.30 på Midsommarafton ;)


DAGENS SOFIA.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-13 / 16:28:02
Åh vad skönt, jag har just varit hos frisören. En äldre kvinna var det som klippte och gjorde slingorna. Älskar äldre människor! Inte för att jag ogillar unga personer men... Dom är så coola, så mycket kunskap och erfarenheter som man själv inte ens kommer i närheten av! Det är värt att se upp till. Även om Blondinbella och alla andra unga entreprenörer är duktiga och ambitiösa, tycker jag inte de kommer i närheten i coolhet när det gäller äldre personer med massa livserfarenhet.
För övrigt har jag och T shoppat mer inredning idag... Hehehhe. Jag köpte vita gardiner med små rosor på och lite nya muggar, en kaffeburk och servetter och lite sånt ni vet. Hem & Hobby i Skövde är lite utav en guldgruva om man bortser från allt skit de också har!
Haha, älska mina framtänder som ploppar ut....

KEEP GOING.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-13 / 11:42:12
Jag var ute på en långpromenad igårkväll. Då längtade jag verkligen efter att jogga! Det var några veckor sedan sist då jag ville vila knät lite, men ikväll får det nog bli en springtur!!

JÖBB.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-13 / 11:21:58
Hoppsan. Jag har tackat ja till massa jobb nästa vecka, och idag tackade jag ja till ännu mer. Det blir fint på kontot det i augusti. Just nu vill jag bara dra täcket över huvudet, haha... Närå, blir så fint det. Men jag fattar inte hur jag ska klara av att pallra mig upp klockan 5 på morgonen... Åh herregud.

ONSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-13 / 10:21:16
God morgon!
Ja här sitter jag och försöker få färdigt tentan. Hur segt kan det gå egentligen? Vill att det ska bli söndag så att den mååste bli färdig. Hinkar i mig kaffe så jag ska bli lite piggare och kanske få någon slags utomjordisk kraft så att det går superfort att skriva. Ungefär.
Jaja. Igår var jag och T på Jysk och shoppade järnet! Jag köpte turkosa jättefina handdukar att ha i badrummet och T köpte sängkappa och gardiner. Himla fint blev det! Men känns fortfarande lite tomt härinne, vi behöver lite mer tavlor och sånt.
Det finns en väldigt trevlig liten inredningsbutik i Skövde, Edvins Corner. T hade sett ett jättefint tv- bord där en annan gång, som var som ett stafli man ställde teven på. Skulle ta lite plats och för övrigt supercoolt! Men nu såg vi inte det i butiken längre såklart, men det gick att beställa hem! Meeeeen. 7 tusen skulle det gå på. Hahahahhaha. Jävla stafli.

HÅRIGT VÄRRE.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-12 / 12:10:21
Alltså jag och mitt hår... Det är himla skoj att förändra sig och ändra hårfärg. Men nu ska jag verkligen hålla mig till blont ett bra tag, trivs nog bäst i det. Imorgon ska jag testa frisören som ligger ett stenkast från Ts lägenhet. Hoppas det blir bra! Utväxten ska försvinna och ragget ska klippas. Ska bli skööönt!
Nåväl. Jag håller på att skriva på tentan. T satte upp dörren till köket, så nu har vi varsitt rum. Himla bra lösning! Jag sitter och tittar på massa saker som jag vill måla vitt. Den nyuppsatta dörren till exempel... Köksväggarna.. Kanske måla köksluckorna i någon retrofärg? Typ citrongul, mintgrön... Inredning är roligt!
Från mörkhårig till ljus...

FRUKOSTJAKT.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-12 / 08:55:29

Hej!

Vi åkte faktiskt till Skövde igår sent på kvällen och vaknade upp nu för en stund sedan. Till ett tomt kylskåp. Så jag tog lilla brummen och väntar nu på att affären ska öppna och vi ska få frukost. Himmel så lyxigt det känns att ta BILEN för att handla. Älskart!


LÄSLUS.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-11 / 19:07:14
Nu när det snart blir lite ledigt (skriv dig själv dumma tenta!) ska jag ägna mig åt att läsa massa roliga böcker som inte är kurslitteratur. Älskar Lars Keplers böcker och denna nedan införskaffade jag idag. Snart blir det till att börja läsa!

BUTTERFLIES.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-11 / 18:37:58
Hej!
Jag är så himla glad över att lämna Älvgatan för gott i september. Där Tim bor är det mycket lugnare, det längtar jag efter! Vi pratar lite om hur vi ska inreda och vad vi ska köpa till lägenheten. Sånt är skoj! Jag vill ha mycket vitt och ännu mer vitt.
Denna fina tavla köpte vi på Ikea förra veckan, älskar den!

STAND A LITTLE TALLER.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-11 / 11:27:33
Hejsan!
Jag har sagt upp lägenheten!! 1 Oktober blir jag Skövde- bo! Känns fantastiskt! Ett nytt kapitel börjar snart ♥

MOT STAN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-11 / 07:52:47

Är sjukt trött, men påväg mot stan för att fixa lite ärenden. Sen skriva tenta!


SOL OCH BAD, TACK.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-10 / 11:27:16
Hej!
Regnet öser ner, så trist.
Nåväl. Jobbet gick toppen igår och i eftermiddag blir det ett till pass. Fick sommarens schema igår och jag är sådär nöjd.
Vill åka och bada nuuuu.

HA EN BRA KVÄLL!

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-09 / 13:21:00
Hejråå! Nu sticker jag till jobbet! Ha en fin kväll :)

LOVE.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-09 / 10:20:45
Måste bara lägga upp en till bild på min fina älskling (och blivande sambo!!)
Älskar dig.

LÖRDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-09 / 10:01:01
Hej på er!
Jag startade dagen med en regnig promenad i Mariebergsskogen. Jag tycker om att gå i regn. Det är mysigt.
Nu blir det frukost här och sedan ska jag försöka hinna skriva några rader på tentan innan det blir dags för jobb. Känns så sjukt omotiverande att jobba i eftermiddag/ kväll medan nästan alla andra är lediga och myser i soffan, typ. Blä! Men jag vet att det kommer bli en bra kväll ändå, träffa härliga människor är bra det med.

KVÄLL.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-08 / 21:11:07
Hello!
Jag läste ut min kära bok och åh så bra den var! Nu blir det lite mer lugn och ro till att skriva tentan skulle jag tror, hehe.
Jaja. På måndag ska jag säga upp min lägenhet. Istället för att ha kvar den på hösten men inte bo här flyttar jag till T istället och pendlar till Karlstad på våren. Det känns så himla rätt och jag är verkligen redo för förändring! Jag har tusen tankar och funderingar i huvudet nu, men jag vet att allt kommer att lösa sig. Jag vet att det kommer att bli bra.

PEACH.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-08 / 15:19:45
Alltså, denna dagen har inte riktigt gått som smort direkt. Det mesta har inte riktigt gått som jag har tänkt mig med andra ord. Inget jobbschema kom på posten idag heller (!!!!!), inget vatten, inget kaffe, kasst humör...
Nåväl. Jag och T gick till stan och gjort massa ärenden och nu tänkte jag placera mig i soffan med isté och bra bok och endast resa mig för att hämta jordgubbarna i kylen ;) Jag blev så himla glad för det lilla kortet jag fick av syster, så sött ♥

FREDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-08 / 10:46:28
Hejsan!
Jag och T hade en superhärlig kväll igår som startade med Ikea och avslutades med mat ute i Stugan.
Vi märkte just att vattnet är borta här igen. Fatta paniken när man inte kan få sitt morgonkaffe?! Haha. Hoppas det fixar sig snart, dom höll på och grejade med vattnet i veckan så kanske fortfarande är lite knepigt.

Vackra stad.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-07 / 10:56:10

Såhär såg det ut på min morgonpromenad. Hur jäkla fint är det inte?!


TORSDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-07 / 10:28:23
Heej!
Jag startade dagen med en långpromenad och sitter nu och dricker morgonkaffet. Vädret är härligt, men jag måste sitta inne och skriva tenta. Fy så omotiverande det är! Men snart så är jag pluggfri!
I helgen blir det jobb både lördag och söndag, så ska passa på och njuta av att slippa jobba just nu i alla fall ;)
Startar dagen med en bild på mig och katten Kajsa!

Tror du att det finns något okänt där ute som mirakulöst förblev oupptäckt?

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-06 / 20:09:14
Hejsan!
Jag har suttit i soffan och läst i Hypnotisören och ätit en liter jordgubbar. Mätt! Men det satt fint det.
Jag hittade två stycken Mumin- filmer på Pekås igår, ååh så mysigt det ska bli att titta på dom. Finns det något härligare att lyssna på finlandssvenska? Som en godnattsaga.


CHERRY.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-06 / 13:52:31
Något som alltid där himla bra att ha i badrumsskået är torrschampo! Perfekt när tiden rinner iväg eller att man bara vill ha lite extra volym i håret. Detta kommer ifrån Batiste och doftar mycket gott! Den fina flaskan gör också mycket tycker jag.

EN DAG PÅ STAN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-06 / 13:18:21
Hejsan!
Jag och Tim tog en promenad till stan och köpte sallad och satte oss vid älven och åt. Så fint väder! Precis när vi kom innanför dörren började det att regna, vilken tajming!
Vi tittade lite i butiker, främst inredning. Så roligt! Karlstad har faktiskt en hel del underbara inredningsbutiker med ganska orginella grejer! Det gillas!

TISDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-05 / 18:54:46
Hejsan!
Jag har träffat bästaste brudarna på stan idag. Himla trevligt!
Har just ätit jordgubbar med musli. Färska jordgubbar, det är sommar det... Lite Kent också gör det ännu bättre!

MÅNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-04 / 16:19:37
Hejsan!
Det har inte varit någon rolig måndag idag, tyvärr. Fick min första kompletering på en tenta idag och sen ska bästaste L säga upp sin lägenhet. Tycker det är så himla tråkigt. Det är som en påminnelse att ännu en gång strax säga hejdå till nya vänner man fått och sedan bege sig ut på nya äventyr. Även om man kommer att ha kvar de personerna som betyder mycket, blir ju ingenting som vanligt.

STOR OCH LITEN.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-03 / 17:53:55

Tims dator är enorm och min är väldigt liten. Därför tycker jag att det ser så kul ut när vi har dom bredvid varandra ;) i verkligheten ser det dock ut att vara ännu större skillnad mellan dom ;) ni kan för övrigt ignorera den obäddade sängen i bakgrunden... haha

Jag har gått och blivit sjuk nu också. Ont i halsen och huvudet. Fy! Vi ska kolla på filmen Headhunters ikväll, hoppas den är bra :)


SÄG HEJ.....

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-03 / 14:57:08
... till min nya bebis!
Jag har velat ha en systemkamera länge, och nu är den min! En Canon 1100D. Förutom att jobba i sommar planerar jag att gå lite webbkurser och verkligen lära mig kameran och förhoppningsvis bli riktigt duktig! ♥

GOASTE.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-03 / 12:36:39
Såhär ser världens goaste man ut. Han har nämligen gått med på att jag ska få ha en stringhylla med mina muminmuggar på i köket i hans lägenhet. Så gulligt! Sen ska jag även få chackrutigt golv i köket, blommiga tapeter och välja ny inredning. Eller inte... Men jag jobbar på det, haha! Närååååå.


SÖNDAG.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-03 / 10:03:30
Hej på er!
Jag är så himla glad att det blev en bra kväll igår på jobbet igår! Lugnt och trevligt. Ju säkrare man känner sig på själva arbetet ju lugnare blir jag. Det underlättar.
Jaja, jag sitter i alla fall här och äter frukost och ska strax dra igång med tentaskrivandet. Lite frustrerande när så många redan tagit sommarlov och man själv tragglar med en tenta... Men snart så!

I väntan på bussen.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-02 / 13:17:05

Sitter och väntar på bussen till jobbet nu. Hoppas som vanligt på en lugn kväll ;) har fortfarande inte fått mitt schema för sommaren än, det gör mig lite frustrerad!


SIZE ME.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-01 / 21:14:07
Jag kunde bara inte låta bli att köpa Blondinbellas tidning där hon näckar på omslaget! Hon har ju dragit igång en Size me- kampanj där hon menar att alla kroppar är bra som de är osv osv osv... Självklart är det bra, men blir det inte bara ännu mer fokus på kroppar?! Speciellt när hon placerar sig naken på omslaget.
Nåväl. Jag bakar GI- bröd till mig och T som vi ska äta nu ikväll. Och så ska vi kolla på senaste Mission Impossible- filmen. Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken ;)

BACK ON TRACK.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-01 / 18:10:54
Sådär ja, nu var vi tillbaka på Älvgatan!
Har hunnit träffa båda Tims föräldrar, trevligt! Och nu håller vi på och frostar av kylen/ frysen här hos mig. Kul fredagssyssla?! Nja, men välbehövligt. Efter det blir det matshopping.

TÅGET.

KATEGORI: Allmänt | 2012-06-01 / 12:41:31

Hej från tåget!

Snart är vi hemma Karlstad igen. Vi hörs senare! :)