29 Mars 2011

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-29 / 17:06:09
Hej hej!

Igår var jag och T ute på en liten joggingtur på sisådär 4 km. Jag tyckte det var rätt jobbigt, men desto skönare att komma hem igen :) Ska försöka bege mig ut minst en gång till denna veckan!

Jag och Linnéa åkte till Uni och lämnade in tentan idag, skönt att ha det gjort. Dessutom passade vi på att köpa lite litteratur på campusbokhandeln inför nästa kurs, nämligen Kognitiv beteendeterapi, skoj!

Jag har även kommit på att jag borde lägga upp lite gammal kurslitteratur på blocket. Sagt och gjort! Ett par personer har redan hört av sig och jag hoppas på att få sålt en del nu. Skulle sitta fint med lite extra pengar att spara inför sommaren... Inget sommarjobb ännu :(

Jag syns när jag är ute och springer iaf.....


Broccoli

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-28 / 16:36:36

Har städat och lagat broccoli- och fiskgratäng med cocos. Vad gör man inte när man har tråkigt? Hela nästa vecka blir det ledigt från Uni för att skriva tenta och likaså denna vecka, förutom opponering på fredag. Jag antar att Tim går i skolan hela veckan= långsamt här i kojan...

Vad jag tänkte komma fram till att jag äääntligen beställde hem Sex and the city- boxen på cdon.se som är grymt billig just nu, så jag slipper ha det allt för tråkigt ;)

Vår föreläsare har pratat mängder om hur man sätter upp mål på ett så effektivt sätt som möjligt. Det är väldigt många i klassen som fått sig en tankeställare och likaså jag. Jag skulle så himlans gärna vilja kunna springa 5 kilometaren på Skutberget, en riktig killerrunda... Så det har blivit mitt nya mål! Kanske lite löjligt, men annars kan man väl se det som ett lärorikt test, vi ska ju ändå hjälpa brukare att sätta upp mål- varför inte testa på hur det här med målsättning fungerar??! Så nu sitter mitt mål på kylskåpet så fint ;)




En underbar helg

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-28 / 13:38:57
Hej!

Helgen har spenderats med fina syster. Åka Porsche, äta middag med Tim och hans mamma, shoppa, äta och shoppa lite till är en del av det vi har hunnit med under helgen :)

Nu har syster återigen begett sig hem mot Örebro och jag kan inte annat säga än att det är mycket ensamt nu! Tomt och ensamt.

Love u sister ♥










Ommöblering...

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-20 / 17:29:03
Himmel vad jag slitit med att försöka kunna möblera om här hemma. Till sist blev det väl i alla fall hyffsat okej tycker jag :) Men guud vad jag önskar mig vita väggar och en platt- teve!!

Jenni har varit här och druckit té, behövde sannerligen en liten tépaus i pluggandet!

NU: hanteringsplan!!


100 dagar utan heder

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-18 / 17:56:09
Jag satt och lyssnade på Winnerbäcks låt "Stackars" och insåg just att han måste mena Big Brother när han skriver följande: "Stackars dom som låser in sig, hundra dagar utan heder. Stackars dom som lever så, stackars dom som tittar på, hur märkligt kan man må"...

Kan inte fatta att detta program blivit en sån succé. Massa blåsta människor, ja för jag tycker att dom är mer eller mindre blåsta av att ens söka till ett sånt program, som bara lallar runt och skämmer ut sig för svenska tevetittare! Hur ska de någonsin kunna tvätta bort stämpeln som b- kändis under sina liv?  Vissa har ju lyckats, men kan man inte bara bespara sig det?

100 dagar utan heder alltså... Okej man vinner massa pengar, men hedern är ju inte direkt i behåll. Japp, jag håller med dig käre Winnerbäck.

Så onödigt liksom.

Dretväder!

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-18 / 16:33:48
Japp, dretväder är vad man kallar detta hemska väder här i Värmland... Jag ramlade i mina converse i onsdags, idag höll jag också på att drutta på ändan! Jag vill ha bar asfalt och solsken blandat med fågelkvitter! Jag vill ha picknick och strosa runt i ett varmt Karlstad nu!!

Jag och fina Linnea gick på arbetsintervju imorse och det gick bra för oss båda. Mängder med folk kom på denna rekryteringsdag, men hoppas ändå att det finns en chans till att få jobb! Annars blir det illa i sommar... Vi avslutade med thaimat i Mitt i City. Nice!

Och så vart det ju lite shopping då :)
Från H&M!








Vår!

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-16 / 07:09:16
God morgon.

Tim ligger och snarkar i sängen och jag har bestämt att det är vår idag. Ska nämligen snöra på mig mina älskade converse ;) Det är härligt det!


Mina lovers

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-11 / 19:08:28

Alltså... Efter att Tim vart iväg och lämnat tillbaka bilen kommer han hem med detta på bilden nedan ♥



RED

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-11 / 16:41:03
God eftermiddag!

Idag har vi utforskat Hammarö! Massa småvägar åkte vi in på och en hel del glassiga hus såg vi :) Lite mysigt!

Jag körde på red lips idag



...Och röda naglar


Sen såg vi en väldans massa brevlådor på en rad


Och massa skog!

Blueberry

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-11 / 11:47:12
Hej hej!

Jag är mer eller mindre fortfarande tokmätt efter gårdagens blåbärspajsfikande med Mia! Efter träningen begav jag mig till affären och köpte ingredienser till pajen och sedan blev det massa killprat och tédrickande ;) Mys!

Idag skiner solen i alla fall och jag är lite mer peppad inför denna dag. Ska förutom fredagsmyset hinna med att läsa lite Stress, Kognition och Hälsa!



10 Mars

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-10 / 08:45:41
God morgon!

Sitter här och äter en god frukost och tittar ut genom fönstret- mer snö... Bara det gör ju en mer omotiverad till att starta den här dagen. Jag ska i alla fall möta upp Tim på bussen och sedan åka till gymmet en sväng, skönt.

Jag fick världens finaste överraskning av mammi igår på posten- supergott té och lite annat gottigt! Det gjorde hela min dag. Sedan att jag råkade putta i påsen med löstét rakt ner i min mannagrynsgröt var ju lite otur, men téet klarade sig som tur var :)



Är det här ett skämt eller??

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-09 / 13:50:27
... Jag hoppas det!


Black Swan

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-09 / 13:42:45

Hejsan!

Vi var i väg och såg Black Swan igår och jag tycker den var en mycket sevärd film! Jag tyckte dock att den var mycket mer läskig och psykologisk än vad jag från början hade fått för mig. Men som sagt bra, trots att jag höll på att flyga ur biostolen av rädsla vissa tillfällen...

Idag då... Tim och jag har tagit bort en dörr här som går mellan hallen och vardagsrummet, den var mest bara ivägen så nu är det mycket mer yta och lättare att komma åt och hänga av ytterkläderna. Nice! Har även lyckats börja med en metoduppgift som handlar om Urval och Experiment. Om jag har fattat rätt så borde den nästan vara färdig. Så då är det bara att sätta igång med att läsa hälsopsykologiböckerna igen då :)




Tuna

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-07 / 13:53:40
Hej hej!

Har idag spenderat min förmiddag på universitetet. Har redovisat och lyssnat på redovisningar. Nu är jag mer än trött!

Jag hade lust att gå på bio med Tim ikväll, vill se Black Swan! Men eftersom han har tenta imorgon kanska det är bäst att det blir bio imorgon istället. Det blir helt enkelt till att plugga Hälsopsykologi för fulla muggar! :)




4 Mars

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-04 / 17:18:13
Hej!

Saker och ting tycks inte gå som jag vill rikitgt. Grupparbetet vi jobbade med hade vi fattat helt fel vilket resulterade i att vi måste skriva om allt... Har börjat skriva på det nya, men det blir helt enkelt bara pannkaka av det! Så frustrerande!
Mia har i alla fall varit här en sväng och druckit lite té, så nu har jag åtminstone fått lite positiv energi igen.

Jag sprang in på H&M en sväng innan jag for hem igen efter universitetet och hittade två klänningar. Enkla men mycket fina! Perfekt varma sommardagar (När nu de tänker dyka upp...) Jag tycks ha slängt eller tappat bort mer eller mindre alla mina sommarkläder från förra året i samband med flytten, för jag fattar inte hur allt kan försvinna sådär?! Jag tycker hur som helst att jag alltid har mer höst- och vinterkläder än just sommarkläder.




Friskis

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-03 / 19:03:17
Hej!

Jag sitter och läser Friskis- tidningen blandat med Doing Psychological Research. En udda blandning ;)

Trots en aning trötthet begav jag mig ändå till gymmet en sväng och hur skönt är det inte efteråt? Helt underbart att vara slut i kroppen. Om min motivation håller i sig ett tag till ska jag ta och skaffa månadskort på friskis och därmed försöka träna omkring 2-3 gånger i veckan. Vi får helt enkelt se hur det går.

Jag och Tim åkte till Ikea innan han skulle åka till universitetet. Vad vi gjorde där? Åt en goood köttbulletallrik för 16 spänn, helt okej! Nu ikväll blir det lite mer pluggande och sedan tevetittande med älskling :)


3 Mars

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-03 / 08:47:46
Hej och god morgon!

Det blev lite underbar styrketräning igår, tror att det var precis vad jag behövde! 1 mil på träningscykel och 40 minuter styrka. Funderar nästan på att bege mig av dit idag igen, men kanske inte ska gå dit för mycket, lätt att tröttna då kanske?

Har precis mejlat iväg min del i ett grupparbete till en i basgruppen, skönt att ha det gjort i alla fall. Ska försöka sitta med lite extra plugg idag, det vill säga en uppgift i att Samla in data och Experiment...

När jag och Tim var hemma hos mig senast:


Hårpanik

KATEGORI: Allmänt | 2011-03-02 / 16:36:29
Jag fick lite hårpanik häromdagen, så idag tog jag tag i saken och sprang iväg till frisören. Jag frågade de salongerna på Kvarnberget om dem hade någon tid direkt, men det hade de icke. Det är tydligen sportlov här och då var det fullt i tidsbokningen.

Begav mig i alla fall till stan sen och fick världens gulligaste frisör som klippte mig och noppade ögonbrynen, välbehövligt både och vill jag lova. Så nu känns det mycket skönt att fått det gjort :)

Hade tänkt att bege mig en sväng till gymmet om en stund och träna lite, men eftersom det brukar vara rusning där såhär dags väntar jag nog en stund med det, så himla jobbigt när man måste vänta på att maskinerna ska bli lediga...