Ny nalle

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-31 / 18:02:13

Förra helgen skaffade jag mig en iphone 4. Det ångrar jag inte en sekund, den är verkligen bäst! Snabb och alldeles underbar. Så nu har jag alltså gått och blivit helt apple- ifierad ;)
Sitter här i soffan och har nog gett upp med pluggandet för idag, det får gå som det går på tentan imorgon. Sen blir det all in med hemtentan. Och föresten, gissa vem som blev godkänd på Psykiska sjukdomar 1? ;)


Dagens lunch

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-31 / 13:17:06
Jag har inte så väldans roligt just nu. Plugg plugg och plugg. Och lite matlagning såklart då ;)

Frukost!

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-31 / 09:19:50
Slängde in en tvätt och begav mig ut på 40 minuters jogging, göött! Har just ätit frukost och ska strax ta tag i pluggandet igen. Är så himla trött på psykiska sjukdomar just nu att jag nästan blir tokig... Bara att bita ihop ett litet tag till, sedan härlig helg :)

Pluggpaus och julklappar

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-30 / 17:27:10
Hejsan hejsan!
T har åkt tillbaka till Skövde och jag vill ha helg så fort som möjligt igen för då tänkte jag nämligen åka ner och hälsa på. Men först ska en salstenta göras och en hemtenta skrivas, bröööl!
Jaja. Snart är det jul och då ska man ju kanske passa på att önska sig lite julklappar. Har gjort en liten lista såhär i tentatider för att slippa plugga på en stund. Här kommer den:
  • Kramar och besök ♥
  • Alfapet, brädspel
  • Yankee candle, vanilj eller liknande
  • Chokladkaffe
  • Hello cupcake, bakbok
  • Duo body butter, vanilj (otippat va?)
  • Anteckningsblock och pennor
  • Rosa handdukar/badlakan
  • Muminmuggar (lilla My, muminmamman, muminpappan)
  • Biobiljetter
  • Pengar
Sådär ja, en liten lista :)

Road House Blues

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-30 / 10:50:13
Införskaffade mig ytterligare ett nagellack i veckan, nämligen det på bilden nedan. Ser svart ut inomhus, men lite lila/blått ute :) Gillar det mycket! Road House Blues är namnet på det.
Vid 12 drar jag och T till Skutberget och går 5 km, bästa söndagsträningen.

Är man klantig så är man........

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-30 / 09:46:50

Myskväll

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-29 / 17:20:48
Hemma igen och alldeles tokmätta efter god mat. Nu ikväll blir det film och ännu mera mys!

Denna fina bilden togs idag :)

Posar´n

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-29 / 11:19:02
Hej!
Jag och T har gjort oss iordning och strax ska vi bege oss mot stan för att äta på Mongolian Steakhouse, stekigt värre! Jag har på mig en blå- glittrig tröja som inte vill göra sig så fin på bild som den är i verkligheten.
Igår hade vi Idol- mys här hemma och åt på äppelpaj som jag bakade. Nåväl. Nu blir det staaaan! Ska köpa nytt block till Psykofarmaka- kursen som börjar nästa måndag. Helst så rosa/glittrig/barnsligt som möjligt- allt för att lätta upp pluggstämningen lite ;)

Lack

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-27 / 19:00:02
Två fina nagellack fick följa med hem idag från Kicks. Fina och härliga färger!

Narcissist- Javisst!

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-27 / 14:40:56
Äntliiiigen är redovisningen gjooord! Jag tyckte det gick hyffsat bra för gruppen. Vi redovisade ju om narcissism och för att vara lite narcissistiska själva bar vi in fotöljer och satte oss och redovisade i- vanliga regler gäller inte för oss liksom!
Dock blev vi en aning sura när inte bara en i gruppen var sjuk, utan två! Great! Men vi fixade det ändå tack och lov... 
Efteråt gick jag och Linnéa till ett café och åt en smörgås och gick på stan lite. Mys! Kicks hade 20 procent rabatt på alla nagellack så jag fick med mig två stycken hem i underbara färger :) Visar sen!

Favoriter i höstmörkret

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-26 / 16:25:15
Hej!
Har varit på Uni idag och lyssnat på redovisningar. Imorrn är det min grupps tur, blä! Det spelar ingen roll hur ofta man tränar på just redovisningar, det är alltid lika nervöst och jobbigt innan. Nu har vi också en grupp där det hänt ett flertal gånger att inte alla dyker upp heller- då måste man täcka upp för någon annan också. Nä, imorrn hoppas vi på att allt faller på plats och går fint!
Var ute på en PW på 30 minuter i regnet förut. Mariebergsskogen är lika vacker oavsett väder faktiskt! Har precis tagit en dusch och druckit en smoothie, nu hoppas jag på att få upp värmen lite. Jag har inte vant mig vid att det är kallare... 

Duschcremen fick jag av moster och doftar supergott! Teét smakar som glögg nästan och är också en favorit såhär i höstmörkret!

Ny design!

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-25 / 22:27:59
Älskling har varit så gullig o gjort en ny header här på bloggen, visst är den fin! Nu blir det sovdags, upp kl 6 imorrn...

Tisdag

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-25 / 19:55:21
Hejsan!
Jag har haft en lugn dag som bestått av lite grupparbete och lite matshopping :) Har återigen fått lite motivation när det gäller matlagning- gjorde min goda laxpaj förut! Till lunch blev det Keldas supergoda tomatsoppa, älskar den och att man slipper göra så mycket själv, värma i micron är ju lite lagom avancerat sådär ;)
Nåväl. Imorse ringde jag till min chef och sa att jag kunde tänka mig att jobba på jul och nyår. Det känns verkligen supertrist, men känner att jag behöver pengarna, vill ha en ordentlig buffert om det mot förmodan inte skulle finnas något sommarjobb i sommar...
Nu blir det Top Model på teven, tisdagsmys!

På Uni

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-24 / 08:10:50
Hej! Sitter här på Uni och ska strax ha basgruppshandledning. Sedan vankas det grupparbete och sen meeer plugg när jag kommer hem. Roligt? Nja.

MorgonPW

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-23 / 09:54:18
God morgon!
Det var verkligen livat i huset inatt, men det satte schäfermannen stopp för minsan!
Nåväl. Jag började denna söndag med en promenad i bland annat lilla Mariebergsskogen, bästaste skogen alltså! Det var nästan bara jag ute, öde med andra ord!
Orrholmsviken
Ingången vid Mariebergsskogen...
...och en julgran såklart, vad annars?

Mobilblogg

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-22 / 18:40:53
Hej hej! Sitter just nu i soffan och kollar på gokväll. Hela helgen har än så länge varit sjukt långsam och en aning tråkig. Imorrn däremot blir det bio med bästa linnea, mysigt! Niceville ska vi se :)

Springtur och frukost

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-21 / 08:43:01
Jag startade dagen med en joggintur klockan halv 7 och slängde samtidigt in en maskin tvätt. 40 minuter senare var jag tillbaka igen och nu blir det god frukost!
Såg att jobbet hade ringt, antagligen för att de ville att jag skulle jobba... Men jag orkar verkligen inte! Skolan tar all energi nu, magen har börjat säga ifrån nu när det varit så mycket. Det får helt enkelt bli en helg med lugn och ro!

Stress!

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-17 / 11:31:45
Hej hej!
Håret är nyklippt och numera har jag övergett sneluggen för en mittbena (!). Ska slänga i mig lite lunch för att sedan dra till Uni. Åh jag vill ligga i sängen och läsa roliga böcker och smaska after eight istället juu!

40 minuter

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-17 / 08:42:52
God morgon!
Klockan 06:30 ringde klockan, bestämde nämligen igår kväll att jag skulle dra ut på en liten promenad sådär på morgonkvisten. Så blev det ju inte riktigt. Blev istället en springtur på 40 minuter! Nya löpskorna känns underbara och konditionen är väl inte på topp just nu, men det ska det bli ändring på! Härligt att bege sig ut när det är kolsvart ute, för att sedan dra sig hemmåt och det är ljust :)
Klockan 10 blir det klippning för min del, sedan vid 13 ska jag träffa några klasskompisar och göra grupparbete. Imorrn däremot blir det lååång dag på Uni, blir till att lägga sig tidigt ikväll.
Mina gosmoooosar!

Min helg

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-16 / 18:40:48
Min helg har varit så fin! Vi har träffat T´s föräldrar och haft myskvällar. Precis så som jag vill ha det! Och precis som vanligt känns allt sådär extra tomt och jobbigt när man sagt hejdå och inte kommer att träffas på två hela veckor...
Man får helt enkelt fylla vardagen med annat, så att man i alla fall för en stund glömmer att den personen som har ens hjärta befinner sig allt för många mil bort. 
I lördags gick vi tipspromenaden i Mariebergsskogen, roligt och myysigt.

Såhär nöjd var jag :)
Mina nya träningsskor!

Rosetter

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-14 / 11:18:45
Tänkte bara slänga in en bild på min nya, fina tröja! Älskar rosetterna.

Dagens frukost

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-14 / 10:01:16
Hejsan!
Vaknade tidigt idag och begav mig ut på en promenad vid halv 8. Härligt med den kalla luften och all frost! Dock känner jag tydligt att jag inte återhämtat mig ordentligt efter magsjukan, orkar inte alls lika mycket och energin är på noll. Jobbigt när man bara vill springaaaa och vara frisk!
Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det till att dra till bibblan i eftermiddag! Myskväll väntas ikväll :)
Havregrynsgröt med frusna bär- gott!!

Pandafadder?

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-13 / 15:26:41
Hej!
Låååångsam föreläsning på Uni idag. Men imorrn är det ledig dag från skolan vilket innebär helg redan idag!! Wihooo! Ska trots det försöka åka in till bibblan i stan imorgon och plugga ett par timmar innan jag möter upp T på busstationen :) Längtar! Två veckor sedan sist vi sågs, och innan det var det också två veckor sedan ju...

Var precis ute på promenad i Mariebergsskogen och himmel vad kallt det blivit. Hade både på mig underställ och mössa och det var nästan för kallt ändå :/ Sen mötte jag schäfern och schäfermannen också, som vanligt, haha! Scäfern blir så förtjust i att se mig och enligt schäfermannen brukar han alltid vilja gå in till mig när de går förbi min dörr när dom ska ut, hahaa!
OCH.... sen funderar jag på att bli pandafadder. Man kan bli fadder till massa olika djur, tigern, isbjörnen osv. 100 spänn i månaden till fina djur som håller på att dö ut om vi inte GÖR något känns som bra investerade pengar.

Och bara för det får ni se min nya korthållare....  ;)

Locka håret

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-12 / 09:47:10
Jag har aldrig lyckats fatta det här med att locka håret. Lockarna håller i typ 1 minut. Hinner ju knappt ta en bild på´t
innan det blir platt som en pannkaka!...

Höst på Sommarro

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-12 / 08:01:41
Hej!
Åh nu känns det verkligen som att hösten anlänt på riktigt. Ett täcke med frost ligger på gräsmattan och på taket av förrådet. Älskar det! Har svårt att förstå att folk inte gillar hösten utan föredrar tokvarm sommar? Nä. Hösten är bäst.
Föreläsning i eftermiddag är vad som står på schemat idag, sedan blir det mer plugg när jag kommer hem. Så mycket plugg som möjligt ska bli gjort innan fredag då T kommer hem till Karlstad ♥

Dagens lunch

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-11 / 13:26:03
Hej hej!
Jag masade iväg mig till skolan imorse. Fick gjort lite grupparbete och sedan blev det hemfärd igen. Gick bra, men nu är det skönt att vara hemmaaa igen!
Tänkte bara dela med mig av dagens nyttiga lunch ;) När man är sjuk får man äta vad man vill till lunch tycker jag!

Pluggtips!

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-10 / 17:00:14

När jag var i Skövde hos T kom bästaste moster och hälsade på. När vi var inne på Lagerhaus så köpte hon ett bokställ, något som även jag köpte när jag kom hem till Karlstad sen :) Perfekt när man pluggar- man kan bara ställa boken i bokstället och sedan anteckna på datorn eller i anteckningsblocket och samtidigt se hur bra som helst! Tröttnar man på att ha pluggböcker i den, ja då kan man ju ställa den i bokhyllan med en fin bok i som prydnad.

På mitt skrivbord:

Muminfamiljen

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-10 / 16:54:01
Hejsan!
Jag och syster hade en underbar helg, tills jag blev magsjuk/matförgiftad eller något annat som bidrog till att jag inte mådde speciellt bra. Vaknade upp pigg och fräsch imorse, men nu kommer illamåendet krypande igen och det känns som att febern kommer tillbaka :( jag hoppas i alla fall att jag får en god natts sömn inatt så att jag kan åka till Uni för att göra grupparbete imorrn!!
Det ekade tomt i kylen förut, så tog cykeln till Pekås för att handla lite. Och även hämta ut min nya muminmugg- Snölekar som den såå fint heter, haha... Det var ungefär det jag mäktade med innan jag helt slut kom hem igen.

Här är hela lilla muminfamiljen:
Det nyaste tillskottet:

Lite shopping

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-07 / 16:20:16
Hola!

Hittade lite smått och gott på stan, en snuuusmumrik blev det då det var rea på muminmuggarna inne på Mansion! Halleluja! Snusmumriken är nästan min favorit av alla muminfigurerna, förutom muminmamman då.
Handkräm blev det med, från The Body Shop, mina händer har fått torrsprickor på ett par ställen, så nu jäklar ska det smörjas!
Nu tror jag bestämt att det blir lite plugg här, men sen ska vi titta på Idol :D Stackars syster har ju ingen teve, så måste ju se till att hon lär sig lite allmänbildade saker nu liksom ;)

Lite extra söt idag!

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-07 / 12:48:28
Visst är jag lite extra söt idag va?!
Emelie är här nu, myysigt! Har just ätit sushi och snart blir det nog en liten minisväng på stan :) Jag älskar hösten i Karlstad och speciellt att dela den med bästaste syster! ♥

Vinter snart?

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-05 / 06:39:38
Hej!
Sitter här och äter frukost och klunkar i mig kaffe. Bästa medicinen mot morgontrötthet!?
Igår fick jag sannerligen smakprov på kylan som sakta men säkert anländer. Isvindarna i Karlstad är ingen höjdare direkt.
Snart blir det att åka till Uni för föreläsning, och sen blir det kanske en tripp till Ikea med Linnea! Jag hoppas på att julpyntet har kommit! :D
Skaffade lite produkter i veckan till vintertrött ansikte och torra händer:

Back to reality

KATEGORI: Allmänt | 2011-10-04 / 18:06:00
Hejsan!
Spenderade helgen i Skövde tillsammans med T och vill egentligen inget hellre än stanna kvar och bosätta mig där också :) Hade så varit fallet så hade jag lätt övertalat T till att skaffa tapeter med fåglar på i köket, haha! Och en fin hylla där alla mina framtida muminmuggar ska få stå ;)
Idag startade jag dagen med tvätt och pw i skogen. Sedan har det blivit föreläsning på Uni och träffat härliga klasskompisar. Något jag tycker är himla tråkigt är att det blivit så mycket skitsnack i klassen, de flesta spydiga kommentarer sker på facebook och har helt enkelt lett till massa tråkigheter. Jag är inte inblandad, men det berör alla i högsta grad ändå. Himla synd att vuxna människor går en utbildning för att sedan bara åka räkmacka på andra! Blä!
Här kommer några bilder från den härliga men lite kyliga morgonpromenaden!